ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Η έναρξη του GNTM, η Ελπίδα και οι ατάκες-φωτιά της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Πώς τα πήγε το GNTM στην πρεμιέρα του, απέναντι από την Γη της Ελιάς;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Η ευχή, της ευχής...

Με ευχές, δεκάδες, εκατοντάδες σχεδόν, ευχές άρχισε σήμερα η εκπομπή «Όμορφη μέρα, κάθε μέρα» με την Ελπίδα Ιακωβίδου. Ίσως ακόμα να εύχονται καλή επιτυχία και όμορφη μέρα κάθε μέρα στην εκπομπή. Εγώ σταμάτησα στον εικοστό διάσημο που της ευχήθηκε μπροστά στη κάμερα της εκπομπής της. Και επειδή είναι αρχή και δεν θέλω να τη γρουσουζεψω την κοπέλα, της εύχομαι και εγώ καλή επιτυχία με ποιότητα και σωστές επιλογές θεμάτων, συνεργατών και μηνυμάτων. Χωρίς άλλα σχόλια για μια καλή αρχή.

Αν και οι δικές μου ευχές είναι σταγόνα στον ωκεανό των διασήμων που της εύχονται από το πρωί...

Στο μάτι του κυκλώνα…

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για όσα είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη σε συνέντευξη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, παρουσιάζοντας μια εικόνα για τον κατηγορούμενο για ποινικά αδικήματα συνάδελφο και πρώην στενό φίλο της.

«Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς όσο τον Πέτρο Φιλιππίδη. Την ώρα που κάνει σκηνοθεσία. Έχει πολύ σημασία αυτό που λέω. Τα διαχωρίζω τελείως. Μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Έχω δουλέψει πολύ με τον Πέτρο. Δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτά που συνέβησαν. Τα διαχωρίζω αυτά. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά. Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;», δήλωσε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Δύο γνωστοί ηθοποιοί της απάντησαν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ένας ήταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης του οποίου η σύζυγος ως γνωστόν κατήγγειλε τον Φιλιππίδη για τη συμπεριφορά του ως σκηνοθέτη. «Είναι αδυναμία… μα δεν είναι κακούργημα; Φταίνε τα σκοτάδια του… μα δεν είναι το σκοτάδι το ίδιο; Δεν κάνουμε τόσο παρέα πλέον… μα δεν ήσασταν στενοί φίλοι; Λυπάμαι για τους θύτες… δεν τους καταδικάζω τους θύτες; Καθίστε καλά… όχι, εσείς καθίστε καλά», έγραψε.

Ο δεύτερος ήταν ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος ως γνωστόν είναι και μέλος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ). Ο Τσαρούχας ήταν πολύ πιο έντονος, αφού έγραψε: «Μια σκέψη: Αντί τα κανάλια να "κόβουν" τις επαναλήψεις εκπομπών με πρωταγωνιστές κατηγορούμενους για βιασμούς – κακοποιήσεις (αδικώντας έτσι κ συναδέλφους που πραγματικά δεν είχαν ιδέα), δεν θα ήταν προτιμότερο να εξαιρούν από τις νέες παραγωγές τους πρωταγωνιστές που υποστηρίζουν δημοσίως τους κατηγορούμενους βιαστές – κακοποιητές; Πιο τίμιο μου φαίνεται».
Και έπεται μεγάλη συνέχεια...

Πόσο έγραψε τo GNTM;

Πρεμιέρες είχε χθες στην ελληνική τηλεόραση αλλά και στην Κυπριακή για νέα ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια. Θα μου πείτε όλα τα ριάλιτι και τα τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης προβάλλονται και στην Κυπριακή. Δεν διαφωνώ. Η αναφορά μου γίνεται ειδικά για τις χθεσινοβραδινές πρεμιέρες στην ελληνική τηλεόραση και γίνεται για ένα ξεκάθαρο λόγο: την τηλεθέαση που έχουν καταγράψει αφού βρέθηκαν απέναντι από το νέο σήριαλ «Η γη της ελιάς» που διαγράφει πολύ καλή πορεία. Απέναντι του βρέθηκαν το πολυαναμενόμενο κυρίως από τον νεαρόκοσμο «GNTM» αλλά και η «Τέλεια Απόδραση» στον Alpha με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Ειδικά για το GNTM, το ενδιαφέρον ήταν για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου η οποία πήρε τη θέση της Βίκυς Καγιά, με τους υπόλοιπους κριτές Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλό να συνεχίζουν.

Τα νούμερα τηλεθέασης για τις τρεις εκπομπές ήταν:

GNTM: 22,8%

Η Γη της Ελιάς: 20,6%

Η Τέλεια Απόδραση: 8,9%

Δηλαδή, μιλώντας πάντα για την Ελλάδα, το GNTM κατέκτησε την πρωτιά στην πρεμιέρα του με 22,8% αλλά η Γη της Ελιάς φάνηκε πολύ δύσκολος αντίπαλος αφού διατήρησε το πολύ ψηλό 20,6%. Το δε 8,9% της Τέλειας Απόδρασης, δείχνει μια άτακτη απόδραση από τον πίνακα της τηλεθέασης.

Για να δούμε στην Κύπρο πως θα διαμορφωθούν τα ποσοστά των εκπομπών...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση