ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Η κονταρομαχία του Λούη με τον Μιχάλη και το χαμένο σήμα του Alpha

Γιατί χτύπησε καμπανάκι στον Alpha;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Μεγάλη είναι η ανησυχία του Alpha ότι μεγάλος αριθμός τηλεθεατών έχει χάσει το σήμα του σταθμού από τις τηλεοράσεις, λόγω των πρόσφατων ρυθμίσεων. Γι’ αυτό και προβαίνει σε μια έντονη προβολή για το πώς μπορούν οι τηλεθεατές να επαναφέρουν τη συχνότητα του Alpha στις τηλεοράσεις τους.

Όχι μόνο προβάλλει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κάποιος να ψάξει και να βρει το σήμα του σταθμού αλλά θέτει και στη διάθεση όλων το τηλεφωνικό κέντρο του Alpha για να τους βοηθήσει.

Ο λόγος, σύμφωνα με όσα μαθαίνω, είναι επειδή σε εκπομπές του σταθμού που βρίσκονταν σταθερά στην πρωτιά του καταλόγου της τηλεθέασης, σημειώθηκε κάποια κάμψη τις τελευταίες εβδομάδες. Η αιτία φαίνεται, σύμφωνα με την εκτίμηση που γίνεται από τον σταθμό, να είναι η αλλαγή στις συχνότητες και το ότι πολλοί δεν κατάφεραν ακόμα να επαναφέρουν τον σταθμό στο μενού της τηλεόρασής τους.

Αυτό, όπως μου λέχθηκε, συνάγεται και από τα πολλά τηλεφωνήματα που γίνονται προς τον σταθμό από τηλεθεατές που διερωτώνται πως μπορούν να ξαναβρούν το σήμα του Alpha.

«Και μόνο το γεγονός ότι η εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη δεν βγήκε πρώτη ύστερα από χρόνια, ήταν ένα πολύ δυνατό καμπανάκι προς τον Alphaνα ψάξει ξανά το θέμα και να διαπιστώσει ότι η απώλεια των ποσοστών τηλεθέασης οφείλεται κυρίως στο χαμένο σήμα λόγω των νέων ρυθμίσεων» έλεγε προχθές στέλεχος του Alpha.

Για την ιστορία, η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Casa de Mikel» εκτόπισε για πρώτη φορά στα χρονικά την εκπομπή του Alpha “Λούης Nigh Show”. Η μεγάλη ανατροπή έγινε στις 13 Φεβρουαρίου με το «Casa de Mikel» να καταγράφει ποσοστό 39.6% και να αναδεικνύεται σε πρώτη εκπομπή, έναντι του 35% που κατέγραψε την προηγούμενη νύχτα το “Λούης Nigh Show”.

Για να είμαστε βέβαια δίκαιοι και να μην μειώνουμε την αξία καμίας από τις δύο εκπομπές θα πρέπει να αναμένουμε τον χρόνο να δείξει και να αποδείξει ποια τελικά θα βρεθεί και θα διατηρηθεί στην κορυφή της τηλεθέασης. Ο Λούης το απέδειξε ότι μπορεί να στρογγυλοκάτσει στην κορυφή εδώ και χρόνια. Από την άλλη ο Μιχάλης με αυτή την εκπομπή τα πήγε πολύ καλά και καταλάμβανε τελευταία σταθερά τη δεύτερη θέση. Για να δούμε εάν θα καταφέρει να διατηρήσει την πρωτιά για καιρό, οπόταν θα μιλάμε πια για αλλαγή σελίδας.

Το σκάνδαλο που έχει αναστατώσει όλη την Ελλάδα και ειδικότερα τον κόσμο του θεάτρου με τον Δημήτρη Λιγνάδη να βρίσκεται υπό σύλληψη και φρούρηση για υποθέσεις βιασμών ανηλίκων θα έχει όπως λέγεται ακόμα πιο θλιβερή συνέχεια.

Υπενθυμίζεται πως το θέμα αυτό προέκυψε ύστερα από μαρτυρίες που έγιναν στα ΜΜΕ και κυρίως σε τηλεοπτικές εκπομπές και μάλιστα όχι πρωτοκλασάτες αλλά μαγκαζίνο που γενικά δεν χαίρουν και ιδιαίτερης εκτίμησης για την ποιότητα της δουλειάς τους.

Σήμερα στο όλο σκάνδαλο ακούστηκε και η Κύπρος, όχι επειδή συνδέεται με την ουσία της υπόθεσης αλλά ως ο χώρος που κάποιοι υποψιάστηκαν ότι διέφυγε άλλος ηθοποιός για τον οποίο επίσης έγινε καταγγελία για βιασμό.

Ωστόσο ο δικηγόρος του ηθοποιού δήλωσε πως ο πελάτης του όχι μόνο δεν διέφυγε στην Κύπρο αλλά βρίσκεται στην Αθήνα και βρισκόταν σήμερα στο γραφείο του.

Όπως γράφουν τα Ελλαδικά ΜΜΕ, υπάρχει ακόμη πολλή βρομιά να αποκαλυφθεί για σεξουαλικές κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο. Το όλο θέμα έχει λάβει και πολιτικές διαστάσεις στην Ελλάδα με καλλιτέχνες να ζητούν επίμονα την παραίτηση της υπουργού πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, την αντιπολίτευση να βάλλει κατά του Πρωθυπουργού ενώ ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να ανακοινώσει πρωτοβουλίες για θέματα κακοποίησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X