ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Η «Τόλμη και Γοητεία» του Ανδρέα Γεωργίου και το κανάλι που ψάχνεται...

Τι λέει η τηλεθέαση;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Η κρίση της τηλεθέασης, που είναι γενική τηλεοπτική κρίση, έχει φέρει στα όριά του ένα από τα μεγάλα κανάλια του τόπου.

Όπως ακούω, οι συζητήσεις για το μέλλον του καναλιού που η τηλεθέασή του έχει πέσει στα τάρταρα μαζί με τα έσοδα από τις διαφημίσεις, είναι καθημερινή.

Κάποιοι εντός του σταθμού φοβούνται ότι εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς «σε ένα μικρό, επαρχιακό κανάλι» ενώ κάποια στελέχη ήδη αναζητούν εργασία σε άλλους χώρους.

Δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να τεθεί αυστηρό και χρονοδιάγραμμα για ουσιαστικές αλλαγές στην τηλεθέαση και στα έσοδα του σταθμού, διαφορετικά θα ισχύσει το οδυνηρό plan B που περιλαμβάνει όχι μόνο περικοπές αλλά και άλλα επώδυνα μέτρα.

- Αληθεύει πως αναζητούνται εναγωνίως νέοι επενδυτές για να επενδύσουν στο κανάλι και όχι απαραίτητα... Κύπριοι;

Επιστρέφει στο Λος Άντζελες ο Ανδρέας Γεωργίου για νέες εμφανίσεις στην πιο παλιά «ζωντανή» τηλεοπτική σειρά, την «Τόλμη και Γοητεία». Οι Αμερικάνοι έμειναν λέει ενθουσιασμένοι με την απόδοσή του στα πρώτα γυρίσματα και θέλουν και άλλα.

Κάποιοι άσχετοι με τα τηλεοπτικά σχολιάζουν πως ο πρωταγωνιστής των μεγάλων επιτυχιών του «Μπρούσκο» και του «Τατουάζ» φαίνεται να έχει γίνει από... δήμαρχος κλητήρας. Φαίνεται μάλλον πως δεν γνωρίζουν πώς δουλεύει η showbiz και πόσο μεγάλο είναι το παράθυρο που ανοίγεται για έναν ηθοποιό και παραγωγό με την συμμετοχή του σε μια πολύχρονη σειρά και κυρίως οι επαφές με την παραγωγή, τους παραγωγούς και τα μεγάλα στούντιο...

Ο Ανδρέας όμως ξέρει...

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτος σταθμός στη γενική τηλεθέαση ήταν για τη χθεσινή μέρα ο Alpha Κύπρου και μάλιστα με διαφορά από τους υπόλοιπους. Δεύτερος σταθμός ήταν ο ΑΝΤ1, τρίτο το Omega και τέταρτο το Sigma, με το ΡΙΚ1 να βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Στη γενική τηλεθέαση την πρωτιά κράτησε και πάλι ο Alpha με διαφορά από τους υπόλοιπους, με τον ΑΝΤ1 να βρίσκεται στη δεύτερη θέση, το Sigma στην τρίτη και το Omega στην τέταρτη. Το ΡΙΚ1 βρέθηκε στην τελευταία θέση των μεγάλων καναλιών με ένα πολύ χαμηλό ποσοστό, στο 1,9%, σχεδόν το ίδιο με το ποσοστό που καταγράφουν τα θεωρούμενα ως μικρά κανάλια ΡΙΚ2 και EΡΤ World.

Δείτε πιο κάτω τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Γενική τηλεθέαση:
ALPHA: 14.9%
OMEGA: 10.3%
ANT1: 10%
SIGMA: 8.3%
PIK1: 7.1%
ΕΡΤ World: 1.9%
PIK2: 1.4%

Στο δυναμικό κοινό τα ποσοστά για τη χθεσινή μέρα διαμορφώθηκαν ως ακολούθως:
ALPHA: 14.6%
ANT1: 11.9%
SIGMA: 8.9%
OMEGA: 7.5%
PIK1: 1.9%
ΕΡΤ World: 1.4%
PIK2: 1.2%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X