ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Νέο, κυπριακό αίμα στο «My Style Rocks»!

Μεγάλη η ένταση που επικρατεί σε μεγάλο κανάλι

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Μεγάλη η ένταση που επικρατεί σε μεγάλο κανάλι με αφορμή τη τηλεθέαση. Τα ποσοστά έχουν φτάσει στον πάτο και όλα και όλοι... φταίνε.

Όπως μαθαίνω, ύστερα από νέα κρίση μεγαλοστέλεχος απείλησε πως δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλες κατηγορίες και καταπίεση και θα την... κάνει.
Μαθαίνω ακόμα πως αυτό το έχει ξαναπεί. Τουλάχιστον άλλες τρεις φορές...

Μεγάλη η ένταση που επικρατεί σε μεγάλο κανάλι

Έφυγε η Τζώρτζια Παναγή από το «My styles Rocks» και πολλοί τα έβαψαν μαύρα. Μα γίνεται η Κύπρος να μην έχει εκπρόσωπο στο ποιοτικό ριάλιτι;

Ευτυχώς το άγχος δεν θα κρατήσει πολύ. Απ' όσα μαθαίνω μια άλλη άξια εκπρόσωπος βρίσκεται καθοδόν, εάν δεν έχει ήδη εισέλθει στο μαγικό κόσμο του style. Πρόκειται για τη Γεωργία Βρανά η οποία είναι τραγουδίστρια και βρισκόταν για τέσσερις συνεχόμενες σεζόν στο πλάι του Νότη Σφακιανάκη.

ΟΚ το καταλαβαίνω πως είναι μεγάλη η στροφή από τον Σφακιανάκη στο «My Style Rocks» αλλά άμα είναι να εκπροσωπήσεις την πατρίδα, ούλλα χαλάλιν σου.

Κυκλοφόρησε και το τραγούδι της Κύπρου που θα μας εκπροσωπήσει στη Γιουροβίζιον. Με όσα συμβαίνουν γύρω μας δεν έλαβε τη δημοσιότητα που του αρμόζει και που δόθηκε σε άλλες συμμετοχές. 

Βεβαίως είναι πολύ νωρίς ακόμα ενώ συζητείται ήδη και η μορφή που θα λάβει ο διαγωνισμός της Γιουροβίζιον λόγω κορωνοϊού...
Η κριτική στο τραγούδι σίγουρα θα βρει... διέξοδο και στα σόσιαλ και στα παραδοσιακά μίντια και θα σας μεταφέρω τη γενική εικόνα σύντομα.

Σε ποιο κανάλι συντηρείται και μάλιστα σε ψηλούς τόνους η κόντρα μεταξύ τηλεπαρουσιάστριας και τηλε-δημοσιογράφου;
Πρόσφατα μάλιστα φαίνεται πως η κόντρα έφτασε σε νέο... ρεκόρ αφού, όπως τουλάχιστον ο δημοσιογράφος λέει, η τηλεπαρουσιάστρια απαίτησε «η εκείνος ή εγώ». Κάτι που σύμφωνα με φήμες του έχει στερήσει τη δουλειά...

Τι λέει η τηλεθέαση;

O Alpha βρέθηκε χθες στην πρώτη θέση της τηλεθέασης με τον ΑΝΤ1 να είναι στη δεύτερη θέση στη γενική τηλεθέαση και το Omega στην τρίτη θέση με ελάχιστη διαφορά. Στο δυναμικό κοινό την πρωτιά κατέλαβε ο ΑΝΤ1 με τον Alpha να βρίσκεται στη δεύτερη θέση και το Omega στην τρίτη. Το Sigma και το ΡΙΚ1 βρέθηκαν στον πάτο της τηλεθέασης μεταξύ των πέντε μεγάλων καναλιών της Κύπρου με πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Δείτε πιο κάτω τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Η σειρά που κατέλαβαν τα τηλεοπτικά κανάλια για τη χθεσινή μέρα στη γενική τηλεθέαση:
ALPHA: 13,1%
ANT1: 11,8%
OMEGA : 11,6%
PIK1: 7,9%
SIGMA: 7,4%
PIK2: 1,7%
ΕΡΤ World: 1,7%

Η σειρά που κατέλαβαν τα τηλεοπτικά κανάλια για τη χθεσινή μέρα στη τηλεθέαση για το δυναμικό κοινό:
ANT1: 15,6%
ALPHA: 13,1%
OMEGA: 11,6%
SIGMA: 6,5%
PIK1: 2,6%
PIK2: 1,2%
ERT: 1%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X