ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Μια αναστάτωση, ένας πανικός και οκτώ απολύσεις

Πανικός επικρατεί σε μεγάλο κανάλι από την ελεύθερη πτώση των ποσοστών

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Η σύγχυση που έφερε ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης στο πολιτικό σκηνικό με την εισήγησή του για αποκέντρωση εξουσιών συνεχίζεται με ανάλογη σύγχυση και αναστάτωση και στο τηλεοπτικό σκηνικό. Στη κυριολεξία όμως. Η συνέντευξη τύπου του Προέδρου που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη έχει φέρει τα πάνω κάτω σε όλα τα κανάλια παγκύπριας εμβέλειας. Η συνέντευξη του Προέδρου θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι με εισαγωγική ομιλία του Προέδρου και στη συνέχεια θα δεχθεί ερωτήσεις δημοσιογράφων από τα κανάλια παγκύπριας εμβέλειας και των καθημερινών εφημερίδων. Ήδη τα κανάλια αναπροσαρμόζουν το πρόγραμμά τους για να προβάλουν τη συνέντευξη. Μπορεί τα περισσότερα κανάλια να έχουν εκείνη την ώρα ειδησεογραφικές εκπομπές αλλά οι αλλαγές για ζωντανή μετάδοση φέρνουν πάντα αναστάτωση στη ροή του προγράμματος.

Πανικός επικρατεί σε μεγάλο κανάλι από την ελεύθερη πτώση των ποσοστών. Η φετινή τηλεοπτική χρονιά δεν είναι η καλύτερή του και η μια λανθασμένη κίνηση διαδέχεται την άλλη. Τα αποτελέσματα των τηλεμετρήσεων της περασμένης εβδομάδας κτύπησαν ξανά καμπανάκι!
Το κόψιμο σειρών ξαναμπήκε στην ημερήσια διάταξη με δύο από αυτές να βρίσκονται στον προθάλαμο της... ανυπαρξίας. Τα νευράκια, η ένταση και η ψυχανάλυση είναι πια στην ημερήσια διάταξη.

Άστραψε και βρόντηξε καναλάρχης για όσα ειπώθηκαν σε τραλαλά εκπομπή του καναλιού του. Η καταγγελία που του έγινε από φίλο του τον εξόργισε και προειδοποίησε πως δεν θα ανεχθεί άλλη ξεφτίλα...

Και είναι η τρίτη φορά που δίνεται ανάλογη προειδοποίηση...

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο ΑΝΤ1 Κύπρου που άφησε να του φύγει μέσα από τα χέρια η "Γυναίκα χωρίς όνομα", παραγωγής ΑΝΤ1 Ελλάδος που στην Κύπρο αγόρασε και προβάλλει ο Alpha! Τα ψηλά ποσοστά που καταγράφει η σειρά που διαθέτει πλούσια πλοκή, ίντριγκα και αισθησιασμό, προκάλεσαν τρικυμία σε αρκετά κρανία. Άλλοι μιλούν για αυτογκόλ και άλλοι για απαράδεκτο ερασιτεχνισμό στον χειρισμό της υπόθεσης. Οι πιο ψύχραιμοι ετοιμάζουν νέα στρατηγική και αντεπίθεση. "Ας είναι και με στρατηγικές επαναλήψεις", όπως έλεγε κάποιος διευθυντής.

Οι απολύσεις στο Omega (πέραν των οκτώ) προκάλεσαν σοκ στον δημοσιογραφικό κόσμο και πολλές αντιδράσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ο μόνος που φαίνεται να μην αντιδρά, άγνωστο γιατί, είναι η Ένωση Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ) η οποία δέχθηκε έντονες επικρίσεις, ιδιαίτερα για το γεγονός ότι μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΚ εργάζεται στο Omega. Πέραν των έντονων αντιδράσεων από μέλη της ΕΣΚ που έχουν δημοσιοποιηθεί στα Κοινωνικά Δίκτυα, υπάρχει αντίδραση και από τους εργαζόμενους στο σταθμό. Όχι μόνο από απολυθέντες αλλά και από όσους έμειναν και νιώθουν επίσης απροστάτευτοι χωρίς να γνωρίζουν τι τους ξημερώνει.
Υπενθυμίζεται πως ο Χάσικος το είχε δηλώσει ξεκάθαρα στον Αρχιεπίσκοπο πως δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανένα και θα δει το κανάλι καθαρά επιχειρηματικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X