ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Η δυναμική είσοδος στη νέα σεζόν και η αγωνία για την τηλεθέαση

Άρχισαν να μετρούν ξανά την τηλεθέαση

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Άρχισαν να μετρούν ξανά την τηλεθέαση

Τα κουκιά τους άρχισαν να μετρούν τα τηλεοπτικά κανάλια μαζί με την έναρξη των νέων εκπομπών. Η μέτρηση της τηλεθέασης, μετά από μια μικρή ανάπαυλα από τις διακοπές (και τις επαναλήψεις) του καλοκαιριού μπαίνει ξανά στην καθημερινή ατζέντα των καναλιών.

Στο SIGMA άρχισε εδώ και μέρες το νέο Big Brother, στον Alpha άρχισε η «γη της ελιάς» ενώ αρχίζουν σιγά-σιγά και οι ενημερωτικές και ψυχαγωγικές, καθημερινές εκπομπές σε όλα τα κανάλια. Γι’ αυτό και τα μηχανάκια της Nielsen ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι των μετρήσεων.

Για την Κύπρο δεν έχω ακόμη εξασφαλίσει ποσοστά τηλεθέασης, έτσι κι αλλιώς είναι πρόωρο για να είναι ασφαλή αφού δεν είναι αρκετές οι ημέρες από την έναρξη των νέων σειρών και των ριάλιτι. Πολύ σύντομα όμως θα αρχίσει κανονικά η ροή των αποτελεσμάτων.

Ανεβαίνει η «Γη της ελιάς», πέφτει το Big Brother

Στην Ελλάδα πάντως η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει με την «γη της ελιάς» να προηγείται σε τηλεθέαση, τουλάχιστον για τα δύο πρώτα επεισόδια και το Big Brother να βρίσκεται αρκετά χαμηλά και να ηττάται από τις επαναλήψεις των σειρών του Alpha. Για τις 2 Σεπτεμβρίου η τηλεθέαση που κατέγραψε η βραδινή ζώνη στην Ελλάδα ήταν:

MEGA – Η Γη της Ελιάς 24,6%

ALPHA – Μην αρχίζεις την Μουρμούρα – 18,5% – (Ε)

ALPHA – Το σόι σου – 18,5% (Ε)

ΣΚΑΪ – Big Brother – 15,1%

OPEN – Babylon – 7,8%

STAR – Έρωτας με διαφορά 6,7%

ΑΝΤ1 – Η μουσίτσα – 6,2%

Η πεθερά ξανάρχεται

Αρκετά καλά τα πήγε στην προηγούμενη σεζόν η πεθερά του Sigma η οποία επιστρέφει ανανεωμένη και δυναμικά στοχεύοντας σε νέες επιτυχίες. Η δεύτερη σεζόν της κωμικής σειράς θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στις 21:20. Η Έλενα Γαλαταριώτη, ως η κύπρια πεθερά θα συνεχίσει και στη νέα περίοδο τους καυγάδες με την… αξόρτωτη νύφη της. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι: Έλενα Γαλαταριώτη (που γράφει και το σενάριο), Σοφοκλής Κασκαούνιας, Κώστας Καζάκας, Δένα Ιωαννίδου, Γιώργος Αναγιώτος, Παμπίνα Γεωργίου, Ελευθερία Ανδρέου και ο Άγγελος Χατζημιχαήλ.

Το Sigma ελπίζει ότι ο δεύτερος κύκλος της πεθεράς θα αυξήσει τα ποσοστά του καναλιού σε μια πολύ κρίσιμη ζώνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X