ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Νέα χρονιά, νέα lockdown, νέα ριάλιτι

Έρχονται το «House of Fame» με τη Φουρέϊρα και το «Battle of the Couples»

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Η νέα χρονιά δεν μπήκε και τόσο καλά, αφού μπορεί να αλλάξαμε χρόνο αλλά κάποια πράγματα δεν έχουν αλλάξει. Πρώτη είδηση σε όλα τα ΜΜΕ παραμένει ο κορωνοϊός, η αύξηση των νεκρών και των κρουσμάτων διεθνώς και μαζί με αυτά και τα lockdown.

Στην Κύπρο μόλις έχουν ανακοινωθούν τα νέα μέτρα προαναγγέλλοντας πως παρά το γεγονός ότι έχουν αρχίσει οι εμβολιασμοί και μάλιστα εντατικά, το πρόβλημα παραμένει και θα συνεχίζει να επηρεάζει τη ζωή μας σε όλα τα επίπεδα.

Ο τομέας της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας τραβά ξανά την ανηφόρα παρά τις ελπίδες ότι το 2021 τα πράγματα θα έδειχναν ουσιαστική βελτίωση. Οι ειδικοί προβλέπουν πως κάτι τέτοιο ενδέχεται να γίνει μετά την Άνοιξη, ίσως το Καλοκαίρι ή το Φθινόπωρο.

Στο μεταξύ οι οικονομίες πιέζονται και αρκετές καταρρέουν, η ανεργία αυξάνεται και οι δουλειές κλείνουν.

Μέσα σε όλα αυτά τα κανάλια ετοιμάζουν πυρετωδώς τα νέα ριάλιτι, αφού σε καιρό πανδημίας φαίνεται πως είναι η εύκολη συνταγή για να αυξηθεί η τηλεθέαση με λογικό, σχετικά, κόστος.

Εκτός από το «The Voice» που βρίσκεται σε εξέλιξη, το Survivor που άρχισε πανηγυρικά και το «MasterChef» που ετοιμάζεται πυρετωδώς, διέρρευσαν πληροφορίες για δύο νέα ριάλιτι.

Το ένα είναι το «House of Fame» από τον ΣΚΑΪ που στην Κύπρο μάλλον θα βλέπουμε από το Sigma και θα αναδείξει μουσικά ταλέντα θυμίζοντας το «Fame Story». Όπως δημοσιεύτηκε σε ελληνικά ΜΜΕ, το ριάλιτι έχει μαζέψει σημαντικά ονόματα της showbiz. Στην παρουσίαση θα είναι η Ελένη Φουρέιρα ενώ την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν οι Γιάννης Πλούταρχος, Καίτη Γαρμπή, ο συνθέτης Φοίβος και ο CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος. Οι παίκτες του ριάλιτι θα ζουν σε ένα σπίτι-ακαδημία, στο οποίο θα παρακολουθούν καθημερινά μαθήματα, ενώ κάθε εβδομάδα ένας εξ’ αυτών θα αποχωρεί.

Το άλλο ριάλιτι είναι το «Battle of the Couples» για το οποίο σας είχα ξαναγράψει. Θα προβάλλεται στον Άλφα και θα αφορά δώδεκα ζευγάρια που θα μένουν σε μια υπερπολυτελή βίλα και θα υποβάλλονται σε κάθε είδους δοκιμασίες για να αποδείξουν πόσο δυνατή και ανθεκτική είναι η αγάπη τους. Γίνεται λόγος για δοκιμασίες που θα φέρουν τα ζευγάρια στα όριά τους προς τέρψη βεβαίως των αχόρταγων βλεμμάτων των τηλεθεατών. Μεταξύ των ζευγαριών θα είναι γνωστά ζευγάρια από ριάλιτι που έχουν ολοκληρωθεί όπως: ο ''Bachelor'' Παναγιώτης με την εκλεκτή του Νικολέτα Τσομπανίδου, το ζευγάρι που γνωρίστηκε και έσμιξε στο φετινό «GNTM», Αιμιλιανό Μάρκου και Μαριαγάπη Ξυπολιά αλλά και τους Δημήτρη Μπέλλο και Μαρία Μπέη οι οποίοι έγιναν ζευγάρι μετά τη γνωριμία τους στο τελευταίο «MasterChef». Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιοι έχουν αποδεχθεί την πρόταση της παραγωγής αλλά παραμένει γεγονός ότι σε καιρούς πανδημίας η τηλεόραση βρίσκει έξυπνους τρόπους να ανατροφοδοτείται. Για ποιότητα ας μη μιλήσουμε…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση