ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Η Γιουροβίζιον, το «Just the 2 of us» και μια συνέντευξη...

Εντατικά εργάζεται το ΡΙΚ για την Γιουροβίζιον και άρχισε τις αποκαλύψεις...

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Αναστάτωση επικρατεί σε καθημερινή εφημερίδα από τις διαδόσεις ότι οικονομικά δεν πάνε καθόλου καλά και αναμένονται νέες περικοπές. Χωρίς να αποκλείονται και νέες απολύσεις. Οι πωλήσεις έχουν πέσει στα τάρταρα το ίδιο και τα έσοδα από τις διαφημίσεις. Και η χρηματοδότηση δίνεται πια με το σταγονόμετρο. Αν και συζητήθηκε ξανά η μετατροπή της εφημερίδας σε εβδομαδιαία εκείνο που περισσότερο απασχολεί τους εκδότες είναι η πολιτική διάσταση του εγχειρήματος... Ωστόσο οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί ακόμα.

Παρακολούθησα εκπομπή με πολύ γνωστή παλιά ηθοποιό την οποίο φιλοξένησε άλλη ηθοποιός και της πήρε συνέντευξη. Λέμε τώρα...
Οι ερωτήσεις στεγνές, ξερές, τυποποιημένες, απ' αυτές που κάνουν σε κοριτσάκια της πασαρέλας, χωρίς συναίσθημα και χωρίς καμία ανταπόκριση στο ιδιαίτερο χιούμορ της παλαιάς ηθοποιού.

Δείτε μερικές από τις πολύ ξεχωριστές ερωτήσεις: «Ποια είναι η καλύτερη ώρα της μέρας σου;» «εάν ξαναεπέστρεφες στη ζωή τι θα άλλαζες;», «πότε έκλαψες για τελευταία φορά;», «Αν συναντούσες τον Θεό τι θα ήθελες να σου πει;»

Μια συνέντευξη από αυτές που σε αγχώνουν. Χωρίς ειρμό, χωρίς ουσία και όπως φάνηκε, χωρίς καμία προετοιμασία που τελικά εξέθεσε τους εμπνευστές.

Εντατικά προετοιμάζεται το ΡΙΚ για τη Γιουροβίζιον και άρχισε να αποκαλύπτει σιγά-σιγά τα στοιχεία που αφορούν την συμμετοχή μας στον φετινό διαγωνισμό στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Ο Sandro που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, ανακοίνωσε ότι ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Running», το οποίο θα είναι σε αγγλικούς στίχους. Το ΡΙΚ ανακοίνωσε πως συνθέτης του τραγουδιού είναι ο Alfie Arcuri, Ιταλο-Αυστραλός που έχει κερδίσει το «The Voice» της Αυστραλίας το 2016.

Φαίνεται πως οι καλοί οιωνοί για την κυπριακή συμμετοχή υπάρχουν...

Τέρμα η Άντζελα Δημητρίου από την κριτική επιτροπή του «Just the 2 of us». Η είδηση για την συμμετοχή της προκάλεσε διφορούμενα σχόλια. Ωστόσο αυτό κράτησε για πολύ λίγο αφού η τραγουδίστρια βρέθηκε εκτός κριτικής επιτροπής, υποτίθεται από ενστάσεις που ήγειρε το BBC.

-Τώρα γιατί το BBC να έχει προσωπικά με την Άντζελα...

Στην κριτική επιτροπή του σόου θα είναι ο Σταμάτης Φασουλής, η Βίκυ Σταυροπούλου και η Δέσποινα Βανδή ενώ την παρουσίαση θα κάνει ο Νίκος Κοκλώνης.

Τι λέει η τηλεθέαση;

Το Omega ελέω «MasterChef» βρέθηκε χθες στην πρώτη θέση της τηλεθέασης τόσο στη γενική τηλεθέαση όσο και στο δυναμικό κοινό.

Ωστόσο η ψαλίδα από τους άλλους σταθμούς δείχνει να μειώνεται. Στη γενική τηλεθέαση είχε δύο μονάδες διαφορά από τον Alpha και τον ΑΝΤ1 που κατέλαβαν τη δεύτερη και τρίτη θέση στη γενική τηλεθέαση.

Στο δυναμικό κοινό τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο ΑΝΤ1 και την τρίτη ο Alpha.

Δείτε πιο κάτω τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Στη Γενική τηλεθέαση τα ποσοστά των τηλεοπτικών σταθμών για τη χθεσινή μέρα διαμορφώθηκαν ως ακολούθως:
OMEGA : 16%
ALPHA: 14,2%
ANT1: 14%
PIK1: 13,3%
SIGMA: 8,7%
ΕΡΤ World: 1,8%
PIK2: 1,3%

Στο δυναμικό κοινό τα ποσοστά για τη χθεσινή μέρα διαμορφώθηκαν ως ακολούθως:
OMEGA: 18,6%
ANT1: 16,7%
ALPHA: 12%
SIGMA: 9,7%
PIK1: 5,2%
EΡT World: 1,6%
PIK2: 1,4%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X