ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Ο «Big Brother», το ροζ βίντεο και η μαύρη αλήθεια

Ποιο συγκρότημα αποφάσισε να απολύσει, όχι έναν, ούτε δύο αλλά τριάντα εργαζόμενους;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Λίγο κωμικοτραγικό μου φάνηκε να μιλάνε στο «BigBrother» για ηθική, δεοντολογία και αρχές…

Όχι ότι θεωρώ πως οι έγκλειστοι είναι ανήθικοι και χωρίς αρχές. Απλά το βρίσκω στο όριο του μπλακ χιούμορ να ακούγεται από μια εκπομπή που προωθεί την οπτική της κλειδαρότρυπας, όπως κατ’ εξοχήν είναι το «Big Brother», να γίνεται μέγα θέμα για ένα βίντεο που παρουσιάζει προσωπικές στιγμές. Ακόμα κι αν αυτό το βίντεο αφορά τις προσωπικές στιγμές κάποιας παίχτριας…

Ποιοι συγκρότημα αποφάσισε να απολύσει, όχι έναν, ούτε δύο αλλά τριάντα εργαζόμενους;

Σίγουρα στον «Big Brother» δεν παρουσιάζονται σκηνές όπως αυτές που λέγεται ότι δείχνει το ροζ βίντεο της παίχτριας του ριάλιτι. Έτσι λένε κάποιοι που το είδαν γιατί εγώ δεν…

Και δε λέω, το κορίτσι έχει δίκαιο που διαμαρτύρεται και κατέφυγε στη δικαιοσύνη κατά του πρώην συντρόφου της που διέρρευσε, όπως καταγγέλλει, το προσωπικό τους βίντεο για να την εκδικηθεί και την έκανε βούκινο και στο πανελλήνιο αλλά και στο εξωτερικό. Έγινε δηλαδή περισσότερο και πιο τραγικά βούκινο απ’ όσο με τη συμμετοχή της στο «Big Brother»...

Κατανοητή η όποια έντονη αντίδραση. Υπήρχε κάποια ανάγκη, κάποια σκοπιμότητα να την βάλουν να λέει όλη την ιστορία και να περιγράφει πως την εκδικήθηκε ο πρώην με τον οποίο γύρισε το ερωτικό βίντεο;

Τελικά ο Big Brother δεν περιορίζεται στη ζωή των παιχτών εντός του σπιτιού του, επεμβαίνει και μάλιστα δυναμικά και δραματικά και στην πραγματική τους ζωή εκτός… παιχνιδιού.

Είναι τελικά ο μεγάλος αδελφός που θα αφήσει ανεξίτηλα στίγματα στις ζωές των συμμετεχόντων, κανονικές τάτσες, που δυστυχώς δεν θα φύγουν μαζί με το τέλος του ριάλιτι. Θα συνεχίσουν ως ένα νέο, πραγματικό ριάλιτι στην καθημερινότητα και των παιχτών και των συγγενών τους. Μια νέα πραγματικότητα χωρίς τα φώτα της δημοσιότητας, τις κάμερες και τον πρωταγωνιστικό ρόλο των έγκλειστων παιχτών. Θα τους μείνει μόνο η εικόνα που έφτιαξε ο «Big Brother» γι’ αυτούς. Μια εικόνα εκχυδαϊσμού και ξεγυμνώματος, ψυχικού και σωματικού στο οποίο, τι κρίμα, συμμετέχουν περήφανες και οι οικογένειές τους, οι γονείς, τα αδέλφια και οι σύντροφοί των παικτών.

Για τον έναν που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο θα του μείνουν τουλάχιστον τα χρήματα και το μεγάλο ερώτημα αν άξιζε τον κόπο όλο αυτό το πανηγύρι του τίποτε.

Για όλους τους άλλους τι θα μείνει;

Σε ποιο μεγάλο συγκρότημα έχει εκδηλωθεί η τελεσίδικη πρόθεση για απολύσεις; Οι εκδότες έχουν, λέει, κοινοποιήσει στις συντεχνίες την οριστική τους απόφαση να απολύσουν άλλα 30 άτομα, πολύ σύντομα, σίγουρα πριν από το τέλος του έτους.

Δεν ξέρω πως αντέδρασαν οι άλλες συντεχνίες αλλά ακούω ότι η ΕΣΚ ενημέρωσε τους επηρεαζόμενους ότι μπορεί να μεσολαβήσει για να έχουν… καλή απόλυση! Εν ολίγοις τους ζήτησε όσοι οικειοθελώς επιλέξουν να φύγουν με τους όρους του εργοδότη να το δηλώσουν στην ΕΣΚ για να τους… κανονίσουν.

Η ΕΣΚ που επί Καννάουρου ήταν μια σεβαστή και αποτελεσματική συντεχνία κατάντησε σήμερα γραφείο διεκπεραίωσης των απολύσεων των μελών της. Ω καιροί! 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρύσανθος

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση