ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Η οικειότητα στην TV και τα καινούρια μαλλιά της Καινούργιου

Σύννεφα μαζεύονται ξανά πάνω από κάποιο κανάλι

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Σας έγραψα ξανά για παρουσιαστές οι οποίοι θεωρούν πως μπορούν να συμπεριφέρονται στην τηλεοπτική τους εκπομπή σαν... στο σπίτι τους. Το φαινόμενο όχι μόνο δεν μειώθηκε, αντιθέτως έχει ενταθεί.

Κάποιοι τηλεπαρουσιαστές και τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι θεωρούν ότι η εκπομπή γίνεται από το σπίτι τους για τους συγγενείς και τους φίλους τους... Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς τη συμπεριφορά τους. Και εξηγούμαι:

Προχθές έβλεπα σε πρωινή εκπομπή δημοσιογράφο τηλεπαρουσιαστή με πολύχρονη πείρα να συζητά με αρχηγό κόμματος. Όποιος και να ήταν, ήταν ένας αρχηγός κόμματος δεν μπορείς να τον προσφωνείς λες και είναι το φιλαράκι σου και πάτε να πιείτε μπύρες!

«Πρόεδρε πες μου κάτι, πες μου κάτι...» έλεγε ο δημοσιογράφος πριν υποβάλει την ερώτηση στο φιλαράκι του...

Και ο πρόεδρος με υπομονή του έλεγε το «κάτι» επιβεβαιώνοντας με την ανοχή του πως η κυπριακή τηλεόραση βρίσκεται για καλά στο επίπεδο του καφενέ.

Καλά ο τηλεπαρουσιαστής ίσως το έχει ανάγκη (τώρα πια;) να επιβεβαιώσει πως είναι φιλαράκι με κάποιους πολιτικούς αρχηγούς γιατί ίσως έτσι πιστεύει πως αυξάνεται το κύρος του. Λέμε τώρα...

Από το κανάλι όμως; δεν είδαν τίποτα; δεν τους έκανε κάπως εκείνο το εκκωφαντικής οικειότητας «πρόεδρε πες μου κάτι;»
Και να έλεγαν και τίποτα, αμφότεροι;

Σε ποιο κανάλι μαζεύονται σύννεφα και ακούγονται όλο και πιο συχνά... αστραπές;

Δεν είναι μόνο ο εκνευρισμός και τα προβλήματα που προκαλεί η πανδημία. Είναι και τα συσσωρευμένα προβλήματα που βγήκαν ξανά, επιθετικά στην επικαιρότητα και ταλαιπωρούν τους πάντες.

Κάποιοι εργαζόμενοι διερωτώνται ήδη αν θα τα καταφέρουν να βγάλουν το καλοκαίρι.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά γύρω μας, η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση τσακώνονται για το πως θα στηριχθεί η οικονομία, να μην κλείσουν επιχειρήσεις και να περιοριστεί η ανεργία μια σοβαρή είδηση, πιστοποιημένη με φωτογραφία έσκασε ξαφνικά σαν βόμβα. Αφορά την Κατερίνα Καινούργιου η οποία, σύμφωνα με ενημερωμένα σάιτς έκοψε τα μακριά της μαλλιά.

Κι όντως είναι αλήθεια! Η επιβεβαίωση της είδησης ήρθε με φωτογραφία η οποία δείχνει την Καινούργιου με τα καινούρια της μαλλιά να ποζάρει δίπλα από τον κομμωτή της. Δεν ξέρω αν είναι και αυτός καινούριος. Το κούρεμα πάντως ήρθε σε μια δύσκολη για τη σόουμπιζ, και γενικά όλη την μπιζ, συγκυρία. Και πολύ φοβάμαι πως ίσως να αποδειχθεί κακός οιωνός για τα κουρέματα που ενδέχεται να μας βρουν σε πολλαπλά επίπεδα.

Για την τηλεστάρ τι να πω; Ευκολοχτένιστα να είναι!

Τι λέει η τηλεθέαση;

Το Omega τερμάτισε πρώτο χθες στη μάχη της τηλεθέασης, τόσο της γενικής όσο και στο δυναμικό κοινό και μάλιστα με διαφορά από τους υπόλοιπους. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο ΑΝΤ1 και στην τρίτη θέση ο Alpha.

Πρώτο κανάλι με αρκετή διαφορά από τους υπόλοιπους τερμάτισε χθες στη μάχη της τηλεθέασης, ξανά το Omega.

Δεύτερο κανάλι αναδείχθηκε ο ΑΝΤ1 τόσο στη γενική τηλεθέαση όσο και στο δυναμικό κοινό ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Alpha.

Στη γενική τηλεθέαση στην τέταρτη θέση, πίσω από τον Alpha βρέθηκε το ΡΙΚ και στην πέμπτη θέση το Sigma, το οποίο διατηρεί σταθερά τις χαμηλές του επιδόσεις.

Στο δυναμικό κοινό στην τέταρτη θέση πίσω από τον τρίτο Alpha, βρέθηκε το Sigma και στην πέμπτη θέση το ΡΙΚ1.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Στη γενική τηλεθέαση η σειρά των καναλιών για τη χθεσινή ημέρα ήταν:

OMEGA: 2ο,1%
ANT1: 12,5%
ALPHA: 12,2%
PIK1: 9,1%
SIGMA: 8,4%
PIK2: 1,6%
ERT WORLD: 1%


Στο δυναμικό κοινό η τηλεθέαση που κατέγραψαν τα κανάλια για τη χθεσινή ημέρα ήταν:

OMEGA : 23,8%
ANT1: 15,3%
ALPHA: 11,8%
SIGMA: 8,4%
PIK1: 4,2%
PIK2: 0,7%
ΕRΤ World: 0,5%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X