ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Κι όμως συζητούν για το δεύτερο The Bachelor

Να δω ποιος άλλος θα μπορέσει να ερμηνεύσει καλύτερα τις στημένες σκηνές...

Γράφει ο Χρύσανθος

 

Το διάβασα και για να σας πω την αλήθεια δυσκολεύτηκα να το πιστέψω αλλά φαίνεται πως είναι αλήθεια: Ο Αlpha συζητά για το δεύτερο γύρο του The Bachelor!

Και αυτό μετά από όσα αρνητικά έχουν γραφτεί, μετά από τις αποκαλύψεις για τις στημένες σκηνές της εκπομπής, τις αγωγές που λέγεται ότι έχουν κινηθεί κατά της παραγωγής και κυρίως την απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι των γυναικών που ξεσήκωσε πλήθος αρνητικών σχολίων, ακόμα και από επώνυμους.

Ο Alpha φαίνεται πως εκείνο που κυρίως μετρά είναι η τηλεθέαση σε καιρούς δύσκολους… Και φαίνεται ότι το ριάλιτι της κλειδαρότρυπας συγκέντρωσε εκτός από έντονη αρνητική κριτική και ικανοποιητικό ποσοστό τηλεθέασης.

Ωστόσο η παραγωγή φαίνεται να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Μπορεί ο Παναγιώτης Βασιλάκος να τα πήγε πολύ καλά ως παρουσιαστής, παρόλο τον σεξισμό και την ελαφρότητα που κυριαρχεί στο ριάλιτι, ο επόμενος όμως αναμένεται να έχει πολύ πιο δύσκολο ρόλο.

Αν βεβαίως καταφέρει να βρει η παραγωγή κάποιον εξίσου… άξιο να κρατήσει το τιμόνι του ριάλιτι. Διότι όπως έχει γραφτεί, τα προβλήματα για τον δεύτερο κύκλο είναι ήδη πολλά. Η παραγωγή δέχεται απανωτά όχι στην προσπάθειά της να πείσει παίκτριες να μπουν στο σπίτι του ριάλιτι και έχει τεράστιο πρόβλημα στην εξεύρεση του νέου… Παναγιώτη.

Το αποτέλεσμα είναι η παραγωγή να στραφεί σε άγνωστα στο τηλεοπτικό κοινό πρόσωπα που έχουν όμως δραστηριότητα και αναγνωρισιμότητα στα social media, με αρκετούς followers στο instagram, αρκεί βεβαίως να έχουν ωραίο παρουσιαστικό.

Οπόταν μπορεί ο νέος Bachelor να προκύψει από τα social media, το ίδιο και τα κορίτσια που θα τον διεκδικήσουν επιβεβαιώνοντας μια νέα υπόκλιση της TV στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γεγονός το οποίο αλλάζει όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για τις τηλεοπτικές παραγωγές και εκπομπές. Για να μην ξεχνούμε και την «διαδικτυακή» πεθερά που προέκυψε λόγω κορωνοϊού και μετατράπηκε σε τηλεοπτικό σενάριο και εκπομπή που προβάλλει το Sigma.

Δεν άργησε ο Τάσος Τρύφωνος να φέρει και στον Alpha Κύπρου την πρωτιά στη ζώνη που προβάλλεται το “The Chase”.


Το ιδιαίτερο χιούμορ του παρουσιαστή εκτιμήθηκε από τους τηλεθεατές όπως έγινε και επί «Κρίκου» με αποτέλεσμα το “The Chase” να παίρνει τις τελευταίες ημέρες την πρωτιά στη ζώνη του. Στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψε ποσοστό 19.2%, κάτι που χαροποίησε πολύ τον Alpha αλλά και τον ίδιο.

Λογικά αναμένεται τα ποσοστά να αυξηθούν ακόμη περισσότερο τώρα που η εκπομπή πήρε κανονικά τα «πάνω» της.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση