ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Η αγωνία για το πακέτο της Βίκυς, ο Σάκης και ο... Σάκης

Το «Survivor» δεν επιβίωσε

Θα μείνει ή θα φύγει; Θα παρουσιάζει το πακέτο ή άλλη εκπομπή; Τα ερωτήματα βασανιστικά και αφορούν τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και τη συνεργασία της με τον Αlpha. Τελικά, φεύγει η παρουσιάστρια ή μένει... φεύγοντας;

Τα κουτσομπολίστικα έντυπα και sites έγραφαν τις προάλλες ότι η Βίκυ δέχθηκε πρόταση από άλλο τηλεοπτικό σταθμό, αλλά από τον Alpha δεν την αφήνουν να φύγει. Της αντιπρότειναν άλλη εκπομπή η οποία θα παρουσιάζεται σε νέα ώρα και τηλεοπτική ζώνη, με στόχο να την κρατήσουν.

Η ίδια, αν και θα ήθελε να παραμείνει στον Alpha, σύμφωνα πάντα με όσα φθάνουν από Αθήνα, θέλει να το κάνει με τους όρους της. Οι συζητήσεις συνεχίζονται, αλλά με σαφές χρονοδιάγραμμα, όπως ακούω. Ευτυχώς πολύ σύντομα η απόφαση θα ληφθεί και θα πάει η καρδιά μας στον τόπο της...

Είναι οριστικό: Το «Survivor» δεν επιβίωσε και δεν θα το δούμε φέτος σε κανένα τηλεοπτικό κανάλι. Η εταιρεία Acun Medya του Tούρκου, Ατζούν Ιλιτζαλί, με τον φίλο του, Σάκη Τανιμανίδη, δεν κατάφεραν να πείσουν κανένα ελλαδικό τηλεοπτικό κανάλι να το αναλάβει και έμεινε, κοινώς, στα αζήτητα.
Ο Σάκης Τανιμανίδης, όμως, δεν χάνεται. Έχει, όπως ακούω, συνάψει συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, που σημαίνει πως στην Κύπρο θα τον βλέπουμε από το Sigma (το πιθανότερο, γιατί υπάρχουν και εκπλήξεις - βλέπε "8 λέξεις"). Στη νέα τηλεοπτική σεζόν θα παρουσιάζει καθημερινά το τηλεπαιχνίδι "Boom!", τα γυρίσματα του οποίου αρχίζουν τέλη Αυγούστου.
Η απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ, πιθανώς και του Sigma, ενισχύεται σημαντικά με αυτή την προσθήκη, αφού σε αυτήν θα προβάλλεται και η νέα εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, για την οποία δεν έχουν δοθεί ακόμα λεπτομέρειες, αλλά και του η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, "Guess my age".

Ένας άλλος διάσημος Σάκης, ο αυθεντικός, ο Ρουβάς δηλαδή, ετοιμάζεται να διαπρέψει ξανά στον ΣΚΑΪ. Εκτός από το "The Voice", στο οποίο θα συμμετέχει και φέτος ως κριτής, συζητά, όπως γράφτηκε, και για μια νέα εκπομπή, το "Idols". Πρόκειται για εκπομπή αφιερωμένη σε είδωλα της ποπ κουλτούρας, για την οποία ο Σάκης έκανε ήδη και δοκιμαστικό.

Το "The Voice" θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή και Κυριακή και, ως γνωστόν, στην κριτική επιτροπή θα βρίσκεται η επιτυχημένη τετράδα: Ρουβάς, Μαραβέγιας, Παπαρίζου και Μουζουράκης. Την παρουσίαση θα έχει ο επίσης πετυχημένος, Γιώργος Καπουτζίδης. Μετά τις μεγάλες ακροάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, αναμένεται, αρχές Σεπτεμβρίου, να αρχίσουν κανονικά γυρίσματα.

Από το Sigma ακούω πως αναμένουν πώς και πώς την έναρξη της σειράς για ανόρθωση των πεσμένων ποσοστών τηλεθέασης... 

Τι λέει η τηλεθέαση;

Ο ANT1 παρέμεινε και χθες στην κορυφή της τηλεθέασης, τόσο στη γενική τηλεθέαση, όσο και στο δυναμικό κοινό. Στη δεύτερη θέση, με μικρή διαφορά, κατατάχθηκε ο Αlpha Κύπρου.

Αναλυτικά η τηλεθέαση, όπως την μέτρησαν τα μηχανάκια της Nielsen:

Στη γενική τηλεθέαση, ο ANT1 πήρε την πρωτιά με 13%, με δεύτερο τον Alpha με 12,8%, τρίτο το Sigma με 9,3%, τέταρτο το Omega με 7,4% και πέμπτο το ΡΙΚ1 με 5,9%.

Στο δυναμικό κοινό ο ΑΝΤ1 κατέγραψε 16,3%, ο Alpha 13,7%, το Omega 7,4%, το Sigma 7,1% και το ΡΙΚ1 μόλις 1,9%!

Τα πιο μικρά κανάλια κατέγραψαν, στη γενική τηλεθέαση: EΡΤ World: 3%, ΡΙΚ2: 2,3%, Extra: 2,1% και Smile: 0,75%.

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X