ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Η Ελίτα, το σώμα μας και ο πανικός των σόου

Μια Ελίτα κάθε μέρα τον ψυχολόγο κάνει πέρα

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Η Ελίτα και το σώμα μας

Το είδα στην εκπομπή της Ελπίδας και δεν το πίστευα! Η Ελίτα σε ρόλο κοινωνιολόγου, ψυχολόγου, διαιτολόγου και παιδαγωγού ταυτόχρονα. Δηλαδή ένα σε τέσσερα! Όχι σε μία εκπομπή αλλά σε σίκουελ.

Στην πρώτη εκπομπή έδινε συμβουλές στις γυναίκες για να αγαπήσουν το σώμα τους όπως είναι. Στην άλλη, στο ίδιο μοτίβο, προφανώς ύστερα από υποδείξεις και παράπονα, Ελπίδα και Ελίτα αναφέρθηκαν στην ανάγκη να μην γίνονται υπερβολές.

Η Ελίτα πάντως είχε μια άνεση λες και ήταν η πρώτη ψυχολόγα. Αν το είδατε θα διαπιστώσατε ότι τρώει σε πρόγευμα την Τένια Μακρή και σε γεύμα την Θέκλα Πετρίδου.

Απ' όσα ακούω οι συμβουλές της Ελίτας για να αποδεχτούμε το σώμα μας θα συνεχιστεί. Ένας κακεντρεχής μου είπε προχθές ότι η εμφάνιση της στην εκπομπή της φίλης της Ελπίδας είναι ίσως η μοναδική της ελπίδα για να λάβει κάποια ποσοστά τηλεθέασης. Γιατί στην εκπομπή που η ίδια παρουσίαζε, δεν...

Κακίες.

Ποιος επιλέγει τι θα διαφημιστεί;

Μιας και βρίσκομαι στην εκπομπή της αγαπημένης μου Ελπίδας, θέτω ξανά το ερώτημα προς το ΡΙΚ: Ποιος επιλέγει ποια προϊόντα και υπηρεσίες προβάλλονται και διαφημίζονται, έμμεσα ή άμεσα από τις εκπομπές του ιδρύματος; Ακόμα κι αν θεωρούνται χειροτεχνίες;

Ποιο σόου θα πάρει την πρωτιά;

Πανικός επικρατεί στα κανάλια Alpha, Omega και ΑΝΤ1 για την τηλεθέαση των σόου που προβάλλουν στα οποία επενδύουν πολλά. Στον ΑΝΤ1 το Casa de Mikel του Μιχάλη Σοφοκλέους μπήκε ήδη δυναμικά, όπως και το OMG SHOW του Ανδρέα Γιόρτσιου ενώ απόψε αναμένεται η πρεμιέρα του ΤHE ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW απόψε στις 21.00. Ο Λούης εισάγει στη νέα του εκπομπή και ένθετο για χιουμοριστικό σχολιασμό αθλητικό θεμάτων, ειδικά ποδοσφαιρικών. Είναι απολύτως κατανοητό ότι όλοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν την πρωτιά ή τουλάχιστον ψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Η Νielsen θα αποφανθεί σε λίγες εβδομάδες ποιο σόου θα καταφέρει να βρεθεί στην πρωτιά αλλά και πως θα τα πάνε οι ανταγωνιστές του. Παράλληλα μαθαίνω ότι ακόμα ένα κανάλι προσπαθεί πολύ για το δικό του σόου αλλά χωρίς επιτυχία μέχρι στιγμής. Όχι μόνο επειδή δεν βρίσκει τον κατάλληλο αλλά και επειδή κάποιοι, συγκεκριμένοι, που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν δεν φαίνονται διατεθειμένοι να συνεργαστούν με το κανάλι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση