ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Γιατί έφυγε η Γωγώ από το ΡΙΚ και πού πάει;

Αληθεύει ότι γνωστός παρουσιαστής συζητά ξανά μεταγραφή;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Με μία μυστήρια ανακοίνωση το ΡΙΚ επιβεβαίωσε ότι η Γωγώ Αλεξανδρινού δεν θα είναι στο δυναμικό του στη νέα περίοδο προγραμμάτων.

Ούτε, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, έχει γίνει κάποια αναφορά από την ίδια τη δημοσιογράφο για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα και για τους λόγους που την οδήγησαν εκτός ΡΙΚ.

Αν δηλαδή είναι επαγγελματικοί, μια καλύτερη πρόταση ας πούμε ή προσωπικοί.

Πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει αναφέρουν ότι η Γωγώ έχει δεχθεί ήδη προτάσεις από δύο κανάλια, με τα οποία και συζητά. Άλλη πληροφορία αναφέρει πως και τρίτο κανάλι ενδιαφέρεται να την εντάξει στο δυναμικό του, κάτι που αν μη τι άλλο δείχνει πως η δημοσιογράφος είναι... εθνικής αποδοχής!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΡΙΚ, σε συνάντηση που είχε η δημοσιογράφος με τη διεύθυνση του ιδρύματος, αποφασίστηκε η μη ανανέωση του συμβολαίου της, το οποίο λήγει τον Αύγουστο του 2020, με δική της επιθυμία. «Το ΡΙΚ ευχαριστεί την κυρία Αλεξανδρινού για τη μέχρι τώρα συνεργασία. Το ΡΙΚ εκφράζει την ικανοποίησή του που η έγκριτη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια υπήρξε στέλεχος της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και της ευχόμαστε κάθε καλό για ό,τι επιλέξει να κάνει» καταλήγει η ανακοίνωση.

Αληθεύει πως μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται για την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων «παίζει» πολύ και ένα ανδρικό όνομα;

Άρχισαν πάλι να σκάνε μύτη πληροφορίες για θεαματική μετακίνηση δημοσιογράφου-τηλεπαρουσιαστή από ένα τηλεοπτικό κανάλι σε άλλο. Σύμφωνα με όσα ακούω, οι συζητήσεις, αν και έγιναν σε ένα «χαλαρό» κλίμα, ήταν καθόλα ουσιαστικές. Αναμένονται οι αποφάσεις και απαντήσεις, σύμφωνα με την πηγή μου...

Ποιο κανάλι σκοπεύει να κάνει ολική αναδόμηση στο δελτίο ειδήσεών του, το οποίο δεν αποδίδει τα αναμενόμενα;
Απ' όσα μαθαίνω, οι αλλαγές δεν θα αγγίξουν μόνο την παρουσίαση αλλά και τη δημοσιογραφική ομάδα και το συνολικό στήσιμο και φιλοσοφία του δελτίου...

Τι λέει η τηλεθέαση;

Το Omega με αρκετή διαφορά από τους υπόλοιπους τερμάτισε και χθες πρώτο στη μάχη της τηλεθέασης, τόσο στη γενική τηλεθέαση όσο και στο δυναμικό κοινό. Στη γενική τηλεθέαση, τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Alpha ενώ στο ειδικό κοινό τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο ΑΝΤ1.

Στη γενική τηλεθέαση, στην τρίτη θέση βρέθηκε ο ΑΝΤ1, στην τέταρτη θέση το ΡΙΚ1 και στην πέμπτη θέση το Sigma, το οποίο εξακολουθεί να παραμένει σε χαμηλές θέσεις.

Στο δυναμικό κοινό, την τρίτη θέση, μετά το Omega και τον ANT1, κατέλαβε ο Alpha, την τέταρτη θέση το Sigma και την πέμπτη θέση το ΡΙΚ1 με ένα πολύ χαμηλό ποσοστό.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Στη γενική τηλεθέαση, η σειρά των καναλιών για τη χθεσινή μέρα ήταν:

OMEGA: 2ο%
ALPHA: 13,6%
ANT1: 10,6%
PIK1: 10%
SIGMA: 8,2%
PIK2: 1,9%
ERT WORLD: 1,1%

Στο δυναμικό κοινό, η τηλεθέαση που κατέγραψαν τα κανάλια για τη χθεσινή ημέρα ήταν:

OMEGA : 22,2%
ANT1: 15,6%
ALPHA: 12,9%
SIGMA: 7,6%
PIK1: 3,9%
PIK2: 1%
ΕRΤ World: 0,8%

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X