ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Ο δρόμος για την Γιουροβίζιον και η χαριτωμένη τηλεπαρουσιάστρια

Οι υψηλές απαιτήσεις για το «El Diablo»

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Με τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία να βρίσκονται στο φόρτε τους κάποιοι κάνουν πλάνα για την Eurovision 2021 που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ. Η ομάδα του ΡΙΚ που ανέλαβε το όλο εγχείρημα ακούω ότι εργάζεται και φιλότιμα και εντατικά.

Αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται είναι πολλοί να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το “El Diablo”, το τραγούδι που θα τραγουδήσει η Έλενα Τσαγκρινού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, ακόμα κι αν δεν το έχουν ακούσει!

Και αυτό γιατί η κυπριακή συμμετοχή αναμένεται να ακουστεί για πρώτη φορά δημόσια σε ένα περίπου μήνα, στις 24 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωση μέσω κοινωνικών δικτύων η κυπριακή αποστολή.

Ως γνωστόν το “El Diablo”, είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς καταξιωμένων καλλιτεχνών που γνωρίζουν πολύ καλά τον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον, γι’ αυτό και οι προσδοκίες είναι μεγάλες.

Βεβαίως πιο ασφαλή συμπεράσματα θα μπορέσουν να εξαχθούν μετά που θα γίνει γνωστό το τραγούδι, ο ρυθμός και οι στίχοι του και βεβαίως ο τρόπος που θα το ερμηνεύσει και θα το πλασάρει η Έλενα Τσαγκρινού.

Επί του παρόντος μαθαίνω πως άρχισαν τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της συμμετοχής μας, το οποίο επίσης αναμένεται με αγωνία γιατί, όπως μου ανέφεραν άτομα που γνωρίζουν, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας σε όλη την Ευρώπη αυτό το βίντεο κλιπ θα αποτελέσει και την κύρια μορφή προώθησης του τραγουδιού μας.

Δηλαδή και για το βίντεο κλιπ υπάρχουν φέτος ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις.

Όταν μια τηλεπαρουσιάστρια κάνει χαριτωμενιές, είτε επειδή πιστεύει ότι αυτό είναι κάτι φυσιολογικό ή που επιτρέπεται σε μια πρωινή εκπομπή θα πρέπει να είναι διπλά προσεκτική να μην εκθέτει τους καλεσμένους και τους συνεργάτες της. Πόσο μάλλον όταν αυτή παρουσιάζει εκπομπή στο κρατικό ΡΙΚ.

Δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα να παρακολουθείς παρουσιάστρια να ζητά επίμονα από τους μάγειρες της εκπομπής να… χορέψουν μαζί της απλά και μόνο επειδή αυτή μεράκλωσε! Ιδιαίτερα όταν αυτοί αρνούνται στο πρώτο της κάλεσμα και στο δεύτερο αλλά και στο τρίτο!

Και αυτούς έφερε σε δύσκολη θέση και τους τηλεθεατές κατάφερε να εκνευρίσει. Η κακές αντιγραφές όταν γίνονται σε δευτεροκλασάτες εκπομπές ιδιωτικών καναλιών μπορούν ίσως να συγχωρεθούν. Στο ΡΙΚ όμως…

Από τις 30 Ιανουαρίου κάθε Σάββατο το επιτυχημένο του “The Chase” του ALPHAΚύπρου με τον Τάσο Τρύφωνος θα μετατρέπεται σε Chase – Celebrity. Δηλαδή θα φιλοξενεί διάσημα πρόσωπα που θα καλούνται να δείξουν τις γενικές τους γνώσεις απαντώντας στις ερωτήσεις του τηλεπαιχνιδιού. Όπως ανακοινώθηκε στο πρώτο επεισόδιο θα διαγωνιστούν απέναντι στον CHASER οι Κύπριες πρωταγωνίστριες του reality “The Bachelor” Ραφαέλλα Γεωργίου, Σαμάνθα Στοκμάγιερ και Ντάρια Εροχίνα, παρέα με τον Νικόλα Ιωαννίδη.

Παίζει το σενάριο ο CHASER να αρνηθεί να πάει στο παιχνίδι μόλις ακούσει τους αντιπάλους του…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X