ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Η καλύτερη στιγμή της Έλενας Τσαγκρινού και η χειρότερη του Λούη Πατσαλίδη

Η στιγμή που ο Λούης Πατσαλίδης ανακαλύπτει δραματικά ότι δεν είναι κόκα κόλα που πάει με όλα

Χρύσανθος

Χρύσανθος

«Νιώθω απίθανα! Δεν σταμάτησα να τσιρίζω από ευτυχία! Είχα την καλύτερη στιγμή της ζωής μου! Είμαι ευτυχισμένη!», ήταν η πρώτη δήλωση της Έλενας Τσαγκρινού, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και το πέρασμα της στον μεγάλο τελικό. Από τις αντιδράσεις της Έλενας φάνηκε πως όντως ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής της και σίγουρα της καριέρας της.

Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο και για τον παρουσιαστή του ημιτελικού της Γιουροβίζιον, τον κωμικό Λούη Πατσαλίδη ο οποίος κατάφερε με ένα ρηχό και χωρίς έμπνευση σχολιασμό αντί να χαρίσει γέλιο ή έστω χαμόγελα, να φτάσει στα όρια του γελοίου.

Παροξυσμός με El Diablo: «Κυρίες και κύριοι… έχουμε νικητή»

Η επιλογή του Λούη από το ΡΙΚ για να παρουσιάσει με τον δικό του σχολιασμό τους δύο ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό ανακοινώθηκε με αναφορές όπως το ΡΙΚ συνεργάζεται «με τον εξαιρετικά δημοφιλή κωμικό και παρουσιαστή Λούη Πατσαλίδη, ο οποίος θα προσθέσει και το μοναδικό του χιούμορ αφιλοκερδώς, αφού ο διαγωνισμός προσφέρει εκτός από θέαμα και στιγμές γέλιου». Αυτό που είδαμε όμως χθες βράδυ έβγαλε γέλιο για τους εντελώς λάθος λόγους. Ένας όντως δημοφιλής κωμικός να προσπαθεί, χωρίς καλή άρθρωση, χωρίς άριστη γνώση της ελληνικής να εκβιάσει το γέλιο με ατάκες που ούτε ταίριαζαν πολλές φορές σε όσα περιέγραφε, ούτε διακρίνονταν για την εξυπνάδα και την ευρηματικότητά τους.

Στα σόσιαλ μίντια γίνεται από χθες χαμός με τόνους από αρνητικά σχόλια για τον σχολιασμό του Λούη, τις παραινέσεις να βρει κάτι έξυπνο να πει, γιατί μπορεί, να αφήσει τις σάχλες ή τουλάχιστον να… σιωπήσει. Βροχή ήταν τα αιτήματα στο ΡΙΚ για αντικατάσταση του.

Η αλήθεια είναι πως όχι μόνο δεν του βγήκε καθόλου του Λούη η παρουσίαση της Γιουροβίζιον, αντιθέτως τον έβλαψε. Τον μετέτρεψε σε ένα κωμικό παρουσιαστή εκτός τόπου και χρόνου που προσπαθούσε να διαχειριστεί μια ξεπέτα.

Το ζητούμενο του ΡΙΚ και όσων τον επέλεξαν, να καταφέρει δηλαδή να παντρέψει το στυλ της σάτιρας του βραδινού σόου του δεν επιτεύχθηκε ούτε κατά διάνοια. Άλλο το βραδινό σόου, που υποστηρίζεται από βίντεο, εικόνες και συνεργάτες και άλλο η παρουσιάση, έστω και χιουμοριστικά του μεγαλύτερου μουσικού σόου.

Γι΄αυτό ούτε γέλιο, ούτε χαμόγελο κατάφερε να βγάλει. Όσο κι αν προσπάθησε εκβιαστικά, πρόχειρα και πονηρά να το πετύχει... Δεν είχε δίπλα του ούτε και τον Τεύκρο για να του ασκεί το σαδιστικό του μπούλινγκ για να γελούν εις βάρος του οι τηλεθεατές...

Δυστυχώς Λούη μου επιβεβαιώθηκε πια πως δεν είσαι κόκα κόλα που πάει με όλα. Και επειδή είσαι έξυπνος ελπίζω να έχεις αντιληφθεί αυτό που σε αρκετές περιπτώσεις έχει επικρίνει άλλους. Ότι δηλαδή δεν είναι όλοι για όλα.

Θα έλεγα να αφήσεις τη Γιουροβίζιον στον μύθο της γιατί δεν σε χρειάζεται. Ούτε και εσύ την έχεις ανάγκη. Όσο για τους τηλεθεατές εάν θέλουν να παρακολουθήσουν εσένα και το δικό σου χιούμορ ξέρουν που να σε βρουν.

Ας πάμε όμως στην μεγάλη επιτυχία της Έλενας Τσαγκρινού που παρά τις αντιδράσεις προχωράει με χίλια στη Γιουροβίζιον. Το El Diablo στον πρώτο ημιτελικό, κατά γενική ομολογία, εντυπωσίασε. Μεταξύ των αντιδράσεων που σημείωσα ήταν και αυτή της πλατφόρμας NetFlix η οποία με ανάρτησή της στο facebook έβαλε μία φωτογραφία με τον γνωστό… Lucifer (της ομώνυμης σειράς του) να δίνει στο… συνονόματό του El Diablo ένα θεαματικό δωδεκάρι! Και μάλιστα σε φωτογραφικό κολάζ με την Έλενα Τσαγκρινού. Ε, όταν με το τραγούδι μας ασχολείται ακόμα και ολόκληρο το NetFlix και μάλιστα με τέτοιο λεπτό χιούμορ, τότε αυτό έχει μέλλον.

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X