ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Η Φάρμα, η τηλεπαρουσιάστρια και μια θλιβερή απουσία

Τρίβουν τα χέρια στον ΑΝΤ1 για τα ποσοστά που έφερε η Φάρμα

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Πολλά είναι τα προβλήματα σε μεγάλο εκδοτικό συγκρότημα. Οι εργαζόμενοι προειδοποιούν συνεχώς ότι με το λιγοστό προσωπικό η δουλειά δεν βγαίνει. Προβλήματα υπάρχουν παντού στον χώρο των ΜΜΕ και ιδιαίτερα μετά την πανδημία. Στο συγκεκριμένο συγκρότημα όμως η κατάσταση, όπως λέγεται, είναι αφόρητη.

Τώρα ακούγονται και φήμες για νέο κύμα απολύσεων στο τεχνικό και δημοσιογραφικό τμήμα και αναμένεται νέα ανάμειξη των συντεχνιών. Από δημοσιογράφους ακούγονται ξανά παράπονα για θλιβερή απουσία της Ένωσης Συντακτών.

Είδα πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή την παρουσιάστρια να μιλά με υποτιμητικό ύφος σε συνεργάτη της, σχολιάζοντας τα ρούχα που φορούσε. Το σχόλιό της μάλιστα δεν περιορίστηκε στη συγκεκριμένη ημέρα αλλά στις ενδυματολογικές του επιλογές σε προηγούμενες μέρες. Αν δεν αναφέρω ονομαστικά την εκπομπή και την παρουσιάστρια το κάνω για να μην θίξω περισσότερο τον συνεργάτη.

Θα πρέπει κάποιος, οι προϊστάμενοι της μάλλον, να της επισημάνουν πως οφείλει σεβασμό και στους συνεργάτες της και στους τηλεθεατές. Και ότι η εκπομπή της δεν είναι αμπελοχώραφό της αλλά εκτίθεται και η ίδια και ο σταθμός της σε δημόσια θέα. Και να την προειδοποιήσουν ότι εάν συνεχίσει να υποτιμά τους συνεργάτες της θα έχει επιπτώσεις.

Διατυπώνω ξανά το ερώτημα που έχω υποβάλει πολλές φορές: Ελέγχουν οι σταθμοί τις εκπομπές που παράγουν; Γίνεται έστω και δειγματοληπτικός ποιοτικός έλεγχος για το τηλεοπτικό προϊόν που σερβίρουν;

Πολύ ικανοποιημένο άφησε και τον ΑΝΤ1 Ελλάδας και τον ΑΝΤ1 Κύπρου η «Φάρμα». Το νέο ριάλιτι που άρχισε στις 12 Μαρτίου με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και αρκετούς σελέπριτι αλλά και άγνωστους μέχρι τότε «αγρότες» τα πάει πολύ καλά σε τηλεθέαση. Από την πρεμιέρα του ριάλιτι η τηλεθέαση στο νεανικό κοινό έφτασε μέχρι το 25% ενώ στο γενικό σύνολο μέχρι το 20,7 τοις εκατό.

Οι ανατροπές, οι ανταγωνισμοί και η προσπάθεια των συμμετεχόντων για επιβίωση φαίνεται πως κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των φανς του είδους. Το αποτέλεσμα θα είναι η ανακήρυξη του «αγρότη της χρονιάς» ο οποίος θα κερδίσει το διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο PEUGEOT...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X