ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Η Χριστιάνα, ο κορωνοϊός και η μάχη των ριάλιτι

Διπλό το «χτύπημα» στον Alpha από τον κορωνοϊό της Χριστιάνας. Ευτυχώς η ίδια είναι καλά.

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» την Χριστιάνα

Θετική στον κορωνοϊό βγήκε η Χριστιάνα Αριστοτέλους γι’ αυτό και η εκπομπή της δεν βγήκε σήμερα στον αέρα. Η ίδια θα απουσιάζει από την εκπομπή της για τις επόμενες ημέρες, μέχρι να ολοκληρώσει την καραντίνα της. Ευτυχώς η τηλεπαρουσιάστρια είναι μια χαρά και το ίδιο ισχύει και για την ομάδα της εκπομπής αλλά και τα άτομα του οικογενειακού της περιβάλλοντος, όπως η ίδια έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ΜΚΔ).

Η είδηση πάντως έπαιξε πολύ στα ΜΚΔ και σε κάποιες ιστοσελίδες. Για τον ALPHA το «χτύπημα» είναι διπλό αφού εκτός από την καθημερινή, απογευματινή εκπομπή της Χριστιάνας επηρεάζονται και τα γυρίσματα για το εορταστικό πρόγραμμα για την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Ο σταθμός σπεύδει να μεταθέσει τις ημερομηνίες για τα γυρίσματα και αναμένει να περάσει γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία η δοκιμασία της πετυχημένης τηλεπαρουσιάστριάς του. Με αγάπη για την Χριστιάνα της εύχονται όλοι τα καλύτερα και γρήγορη επάνοδο στο στούντιο.

Το «Survivor» στο κυνήγι των διασήμων

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το νέο «Survivor», το οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ στην Ελλάδα και το Sigma στην Κύπρο, σε λιγότερο από ένα μήνα. Η πρεμιέρα του ριάλιτι θα γίνει μέσα στις γιορτές και στην παρουσίαση θα βρίσκεται ξανά ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος πέρασε με άριστα τις εξετάσεις από τις προηγούμενες παρουσιάσεις.

Πρόκειται για την Πέμπτη σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης στο οποίο, ειδικά σε αυτή την σεζόν, επενδύονται πολλά, αφού η μάχη για την τηλεθέαση είναι αδυσώπητη και έχει πάρει νέα τροπή. Γι’ αυτό και η παραγωγή του Τούρκου Ατζούν δίνει ιδιαίτερη σημασία στους διάσημους που θα εντάξει στο ριάλιτι, στοχεύοντας ψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Σύμφωνα ωστόσο με δημοσιεύματα υπάρχει μια κάποια δυστοκία να πειστούν τα πρώτα ονόματα που πλησιάζει η παραγωγή. Τα ονόματα των διασήμων που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής είναι αυτά της ηθοποιού Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, και των τραγουδιστών Σάκη Αρσενίου και Χρήστου Ζώτου.

Το σίγουρο είναι ότι οι διάσημοι με τους οποίους βρίσκεται σε επαφή η παραγωγή και ο ΣΚΑΪ είναι αρκετοί αλλά για κάποιο λόγο μάλλον δυσκολεύονται να πουν ακόμα το «ναι». Και μάλλον δεν φαίνεται να αποκρύβονται λεπτομέρειες για επικοινωνιακούς λόγους…

Ωστόσο ποτέ κανείς δεν ξέρει. Γιατί μια τόσο πανάκριβη παραγωγή δεν θα διακινδύνευε να βγει στον αέρα χωρίς κάποια τρανταχτά ονόματα…

Εντυπωσιακή είσοδος της «Φάρμας» στην Ελλάδα

Η πρεμιέρα της «Φάρμας» το περασμένο Σάββατο ανέβασε κατά πολύ τον ΑΝΤ1 στην Ελλάδα και άφησε πίσω της άλλες πολύ πετυχημένες εκπομπές. Για το πως τα πήγε στην Κύπρο θα σας έχω νέα σύντομα. Πανηγυρισμούς πάντως εδώ δεν είδα.

Σύμφωνα με τα ελλαδικά ΜΜΕ η πρεμιέρα της «Φάρμας» για το ελληνικό κοινό έγινε το περασμένο Σάββατο, όπως και στην Κύπρο, σε μια ημέρα και ώρα με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό. Ωστόσο ο ΑΝΤ1 Ελλάδος κατάφερε να βγει ξεκάθαρα νικητής στην τηλεθέαση αφήνοντας πίσω σημαντικές εκπομπές, όπως το J2Us, το «Σπίτι με το Mega» και το «The Voice». Δεν είναι καθόλου παράξενο που η έναρξη του ριάλιτι έγινε με πρόωρη και… σύντομη αποχώρηση, με εντάσεις, τσακωμούς, κλάματα, λυγμούς αλλά και… φλερτ.

Βεβαίως αυτό που αναμένουν και ο ΑΝΤ1 Ελλάδος και ο ΑΝΤ1 Κύπρου είναι η σταθερή καταγραφή υψηλής τηλεθέασης, καθημερινά και όχι μόνο στην πρεμιέρα. Γι’ αυτό εξάλλου επέλεξαν πολύ προσεκτικά τους διαγωνιζόμενους, επώνυμους και όχι τόσο γνωστούς. Γι’ αυτό και αύξησαν το έπαθλο στο καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 100.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X