ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Η ζωή αντιγράφει την TV ή η TV αντιγράφει τη ζωή;

Το ενδιαφέρον είναι που οι υπόλοιποι τον άκουγαν χωρίς να αντιδρούν...

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Όταν σας έγραφα για τα ριάλιτι της κλειδαρότρυπας, αναφερόμενος ειδικά στον «Big Brother», ούτε εγώ φανταζόμουν τι θα ακολουθούσε...
Με συνοπτικές διαδικασίες παίκτης του πολυσυζητημένου ριάλιτι βρέθηκε εκτός, με τον «Big Brother» να τον διώχνει... κακήν κακώς. Γιατί; λόγω των σεξιστικών του δηλώσεων για τις σχέσεις και επαφές του με τις γυναίκες και την αναφορά του σε βιασμό.

Η επίμαχη δήλωση του παίκτη έγινε στον αέρα όταν συνομιλούσε με άλλους παίκτες και το έπαιξε «μάγκας» λέγοντας πόσο συχνά αλλάζει τις γυναίκες και πως τις χρησιμοποιεί στο σεξ και πως αν δεν εκτονωθεί θα ακολουθήσει βιασμός...

Το ενδιαφέρον είναι που οι υπόλοιποι τον άκουγαν χωρίς να αντιδρούν...

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκλήθηκε και πολιτικός σάλος, με δηλώσεις και της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης και με αίτημα για τερματισμό του ριάλιτι που κυκλοφόρησε ευρέως στα σόσιαλ μίντια.

Το πιο γρήγορο, πιο βολικό και εύκολο ήταν να τεθεί εκτός ο παίκτης με δήλωση του ίδιου του... «Big Brother» που τον κάλεσε στο λεγόμενο δωμάτιο επικοινωνίας και του ανακοίνωσε την... απόλυσή του. Φαίνεται όμως πως αυτό δεν είναι αρκετό για να κοπάσουν οι αντιδράσεις. Ένα από τα κορυφαία trends στο Twitter είναι το #cancelbigbrothergr το οποίο υποστηρίζει άμεση διακοπή του ριάλιτι...

Λόγω των αντιδράσεων κάποιες εταιρείες αποφάσισαν να αποσύρουν τις διαφημίσεις τους από το «Big Brother» ενώ αντιδράσεις σημειώνονται και στην Κύπρο.

Το σίγουρο είναι πως στο όλο θέμα θα υπάρξει συνέχεια αφού το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) της Ελλάδας δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα, ενώ στον χορό των αντιδράσεων και ανακοινώσεων μπήκαν επίσημα και τα κόμματα. Εκτός από την επίσημη αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης υπήρξε αντίδραση και από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλα κόμματα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην Αθήνα, Στέλιος Πέτσας δήλωσε: «Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ. Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του».

Τελικά η ζωή αντιγράφει την TV ή η TV αντιγράφει τη ζωή;

Τι λέει η τηλεθέαση;

Στη γενική τηλεθέαση για τη χθεσινή μέρα, την πρώτη θέση κατέλαβε το Sigma, την δεύτερη θέση ο ΑΝΤ1, την τρίτη θέση το OMEGA, την τέταρτη ο Alpha και την πέμπτη τη θέση το ΡΙΚ1.

Στο δυναμικό κοινό την πρώτη θέση κατέλαβε ο ΑΝΤ1, τη δεύτερη το Sigma την Τρίτη ο Alpha, την τέταρτη το OMEGA και την πέμπτη το ΡΙΚ1 με πολύ χαμηλό ποσοστό σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Στη γενική τηλεθέαση η σειρά των καναλιών για τη χθεσινή μέρα ήταν:

SIGMA: 13,2%
ANT1: 11,6%

OMEGA: 11,2%

ALPHA: 9,9%
PIK1: 7,7%

ERT WORLD: 1,3%
PIK2: 1,2%


Στο δυναμικό κοινό η τηλεθέαση που κατέγραψαν τα κανάλια για τη χθεσινή ημέρα ήταν:

ANT1: 14,9%
SIGMA: 12,9%
ALPHA: 10,9%
OMEGA : 10%
PIK1: 1,6%
PIK2: 0,6%
ΕΡΤ World: 0,6%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση