ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Η πανδημία ευνοεί την TV της κλειδαρότρυπας

Όλη η συζήτηση στο τέλος για τα νούμερα γίνεται...

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Λίγο πριν από το τέλος των ριάλιτι της κλειδαρότρυπας τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν. Πολλές και πολλοί είναι τελικά αυτοί που αγνωνιούν για το ποιος θα κερδίσει τις 100.000 ευρώ τουBig Brother και ποια θα είναι η νικήτρια του «The Bachelor».

Αναλόγως ανεβαίνει και η τηλεθέαση στα δύο ριάλιτι που οι περισσότεροι αγαπούν να... μισούν.

Στην Ελλάδα την Παρασκευή το «The Bachelor» εκτόξευσε τα ποσοστά του (λόγω και της απουσίας των Άγριων Μελισσών) και έφτασε στο εντυπωσιακό 28.5% κάνοντας τον Alpha να τρίβει τα χέρια του. Η αποχώρηση της Σίας, μιας από τις διαγωνιζόμενες που έφτασε μέχρι τα τελευταία επεισόδια, προκάλεσε αυτό το εντυπωσιακό ενδιαφέρον και το εντυπωσιακό νούμερο τηλεθέασης.

Γιατί όλη η συζήτηση στο τέλος για τα νούμερα γίνεται...

Προς επιβεβαίωση τούτου και η είδηση που μόλις έσκασε που αναφέρει ότι πρωταγωνιστής του «The Bachelor» Παναγιώτης Βασιλάκος, πριν καλά, καλά ολοκληρωθεί το ριάλιτι, έχει ήδη κλείσει συμμετοχή σε νέο ριάλιτι του Alpha με την εκλεκτή της καρδιάς του. Το νέο ριάλιτι, όπως μεταδίδεται από την Αθήνα, θα ονομάζεται η «Μάχη των Ζευγαριών» και προέρχεται από το γαλλικό «La Bataille des Couples» το οποίο σε αρκετά σημεία θυμίζει και ριάλιτι επιβίωσης. Το μεγάλο ατού του νέου ριάλιτι, όπως γράφεται, είναι η συμμετοχή 15 γνωστών ζευγαριών τα οποία θα ανταγωνιστούν για τη νίκη.

Μεταξύ των ζευγαριών που φέρονται να έχουν κλείσει στη «μάχη» είναι η Μαριαγάπη με τον Αιμιλιάνο από το «GNTM 3 ενώ» ακούστηκε και το όνομα του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη από το «Masterchef» αλλά και για ένα πολύ γνωστό ζευγάρι ηθοποιών χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι.

Πάντως και στην Κύπρο είχε λεχθεί το Καλοκαίρι ότι κανάλι βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις για το πρώτο κυπριακό ριάλιτι το οποίο όμως φαίνεται να ναυάγησε.

Το σίγουρο είναι πως η πανδημία μόνο την ποιότητα στην τηλεόραση δεν ευνοεί. Αντιθέτως η TV της κλειδαρότρυπας ανθεί και μεγαλώνει...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X