ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

#MediaBlog Η ασθένεια της Τάμτα, η αναβολή του ΡΙΚ και το σοκ της τηλεθέασης

Η μόνη εφημερίδα που δεν ασχολήθηκε για τα κοιτάσματα του «Γλαύκου»

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Στο ψάξιμο και στις συζητήσεις ως μια ύστατη προσπάθεια διάσωσης του Survivor βρίσκεται η παραγωγή του ριάλιτι. Οι τελευταίες πληροφορίες από την Αθήνα μιλούν για επικείμενη είσοδο του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή Πάτρικ Ογκουνσότο...

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένοι, στόχος πια της παραγωγής είναι η ένταξη στο ριάλιτι ατόμων που να συνδυάζουν τρία χαρακτηριστικά: φήμη και ικανότητες αλλά και τη δυνατότητα να προκαλέσουν συζητήσεις γύρω από το όνομά τους.

Είστε από αυτούς που αγωνιούν να δουν ολοκληρωμένο το τραγούδι με το οποίο η Τάμτα θα μας εκπροσωπήσει η Τάμτα στην Γιουροβίζιον; Θα το προβάλει επίσημα το ΡΙΚ στις 5 Μαρτίου στο βραδινό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων. Η παρουσίαση που θα γινόταν με την ίδια την Τάμτα στο "Eurovision Cocktail Party" δεν πρόκειται να γίνει, αφού η τραγουδίστρια δεν έχει ακόμη αναρρώσει. Το ΡΙΚ πάντως υποσχέθηκε στους τηλεοπτικούς συντάκτες πως το... Cocktail Party δεν ακυρώθηκε και ότι θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία. Προφανώς όταν η Τάμτα νιώσει καλύτερα.

Κάποιος στο ΡΙΚ είναι προληπτικός και ανησυχεί πολύ μήπως "οι αρρώστιες, οι αναβολές και η αναστάτωση" αποδειχθούν κακοί οιωνοί. Κάποιοι άλλοι χαμογελούν υποστηρίζοντας πως η δυναμική και το... μομέντουμ της Κύπρου στην Γιουροβίζιον συνεχίζεται!

Όλα τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν ως όφειλαν και ως έπρεπε με την ανακοίνωση για τα κοιτάσματα του "Γλαύκου" που ανακοινώθηκαν επίσημα χθες. Σήμερα όλες σχεδόν οι εφημερίδες το είχαν ως κύριο θέμα, αφού αποτελεί την πιο σημαντική είδηση των ημερών. Και όταν λέω όλες σχεδόν, εννοώ όλες εκτός από μία, την Χαραυγή του ΑΚΕΛ. Η μοναδική εφημερίδα που έκρινε πως το θέμα δεν πήγαινε για κύριο...

Την παρεμπόδιση του δημοσιογράφου Λεύκου Χρίστου από το να επιτελέσει το δημοσιογραφικό του έργο σε ανοικτή συζήτηση που διοργάνωσε η Σοσιαλιστική Έκφραση κατήγγειλε η Ένωση Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ). Είναι η δεύτερη φορά που σε δημόσια εκδήλωση της Σοσιαλιστικής Έκφρασης σημειώνεται κρούσμα παρεμπόδισης της ελευθεροτυπίας. Την προηγούμενη φορά ήταν στη συζήτηση για το περιβόητο Γλωσσάρι.

Μήπως κάποιοι να δούμε το θέμα της ελευθεροτυπίας πιο ζεστά; Ιδιαίτερα όταν οι κατηγορούμενοι είναι οργανώσεις και άτομα που... κόπτονται καθημερινά για θέματα δεοντολογίας και ελευθερίας του λόγου;

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτο κανάλι σε τηλεθέαση χθες Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου ήταν το ΡΙΚ1! Το κρατικό κανάλι κατάφερε να κερδίσει τους άλλοτε πανίσχυρους αντιπάλους του και να σκαρφαλώσει στο 16%, τη στιγμή που το δεύτερο σε τηλεθέαση κανάλι, ο ΑΝΤ1 κατέγραψε 14,8%, το τρίτο Alpha 12,9%, το τέταρτο OMEGA 11,6% και το πέμπτο, και άλλοτε πρώτο SIGMA 10,7%.

Τα νούμερα της τηλεθέασης τη φετινή σεζόν δεν προκαλούν απλά έκπληξη μα... κατάπληξη! Μη σας πω ΣΟΚ!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρύσανθος

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X