ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Η επιστροφή του Big Brother και η εμφάνιση της Γιάννας Αγγελοπούλου στην κυπριακή TV

Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση της Γιάννας στην Κύπρο

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση της Γιάννας στην Κύπρο

Την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη έβγαλε στην εκπομπή του Μεσημέρι και Κάτι ο Χρήστος Μιχάλαρος. Ήταν όντως μια επιτυχία. Η Γιάννα ήταν ντυμένη κανονικά χωρίς κανένα αξεσουάρ που να θυμίζει την εποχή της επανάστασης, ούτε καν ένα χρυσοποίκιλτο γιλέκο. Αλλά για να πω την αλήθεια μου δεν μου θύμιζε καθόλου την γνωστή Γιάννα. Αν δεν πρόκειται για τρολ με μια κατά πολύ νεότερη κυρία που μιμήθηκε με εξαιρετική επιτυχία την Γιάννα, θα πρέπει να παραδεχτώ ότι η πρόεδρος έχει καταφέρει, είτε με διατροφή, είτε με άλλα μέσα να εμφανιστεί στην κυριολεξία με άλλο πρόσωπο. Ούτε κόρη να ήταν της Γιάννας που μέχρι πρότινος είχα υπόψη μου. Καλά να είναι.

Αυτά πάντως που ανέφερε αφορούσαν το μέλλον, τις πρωτοβουλίες της επιτροπής «Ελλάδα 2021» και τις εκδηλώσεις που θα γίνουν, γιατί όπως είπε και η πρόεδρος η δράση του «Ελλάδα 2021» δεν σταματά εδώ.

Η Γιάννα επαίνεσε και τους Κύπριους για τη συμβολή τους στους εθνικούς αγώνες αλλά και στις σημαντικές αγορές αναμνηστικών του «Ελλάδα 2020» με τα έσοδα να διατίθενται για ανθρωπιστικούς σκοπούς και για ενίσχυση της επιστημονικής έρευνας. Δεν απέκλεισε μάλιστα να επισκεφθεί κάποια στιγμή και την Κύπρο.

Νέα ώρα για την Κενεβέζου

Σε νέα ώρα θα μεταδίδεται στη νέα τηλεοπτική περίοδο το δελτίο ειδήσεων του Alpha. Ανακοίνωση του καναλιού αναφέρει ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 30 Αυγούστου και κάθε μέρα το δελτίο ειδήσεων θα μεταδίδεται στις 20:00 με την Αιμιλία Κενεβέζου να εξακολουθεί να κρατά δυνατά το τιμόνι της ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το δελτίο συνεχίζει και αυτή τη σεζόν με το διαχρονικό σλόγκαν του «Ειδήσεις όπως είναι» και «ενορχηστρωτή» τον Διευθυντή Ειδήσεων του Τμήματος Ενημέρωσης κ. Γιώργο Κασκάνη.

Αλήθεια ο «ενορχηστρωτής» Γιώργος Κασκάνης ενέκρινε την σχετική αναφορά στην ανακοίνωση που μόνο αρνητική έννοια έχει όταν αφορά ειδήσεις και θέματα ενημέρωσης;

Καλή επιτυχία εύχομαι στο νέο εγχείρημα του Alpha με το οποίο οι αρμόδιοι πιστεύουν ότι θα προσελκύσουν περισσότερη τηλεθέαση. Το σίγουρο είναι ότι οι ανταγωνιστές του αναμένουν με την ίδια αγωνία να δουν τα αποτελέσματα του εγχειρήματος γιατί τους αφορά άμεσα.

Η επιστροφή του μεγάλου αδελφού

Το ριάλιτι του στην προηγούμενη τηλεοπτική περίοδο έχει σχολιαστεί αρνητικά όσο σχεδόν κανένα άλλο ριάλιτι, το Big Brother επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στην οθόνη του ΣΚΑΪ στην Ελλάδα και του Sigma στην Κύπρο. Η πρεμιέρα του μάλιστα θα γίνει αμάν, αμάν την ερχόμενη Κυριακή στις 21:00.

Παρουσιαστές θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η σύζυγός του Ναταλί Κάκκαβα ενώ στον ρόλο του σχολιαστή θα είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη. Όπως γράφουν τα ελληνικά sites: Ο Big Brother της νέας εποχής επιστρέφει και η φετινή σεζόν δεν θα σας αφήσει να κλείσετε… μάτι.

Εμείς εδώ θα είμαστε ως ο Big Brother του Big Brother...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X