ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Η μάχη των δελτίων ειδήσεων και η επέλαση της Μενεγάκη

Πώς ανεβαίνει ένα τηλεοπτικό δελτίο;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Πώς ανεβαίνει ένα τηλεοπτικό δελτίο;

Κυπριακό κανάλι ψάχνει εναγωνίως τρόπους για άνοδο της τηλεθέασης του κεντρικού του τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων. Τα ποσοστά τηλεθέασης του συγκεκριμένου δελτίου κρίνονται ως μη ικανοποιητικά από τη διεύθυνση η οποία ωστόσο δεν θεωρεί ότι το κύριο πρόβλημα βρίσκεται στην παρουσίαση. Γι’ αυτό και συζητούνται εδώ και καιρό ιδέες για να το κάνουν πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό στους τηλεθεατές.

Τα ποσοστά του δελτίου ειδήσεων είναι μεγάλος βραχνάς για το κανάλι και παρά τις μέχρι σήμερα προσπάθειές τα ποσοστά δεν έχουν ανέβει στα επιθυμητά επίπεδα.

Όπως πληροφορούμαι έχουν ληφθεί κατ’ αρχήν κάποιες αποφάσεις οι οποίες θα αρχίσουν να εφαρμόζονται πειραματικά με τη νέα σεζόν και να αξιολογηθούν.

Κάποιες από τις προτάσεις αφορούν και το περιεχόμενο αλλά και τα τεχνικά θέματα. Ορισμένες από τις ιδέες είναι εμπνευσμένες από επιτυχημένα δελτία μεγάλων καναλιών του εξωτερικού αλλά θα εφαρμοστούν σε πολύ πιο… οικονομική εκδοχή.

Ποιοι πάνε με την Μενεγάκη;

Με την νέα εκπομπή της Μενεγάκη στο ΜEGA ασχολούνται ΜΜΕ και ιστότοποι στην Ελλάδα, με αποκαλύψεις για τους νέους συνεργάτες της.

Έχουν ήδη δημοσιευτεί γνωστά ονόματα που αναμένονται να βρίσκονται δίπλα από την Μενεγάκη στη νέα της εκπομπή. Μεταξύ αυτών είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που εγκατέλειψε τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Στην εκπομπή της Ελένης επιστρέφει και ο παλιός της συνεργάτης Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αλλά και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Τα δημοσιεύματα αναφέρονται και σε ένα όνομα έκπληξη, τον Σάββα Πούμπουρα ο οποίος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα βρίσκεται στο επιτελείο της Ελένης και μάλλον εγκαταλείπει τις εκπομπές του στο ΡΙΚ αλλά και όποιες συνεργασίες είχε στην Κύπρο.

Διάσημοι στο στόχαστρο του Ατζούν για το νέο Survivor

Σας έγραφα πρόσφατα για την έντονη προσπάθεια του Τούρκου παραγωγού του Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί να οργανώσει το Survivor All Star. Και για να το επιτύχει φέρεται να πληρώνει πολύ ακριβά πρώην παίκτες για να τους πείσει να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο και να ανεβάσουν στα ύψη την τηλεθέαση του νέου κύκλου του ελληνικού Survivor. Στην Ελλάδα γίνεται λόγος για την επιθετική του κίνηση να κλείσει συγκεκριμένους παίκτες των προηγούμενων κύκλων του ριάλιτι επιβίωσης όπως τους Ντάνο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Κάτια Τραμπάνκο και Ηλία Μπογδάνο.

Εκτός αυτών, φέρεται να έχει προσεγγίσει και τον Παναγιώτη Βασιλάκο πρώην παίκτη του Survivor και νυν πανελίστα σε τηλεοπτικό μαγκαζίνο.

Η νέα πληροφορία είναι πως μετά τον Τριαντάφυλλο ψάχνει άλλο γνωστό τραγουδιστή για να ενισχύσει την τηλεθέαση του νέου κύκλου του ριάλιτι του οποίου η προβολή αναμένεται στις αρχές του 2022. Το νέο όνομα που φαίνεται να πολιορκεί ο Ατζούν είναι ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται ανάλογη πρόταση.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι προσεγγίζονται και άλλα πολύ γνωστά πρόσωπα της ελληνικής Showbiz για τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Εάν οι προσπάθειες του Ατζούν επιτύχουν τότε η τηλεθέαση του νέου κύκλου του Survivor αναμένεται να βρεθεί ξανά στα ύψη. Και αυτός είναι βεβαίως ο μοναδικός στόχος και του Ατζούν και του καναλιού που προβάλλει το ριάλιτι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση