ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Νέες σειρές και νέα προβλήματα στην κυπριακή TV

Τι λέει η τηλεθέαση;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Ποια κυπριακή τηλεοπτική σειρά αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστού και... προϋπολογισμού;

Οι διαβεβαιώσεις που δίνονται είναι πως «όλα είναι προσωρινά» και οι εκκρεμότητες θα διευθετηθούν σύντομα.

Ωστόσο, κάποιοι φοβούνται ακόμα και τα χειρότερα και αναφέρονται στο τραγικό και άδοξο τέλος που είχε η σειρά «Άλλα λόγια θκειέ παπά» του Sigma.

Κόβονται ένθετα από μεγάλη εφημερίδα ύστερα από αιφνιδιαστική απόφαση της διεύθυνσης. Όπως μαθαίνω η απόφαση προκάλεσε πανικό και ένταση...

Λόγω γιορτών όμως η συνέχεια θα δοθεί τον Ιανουάριο.

Πηγή μου που γνωρίζει υποστηρίζει πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ακόμα και απολύσεις και η λήψη δυναμικών μέτρων, όπως λέγεται...

Επανέρχονται τα σενάρια που θέλουν καθημερινή εφημερίδα να γίνεται εβδομαδιαία. Το κόστος έκδοσής της προβληματίζει πολύ αλλά άλλο τόσο προβληματίζει και η προοπτική εβδομαδιαίας έκδοσης. Ιδιαίτερα όταν στον ορίζοντα υπάρχουν και οι βουλευτικές εκλογές...

Το δικό της κοινό έχει δημιουργήσει η σειρά «Φαμίλια» του Alpha. Τελευταία όλο και πιο συχνά ακούγεται ο ψίθυρος ότι οι πρωταγωνιστές της σειράς Πένυ Φοινίρη και Χριστόδουλος Μαρτάς είναι Φαμίλια και στην πραγματική ζωή.

Η Πένυ Φοινίρη ρωτήθηκε γι' αυτό στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Beautiful People» που κυκλοφορεί στα περίπτερα. Η ηθοποιός που αποφεύγει να βγάζει την προσωπική της ζωή στη φόρα, έδειξε με την απάντησή της ότι μπορεί κάποιος να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις, να δίνει ακριβώς τις απαντήσεις που θέλει και να μην αφήνει περιθώρια για κουτσομπολιά και παρερμηνείες. Respect!

Αληθεύει πως μια νέα εκπομπή σε κυπριακό κανάλι, πολλά υποσχόμενη όπως έλεγαν οι συντελεστές της, παίρνει ξανά αναβολή;

Τι λέει η τηλεθέαση;

Την πρωτιά, ως είθισται λόγω του The Voice κατέκτησε χθες Κυριακή το Sigma στη γενική τηλεθέαση αλλά όχι και στο δυναμικό κοινό που την πρωτιά κατέκτησε ο ΑΝΤ1.

Αναλυτικά τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της Nielsen για τη χθεσινή μέρα:

Στη γενική τηλεθέαση πρώτος σταθμός ήταν το Sigma (16,5%), δεύτερος το Alpha (12,7%), τρίτος ο ANT1 (11,7%), τέταρτος το Omega (8,6%) και πέμπτος το ΡΙΚ1 (6,3%). Ακολουθούν: ΕΡΤ World: 1,7%, ΡΙΚ2: 1,3%, Smile: 0,9%.

Στο δυναμικό κοινό, πρώτος σταθμος ήταν ο ΑΝΤ1 (15,3%), δεύτερος το Sigma (15,1%), τρίτος ο Alpha (11,1%), τέταρτος το Omega (7,%) και πέμπτο το ΡΙΚ1 με το πολύ χαμηλό 2,5%. Ακολουθούν: ΡΙΚ2 (1,3%), Smile (1,1%) και ΕΡΤ World (0,8%).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X