ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Η πρωτιά στη τηλεθέαση και το αντίο του House of Fame

Αύριο Πέμπτη θα έχουμε τρεις δημοσκοπήσεις από τρια κανάλια για τις βουλευτικές

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Στην πρωτιά της τηλεθέασης βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο τηλεοπτικός σταθμός OMEGA με τον ΑΝΤ1 να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, τον ALPHA την τρίτη θέση, το SIGMA την τέταρτη θέση και το ΡΙΚ1 στην πέμπτη θέση.

Αναλυτικά οι μετρήσεις της εταιρείας Nielsen για την τηλεθέαση στην Κύπρο την περασμένη εβδομάδα, 12 έως 18 Απριλίου ήταν:

OMEGA: 14.6%

ΑΝΤ1: 13.5%

ALPHA: 12.7%

SIGMA: 10.3%

ΡΙΚ1: 9.6%

ΡΙΚ2 : 1.4%

ΕΡΤ WORLD: 1.2%

Τα πρώτα τρία σε τηλεθέαση κανάλια δεν έχουν τεράστια διαφορά μεταξύ τους ενώ ούτε το πρώτο κανάλι κατάφερε να κατακτήσει το 15%.

Όσο προχωρούμε προς τις εκλογές τόσο πιέζονται και τα τηλεοπτικά κανάλια. Και τρέχουν το ένα μετά το άλλο να παρουσιάσουν τις δημοσκοπήσεις τους. Αύριο Πέμπτη θα έχουμε τρεις δημοσκοπήσεις για τις βουλευτικές από τρία κανάλια σχεδόν την ίδια ώρα. Πρόκειται για το ΡΙΚ, το SIGMA και το OMEGA που θα δώσουν τα αποτελέσματα των δικών τους μετρήσεων για τα κόμματα. Το φαινόμενο έχει ενδιαφέρον αφού οι τηλεθεατές θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν σχεδόν ταυτόχρονα τα αποτελέσματα τριών μεγάλων δημοσκοπήσεων για τις βουλευτικές! Νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει. Εκτός από τα ποσοστά των κομμάτων που θα φανούν στις δημοσκοπήσεις ενδιαφέρον θα έχουν και τα ποσοστά τηλεθέασης που θα καταγράψουν τα συγκεκριμένα κανάλια την ώρα προβολής των δημοσκοπήσεων…

Ο Ιωάννης Χάσικος, ο πρωτότοκος γιος του πρόωρα χαμένου Σωκράτη Χάσικου ανέλαβε νέος Εκτελεστικός Πρόεδρος του OMEGA Channel, του SuperSport FM, του ΔΡΟΜΟΣ FM και της εταιρείας SOEC Developments Ltd, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση. O Ιωάννης Χάσικος γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1994 και σπούδασε νομικά, διοίκηση επιχειρήσεων και χρηματοοικονομική διοίκηση. Αναλαμβάνει το OMEGA σε μια πολύ καλή θέση σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση και όλοι αναμένουν, παρά το βαρύ πένθος της οικογένειας του, τον προσανατολισμό που θα δώσει στο κανάλι. Κάποιοι μιλούν για αλλαγές που θα φανούν με τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το πολυδιαφημισμένο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ «House of Fame» παρά την λάμψη της Ελένης Φουρέιρα που ανέλαβε την παρουσίαση δεν παίρνει εισιτήριο για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Αιτία είναι η χαμηλή τηλεθέαση που στην Ελλάδα τις καθημερινές περιορίστηκε στο 8% κατά μέσο όρο και στο 12% στα live. Ποσοστά που δεν επιβεβαιώνουν και μεγάλη… δόξα (fame) για το ριάλιτι. Έτσι με το τέλος της εκπομπής το σπίτι του Big Brother θα ανακαινιστεί για να φιλοξενήσει πιο… σίγουρα τηλεοπτικά ποσοστά.

Πάντως ο ΣΚΑΪ το ψάχνει το θέμα με τα μουσικά ριάλιτι. Όπως μου ανέφερε πηγή μου από την Αθήνα συζητείται έντονα το πως και με ποιους θα στηθεί ο «μεταμφιεσμένος τραγουδιστής» (Masqued Singer) του οποίου έχει τα δικαιώματα και μάλιστα τα πλήρωσε πολύ ακριβά…

Την Κυριακή 25 Απριλίου στις 19:10 στον ALPHA Κύπρου ο Τάσος Τρύφωνος θα βρεθεί ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ με το κορίτσι που δίχασε την κυπριακή κοινωνία με το περιεχόμενο του κομματιού με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Η Έλενα Τσαγκρινού φαίνεται πως βάζει πολύ ψηλά τον πήχη για την Γιουροβίζιον αφού δηλώνει: “Δεν θέλω να μας επηρεάσουν οι αντιδράσεις – Είμαστε συγκεντρωμένοι στην πρωτιά”. Λέτε να ζήσουμε να το δούμε; Ειδικά για ένα τραγούδι που κάποιοι αγαπούν να μισούν;

  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X