ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Η κούρσα των νέων σειρών και τα «όχι» για το νέο Survivor

Γιατί οι διάσημοι δεν λένε το «ναι» για το νέο Survivor;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Τα προβλήματα και ο κυριότερος αντίπαλος για το Survivor

Μεγάλα προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζει ο Τούρκος παραγωγός του Survivor Ατζούν Ιλίτζαλι,ενώ προετοιμάζεται εντατικά για τον πέμπτο γύρο του ριάλιτι επιβίωσης το οποίο θα είναι All Star. Το κυριότερο πρόβλημά του, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Αθήνα, είναι η αδυναμία του να πείσει όσους επώνυμους έχει βάλει στο στόχαστρο, με στόχο να εκτοξευτούν ψηλά τα ποσοστά τηλεθέασης του νέου Survivor. Τα όχι που λαμβάνει από επώνυμους που προσεγγίζει είναι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απανωτά. Οι επώνυμοι, είτε αυτοί είναι πιο παλιοί παίκτες του Suvrivor, είτε ηθοποιοί, τραγουδιστές, είτε από τον χώρο του αθλητισμού ή της τηλεόρασης δεν φαίνονται διατεθειμένοι να πάνε στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Ατζούν πάντως δεν τα βάζει κάτω και συνεχίζει την προσπάθεια προσεγγίζοντας νέα άτομα από τον κατάλογο των διασήμων που έχει.

Σύντομα αναμένονται νεότερα από το μέτωπο του Survivor αφού όλα θα πρέπει να γίνουν σχετικά σύντομα για να σχηματιστούν οι ομάδες και να δρομολογηθεί η μεταφορά τους στον Άγιο Δομίνικο για να αρχίσουν τα γυρίσματα και τα αγωνίσματα.

Κυριότερος αντίπαλος του Ατζουν δεν είναι άλλος από την επιτυχία του τελευταίου τέταρτου γύρου του ριάλιτι που, όπως και ο πρώτος γύρος, άφησαν αρκετά κέρδη και πολύ ψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η κούρσα των νέων σειρών

Νέες σειρές ετοιμάζουν όλα σχεδόν τα κανάλια για τη νέα περίοδο προγραμμάτων. Κάποιες από αυτές θα είναι καθαρά κυπριακές ενώ οι περισσότερες θα είναι εισαγωγής, από την Ελλάδα. Όλα σχεδόν τα κανάλια προβάλλουν ήδη τα τρέιλερ για τις νέες τους σειρές, στοχεύοντας στην προσέλκυση του ενδιαφέροντος των τηλεθεατών, με την ελπίδα να δουν τις νέες σειρές και να «κολλήσουν» σε αυτές, εξασφαλίζοντας έτσι σίγουρη και «δεδομένη» τηλεθέαση.

Για να επιτευχθεί βεβαίως αυτό, σημαντικό ρόλο παίζει ο χρόνος που θα βγουν οι νέες σειρές στον αέρα και κυρίως ο χρόνος που θα βγουν οι αντίπαλες σειρές.

Όπως μαθαίνω σε δύο τουλάχιστον κανάλια φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα με τον χρόνο έναρξης των νέων σειρών και συζητείται ήδη η παράταση της έναρξής τους. Με όλους τους κινδύνους να «χάσουν» πιθανούς πιστους τηλεθεατές που θα επιλέξουν άλλες σειρές που θα αρχίσουν να μεταδίδονται νωρίς και ενδεχομένως να καταφέρουν να τους συνεπάρουν με την πλοκή τους.

Κανένας δεν είπε ότι η φετινή τηλεοπτική σεζόν θα είναι εύκολη. Το αντίθετο...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση