ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Ο δύσκολος καιρός για ριαλιτο-πρίγκιπες και η μεγάλη κόντρα σε μεγάλο κανάλι

Φόβοι για κλίκες στο κανάλι και απειλές από την διοίκηση

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Υπερκόπωση έχουν πάθει οι περισσότεροι δημοσιογράφοι στα ΜΜΕ και η μόνη κουβέντα που ακούς να λένε μεταξύ τους είναι "δεν τα προλαβαίνουμε". Εκτός από την αναστάτωση που έφερε σε ολόκληρη την κοινωνία η φρικιαστική δράστη του serial killer Ορέστη, σύμφωνα με τη δική του παραδοχή, ήρθαν και οι ευρωεκλογές και οι αντιπαραθέσεις που έφεραν τα πάνω κάτω.

Το πρόβλημα εντοπίζεται σε όλους τους κλάδους της ενημέρωσης από τις εφημερίδες μέχρι τις ιστοσελίδες και τα τηλεοπτικά κανάλια και το συμπέρασμα είναι ένα: Εάν κάποιοι θέλουν περισσότερο από τον καθένα να γίνουν και να τελειώσουν σύντομα οι ευρωεκλογές, αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι.

Το πρόβλημα υγείας του τέως προέδρου, Δημήτρη Χριστόφια, προκάλεσε συγκίνηση στην κοινωνία και την πολιτική ηγεσία. Κάποιο κανάλι, πάντως, αξιολόγησε ως τέταρτη είδηση την εισαγωγή του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και γι' αυτό επικρίθηκε άγρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνον.

Σε μεγάλο κανάλι η κόντρα μεταξύ δύο στελεχών έχει φτάσει στο απροχώρητο. Σχεδόν ούτε που μιλιούνται και η επικοινωνία μεταξύ τους μπορεί να συγκριθεί μόνο με την επικοινωνία που έχουν Αναστασιάδης- Άντρος Κυπριανού.
Παρά τις επανειλημμένες υποδείξεις από την διοίκηση, η κόντρα συνεχίζει χωρίς... έλεος. Εκείνο που ανησυχεί είναι η διαφαινόμενη δημιουργία κλικών γύρω από τα στελέχη. Η διοίκηση, πάντως, απείλησε ξανά πως ο χρόνος και η υπομονή της εξαντλούνται...

Αληθεύει ότι υπάρχει δυστοκία για το νέο Χ-Factor; Ιδιαίτερα, για την εξεύρεση ταλέντων από την Κύπρο, που παραδοσιακά στήριζε το ριάλιτι; Πολλά είναι τα παράπονα πως το ενδιαφέρον έχει πέσει κατακόρυφα, το ίδιο και οι συμμετοχές στις ακροάσεις.
Όλο και λιγότεροι, πια, "το τολμούν", με τις συμμετοχές, από εκατοντάδες, να έχουν πέσει σε πολύ λίγες δεκάδες...
Ο δύσκολος καιρός για ριαλιτοπρίγκιπες συνεχίζεται...
Πάντως, αν και λίγοι οι συμμετέχοντες, σύμφωνα με όσα αφήνει η παραγωγή να διαρρεύσουν, είναι αξιόλογοι, οπότε "το θέαμα θεωρείται σίγουρο".

Σας έγραφα προχθές πως η νικήτρια της Γιουροβίζιον ήταν η Φουρέιρα, αλλά δεν ήξερα πως με διαβάζουν και στην βρετανική Daily Mail. Την επομένη, η εφημερίδα κυκλοφόρησε με τον... τίτλο μου "Η Ελένη Φουρέιρα η "πραγματική νικήτρια της Γιουροβίζιον"!
Αποφάσισα πως δεν θα το κάνω θέμα.

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτος σταθμός στη τηλεθέαση αναδείχθηκε χθες ο ALPHA με το SIGMA να βρίσκεται στη δεύτερη θέση και το ΡΙΚ1 να ακολουθεί.
Το ρευστό τηλεοπτικό σκηνικό επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά μέσα από τις τηλεμετρήσεις της AGB Nielsen.

Τα αποτελέσματα των τηλεμετρήσεων για τη χθεσινή, γενική τηλεθέαση ήταν:

Πρώτος σταθμός ο ALPHA με 14,8%, δεύτερος το SIGMA με 13,6%, τρίτος το ΡΙΚ1 με 13,2%, τέταρτος ο ΑΝΤ1 με 12,9% και πέμπτος το OMEGA με 12,7%.

Τα πιο μικρά κανάλια διατήρησαν τα χαμηλά τους ποσοστά, ως συνήθως: EXTRA 2,3%, ΡΙΚ2 1,6%, SMILE 0,7% και ΕΡΤ WORLD 0,8%.

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση