ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

#MediaBlog Η Θέκλα, η νευρική κρίση και τα μεγάλα προβλήματα μεγάλου συγκροτήματος

Πολιορκούν δημοσιογράφους υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Μεγάλα προβλήματα έχει μεγάλο συγκρότημα ΜΜΕ. Κυρίως με τους εργαζομένους του, με ορισμένους από τους οποίους να έχει πια χαθεί κάθε σχέση εμπιστοσύνης...

Κάποιοι μάλιστα δηλώνουν δημόσια πια τη δυσφορία τους και την διάθεσή τους να αποχωρήσουν με την πρώτη ευκαιρία.

Η διεύθυνση του συγκροτήματος έβαλε πρόσφατα πλώρη και για άλλες επενδύσεις που προκαλούν διάφορα σχόλια.

Θα της βγει το πείραμα με την καφετέρια;

Ή μάλλον δεν πρόκειται για... πείραμα;

Στα όρια νευρικής κρίσης βρίσκονται κάποιοι συνάδελφοι από την... πολιορκία υποψήφιων ευρωβουλευτών. Όπως έλεγε πρόσφατα συνάδελφος από μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι, κάποιοι υποψήφιοι ασκούν τόση πίεση που μερικές φορές αποφεύγει να τους απαντάει το τηλέφωνο.

Και ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή...

Ο χειρισμός της υπόθεσης με τον "βιασμό" του πεντάμηνου βρέφους ίσως να έχει και επανάληψη. Οι προκλήσεις στην ειδησεογραφία σε μια περίοδο ακραίου ανταγωνισμού μεταξύ των ΜΜΕ, είναι τεράστιες. Χθες ήταν η υπόθεση με τον καβγά 18χρονου μαθητή, ο οποίος κατέληξε στο ψυχιατρείο. Μήπως η ΕΣΚ και η Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας να έβλεπαν λίγο πιο ζεστά το θέμα και να μην εξαντλούνται σε ευκαιριακές ανακοινώσεις;

Η πολυπόθητη εμφάνιση της Θέκλας Πετρίδου στην "Μουρμούρα" έγινε χθες. Έπαιξε τον... εαυτό της. Για κάποιους σε καλύτερη έκδοση, για κάποιους σε χειρότερη. Κάποιοι σχολίασαν πως "ήταν ακριβώς η ίδια όπως και στην πραγματικότητα".

Άντε με το καλό να την δούμε και στη "Γαλάτεια", γιατί όχι και στα "Χάλκινα Χρόνια" αν και θα ταίριαζε απόλυτα στο "Καμώματα Τζι αρώματα"...

Αληθεύει πως μετά την εμφάνιση στην Μουρμούρα περιμένει να της γίνει πρόταση κι από τον Λάνθιμο;

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτο εξακολουθεί να είναι το ΡΙΚ1 με τις τοπικές του εκπομπές που έχουν εκτοπίσει πολλές άλλες, πολυδιαφημισμένες και... πολυέξοδες.
Τη Δευτέρα ας πούμε πρώτη εκπομπή στην κυπριακή τηλεόραση ήταν ο "Πιο αδύναμος κρίκος" με 21,88%, τα "Καμώματα τζι αρώματα" με 25,7% και τα «Χάλκινα Χρόνια» με 18,3%!

Τρία στα τρία δηλαδή για το κρατικό κανάλι.

Ακολούθησαν το "La Pasta Pomilώri" στον ΑΝΤ1 με 20,01% και "Τα νέα του ANT1" με 16,5%, το "Πολιτιστικό Δελτίο" του ΡΙΚ1 με 15,90%, ένα ανέλπιστο ποσοστό για τέτοια εκπομπή και μπράβο στους συντελεστές.

Στο Sigma η "Γαλάτεια" κατέγραψε 18,06% και οι "Τομές στα Γεγονότα" 16,04%. Ακολούθησε το "Master chef" του Omega με 16,87%, το βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ1 με 15,82% και το βραδινό δελτίο ειδήσεων του Omega με 15,56%.

Η πρώτη είσοδος του Alpha στις πρώτες 25 σε τηλεθέαση εκπομπές έγινε με τη "Γυναίκα χωρίς όνομα" με 18,83% ενώ το... ελληνοτουρκικό Survivor κατέγραψε 18,16%.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρύσανθος

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X