ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Η είδηση που έβαλε φωτιά στα ΜΜΕ, ένα νέο πείραμα και μια πρεμιέρα

Θα λυθούν τα προβλήματα του Big Brother με την αλλαγή της ώρας προβολής του;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Πήραν φωτιά τα ΜΜΕ και τα ΜΚΔ

Φωτιά πήραν χθες τα ΜΜΕ σε Ελλάδα και Κύπρο με την αποκάλυψη ότι ο νέος υπουργός Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας θα είναι ο Κύπριος Χρήστος Στυλιανίδης. Εφημερίδες, ιστοσελίδες και τηλεοπτικοί σταθμοί έσπευσαν να καλύψουν την είδηση και όλοι έψαχναν για να δώσουν περισσότερες πληροφορίες. Ιδιαίτερα όταν έγινε γνωστό πως ο Στυλιανίδης θεωρείτο σίγουρος για να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο, το θέμα έγινε πρώτη είδηση και σε Κύπρο και σε Ελλάδα.

Φωτιά πήραν και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία αναπαράχθηκαν ειδήσεις από ιστοσελίδες με αρκετά σχόλια από κάτω.

Καθαρά δημοσιογραφικά ομιλούντες, και χθες και σήμερα ήταν όντως το πρώτο θέμα συζήτησης. Όχι μόνο για το γεγονός ότι ένας Κύπριος πολιτικός αναλαμβάνει για τρίτη μόλις φορά στην ιστορία του ελληνικού κράτους χαρτοφυλάκιο από Έλληνα πρωθυπουργό αλλά και επειδή χρειάστηκε να του δοθεί εσπευσμένα και τιμητικά η ελληνική ιθαγένεια ώστε να μπορέσει να αναλάβει το υπουργείο.

Τα προβλήματα του Big Brother

Τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά την έναρξή του το ριάλιτι που όλοι αγαπούν να μισούν, ο Big Brother συνεχίστηκαν και στις επόμενες μεταδόσεις. Το ριάλιτι μάλλον δεν μπήκε με το δεξί στον δεύτερο γύρο και η τηλεθέαση που αναμενόταν να έχει η πανάκριβη παραγωγή είναι πιο κάτω από όσα το κανάλι φέρεται να είχε προβλέψει. Κάποιοι το αποδίδουν στον ανταγωνισμό και τις νέες παραγωγές σε αντίπαλα κανάλια που μπήκαν απέναντι από τον «μεγάλο αδελφό». Όπως μαθαίνω στον ΣΚΑΪ ελπίζουν ότι η κατάσταση με την τηλεθέαση του ριάλιτι θα βελτιωθεί τώρα που θα αλλάξει η ώρα μετάδοσής του.

Από σήμερα Δευτέρα ο Big Brother μετακομίζει στο late night, κάτι που ήταν προγραμματισμένο. Από αυτή την εβδομάδα το ριάλιτι θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη 23:00 – 01:00 και κάθε Παρασκευή στις 21:00, σε ζωντανή μετάδοση.

Η αλλαγή στην ώρα μετάδοσης ήταν εξ’ αρχής πραγμαμματισμένη αφού στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ μπήκε το ριάλιτι μαγειρικής «Top Chef», το οποίο προβάλλεται στις 21:00. Αλλά και στην προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν ο Big Brother προβαλλόταν γύρω στα μεσάνυχτα, δηλαδή μεταξύ 23:00 – 01:00. Εκτός βεβαίως από το Live…

Για να δούμε εάν θα καταφέρει φέτος ο δεύτερος κύκλος του "κοινωνικού πειράματος" να κερδίσει το στοίχημα και κυρίως να αποφύγει τις παγίδες και τις κακοτοπιές από αθυρόστομους παίκτες…

Η πρεμιέρα για τον Σασμό και το μεγάλο ερώτημα

Πρεμιέρα θα έχει απόψε ο Alpha με τη νέα σειρά “Σασμός” η οποία θα αρχίσει επίσημα στις 21:00. Το κανάλι αναφέρεται στη νέα σειρά ως μια νέα ερωτική δραματική υπερπαραγωγή

για το πώς ο έρωτας μπορεί να νικήσει τη βεντέτα. Κορμό της ιστορίας αποτελεί το επιτυχημένο ομότιτλο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, «Σασμός», σε σενάριο Β. Χ. Σπηλιόπουλου, σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου και παραγωγή J.K. Productions S.A – Καραγιάννης.

Πρόκειται, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Alpha για δύο οικογένειες που βρίσκονται σε σύγκρουση. «Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Και κάπου εκεί δύο νέοι δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Θα μπορούσε ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»;

Το κανάλι διατείνεται πως η απάντηση βρίσκεται στη νέα του σειρά…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X