ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Η κούρσα για τα ποσοστά, τα νεύρα, τα... σάλια και ο Λούης

Κάποιοι κινδυνεύουν να μπουν στο ράφι

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Συσκέψεις και παρασυσκέψεις στο γραφείο του διευθυντή μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού δεν απέδωσαν. Ο προγραμματισμός για τις ειδησεογραφικές εκπομπές και το βραδινό δελτίο ειδήσεων πήγε στράφι και κάποιοι κινδυνεύουν να μπουν στο... ράφι.

Ο διευθυντής προειδοποίησε πως δεν σηκώνει άλλες κουβέντες και δικαιολογίες και θέλει πράξεις. Και κυρίως ποσοστά. Ψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Αφού μιλάμε για ποσοστά τηλεθέασης σας πληροφορώ πως τα ινία στην κούρσα των τηλεμεριδίων κρατάει σταθερά το "The Voice" (7.6%) με το βραδινό δελτίο ειδήσεων του Σίγμα (7.2%) να βρίσκονται στην πρώτη θέση και την "Γαλάτεια" να ακολουθεί (6.4%) και να την παίρνει από κοντά μια άλλη σειρά εποχής του ΡΙΚ, το "Χάλκινα Χρόνια" (6.2%). Εντυπωσιακή είναι και η άνοδος της "Γυναίκας Χωρίς Όνομα" του Alpha (6.1%) ενώ από τα τηλεπαιχνίδια πρώτος παραμένει ο ισχυρός κρίκος του ΡΙΚ, "αδύναμος κρίκος" με (5.8%). Όλα αυτά σε μετρήσεις της περασμένης εβδομάδας όπου το ΡΙΚ έχει ψηλή θέση με το δελτίο του αλλά και τα "καμώματα τζι αρώματα" να βρίσκονται μέσα στις πρώτες δέκα εκπομπές της κυπριακής τηλεόρασης! 

Με μια γενική ματιά στις τηλεμετρήσεις φαίνεται πως εκείνο που πέφτει, πέφτει είναι το "Τατουάζ". Και θεωρείται λογικό αφού για όσους παρακολουθούν τη σειρά αντιλαμβάνονται την κούραση και των σεναριογράφων και των ηθοποιών. Σε κάθε πέντε λεπτά προβολής της σειράς εκείνο που κυριαρχεί είναι τα... σάλια αφού όλα σχεδόν τα ζευγάρια φιλιούνται ανελέητα λες και διαγωνίζονται για το βραβείο μακρύτερης διάρκειας φιλιού.

Διέκρινα επίσης και μια εγωπάθεια που θα μπορούσε να λείπει. Ακολουθεί τους δημιουργούς από την εποχή του Μπρούσκο. Αναφέρομαι στα σχόλια των πρωταγωνιστών για την ομορφιά του Ταξίαρχου που υποδύεται ο Κούλλης αλλά και του ιδιόρρυθμου ερευνητή που υποδύεται ο Ανδρέας.

Ντάξει, κόψτε κάτι...

Με τόσον ανταγωνισμό δεν κερδίζονται ποσοστά με μακρόσυρτα φιλιά, χωρίς πλοκή και μεγάλη κοιλιά. Είτε αυτή υπάρχει στο σενάριο, είτε στους πρωταγωνιστές που ενίοτε τους βλέπουμε και ημίγυμνους.

Και να μην ξανακούσω την σύγκριση Κούλη με Κλούνεϊ... Άλλο Κλούνεϊ, άλλο Κούλης.

Γιατί στο "Τατουάζ" την είχα ακούσει την ατάκα και δεν λέω τη θυμάμαι συχνά-πυκνά και γελάω αλλά νόμιζα πως το "Τατουάζ", όπως και το "Μπρούσκο" είναι δραματική σειρά. Τέτοιες συγκρίσεις που φθάνουν στα όρια της ασέβειας άστε τες καλύτερα στον Λούη...

Μια και είπα Λούης... η προσπάθεια του να διαψεύσει ότι ο τερματισμός σχολιασμού του "Πιο Αδυνάμου Κρίκου" από την εκπομπή του έγινε για να μην κουράζει τον κόσμο δεν έπεισε κανένα. Ούτε και τον ίδιο!

Κάποιοι στον Alpha επέμεναν φορτικά ότι ο Λούης έκανε δωρεάν διαφήμιση στον "κρίκο" και αφαιρούσε ποσοστά τηλεθέασης από το κανάλι των Λατσιών. Ε, πες, πες έπεισαν και τον Λούη και περιόρισε δραστικά την προβολή του "κρίκου". Από μόνος του, οικειοθελώς, χωρίς καμιά παρέμβαση και χωρίς τύψεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X