ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Η Κατερίνα, η Ιωάννα, τα νεύρα και τα… νούμερα (ουπς!)

Ο καυγάς και τα… νούμερα

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Ο καυγάς και τα… νούμερα

Άκρως ψυχαγωγική ήταν η αντιπαράθεση που είχαν on air σήμερα, η Κατερίνα Καινούργιου με την Ιωάννα Μαλέσκου στις εκπομπές τους η κάθε μία και όχι κατά πρόσωπο. Τα σόσιαλ μίντια έκαναν πάντως μεγάλο πάρτι για τον τσακωμό τους και τελικά κατάφεραν να γίνουν… νούμερα για τα νούμερα.

Η ιστορία άρχισε όταν η Κατερίνα Καινούργιου που πήρε μεταγραφή από το Open στον Alpha, σχολίασε στην εκπομπή της «Super Κατερίνα», ένα ρεπορτάζ που υποστήριζε ότι η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου ενδέχεται να μετακομίσει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Η αναφορά της ότι για τα χαμηλά ποσοστά της εκπομπής πέρσι έριξαν το φταίξιμο στους αρχισυντάκτες, οι οποίοι βρίσκονται τώρα σε άλλες εκπομπές και κάνουν συγκλονιστικά νούμερα… έκαναν έξαλλη την Ιωάννα Μαλέσκου. Ίσως επειδή θεώρησε πως η ευθύνη για την χαμηλή τηλεθέαση πέφτει στην ίδια.

Η Μαλέσκου απάντησε μέσα από τη δική της εκπομπή «Love it» που βρισκόταν την ίδια ώρα στον αέρα στον ΣΚΑΪ. Όταν οι συνεργάτες της ανέφεραν κατά την διάρκεια της εκπομπής, «Μας σχολιάζει μια απέναντι εκπομπή και μια παρουσιάστρια πρώτης γραμμής σαν την Ελένη Μενεγάκη δεν θα το έκανε ποτέ», η Μαλέσκου εξεμάνει λέγοντας: «Μου συγκρίνεις την Κατερίνα Καινούργιου με την Ελένη Μενεγάκη; Για να καταλάβω». Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ άσχημο αυτό που μου λέτε. Νόμιζα ότι έχω πολύ καλές σχέσεις με την Κατερίνα… Με περίμενε κάμερα από την εκπομπή και με ρώτησε αν έχω κόντρα με τον Νίκο Μουτσινά… Το να μιλάς για μια εκπομπή και μια παρουσιάστρια που είναι απέναντι είναι πολύ κακό. Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα. Το καταλαβαίνω και αυτό προκύπτει…Ας μην γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα» (Ουπς!)

Η Καινούργιου δεν άφησε να πέσει κάτω η… πρόκληση και δήλωσε μέσα από την δική της εκπομπή ότι της έστειλε μήνυμα ο αδερφός της πως η Μαλέσκυο «έχει βγει και μιλάει πολύ άσχημα για μένα και μου δίνει συμβουλές. Δε ξέρω τι έχει και αν παρακολούθησε την εκπομπή. Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ και είπαμε πως ευχόμαστε να μην ισχύει και να της δώσουν και άλλο χρόνο. Είχαμε τη διάψευση του ΣΚΑΙ. Δε ξέρω τι της μετέφεραν. Το να βγαίνει τώρα και να μιλάει για ασέβεια…» είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε απευθυνόμενη κατά πρόσωπο στην Μαλέσκου: «Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες. Και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλήσεις. Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και αυτοί που αργότερα θα σου πουν «Ιωάννα λυπόμαστε». Επειδή τα έχω βιώσει και εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για δικιά σου προστασία. Και δεν το συνεχίζω» (ουπς! Ουπς! Ουπς!)

Και κάπως έτσι τα νούμερα ανεβάζουν τα νούμερα, όπως ανέφερε αθυρόστομος συνάδελφος.

Άντε με το καλό να δούμε και κανένα τριχομάλλιασμα να φτάσουν τα νούμερα στο ταβάνι και να κάνουν σκόνη και τον Σασμό και την Γη της Ελιάς αλλά και την Μενεγάκη!

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτος σταθμός σε τηλεθέαση για την εβδομάδα 13 – 19 Σεπτεμβρίου αναδείχθηκε ο Alpha, δεύτερος ο ΑΝΤ1, τρίτο το Omega, τέταρτο το Sigma και πέμπτο το ΡΙΚ1. Ο Alpha είχε και τις οκτώ από τις δέκα πρώτες εκπομπές σε τηλεθέαση που ήταν οι νέες του σειρές «Σασμός» και «Η γη της ελιάς». Παρά την πρωτιά του Alpha με ένα στρογγυλό 15%, ο δεύτερος ΑΝΤ1 κρατάει γερά με 12.9%.

ALPHA: 15%

ANT1: 12.9%

OMEGA: 10.3%

SIGMA: 9.5%

ΡΙΚ1: 8.4%

ΕΡΤ: 2%

ΡΙΚ2: 1.5%

Οι πρώτες εκπομπές

Οι πρώτες πέντε εκπομπές σε τηλεθέαση για την ίδια εβδομάδα 13-19 Σεπτεμβρίου ήταν οι εξής δύο: ο Σασμός από τον Alpha στην 1η, 2η, 3η και τέταρτη θέση με ποσοστά από 24.8% έως 27.8% και στην 5η θέση η πρεμιέρα του The Voice από το Sigma το οποίο μπήκε δυναμικά με ποσοστό που έφθασε μέχρι 28.7%. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στην 6η, 7η, 8η και 10η θέση βρέθηκε η σειρά του Alpha «Η γη της ελιάς» επίσης με ψηλά ποσοστά που έφθασαν μέχρι και το 29.4% ενώ 9η εκπομπή αναδείχθηκε το CASA DE MIKEL του ΑΝΤ1 που κατέγραψε μέχρι και 24.8%.

Επιβεβαιώθηκε δηλαδή και αυτή την εβδομάδα ότι οι δύο νέες σειρές του Alpha σαρώνουν σε τηλεθέαση. Για να δούμε στη συνέχεια, αφού θα έχουν μπει στο παιχνίδι και άλλες πρεμιέρες…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X