ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Για κάποιο κανάλι δεν άρχισε καλά η νέα τηλεοπτική περίοδος

«Τώρα ήρθες να δώσεις συνέντευξη να πεις την αλήθεια ή τώρα θα δουλευόμαστε μεταξύ μας;»

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Αρχή με καυγάδες

Πριν καλά, καλά αρχίσει η νέα τηλεοπτική σεζόν άρχισαν και οι έντονοι καυγάδες σε ένα από τα μεγάλα κανάλια που προσπαθεί σκληρά να βρεθεί ξανά στην πρωτιά της τηλεθέασης.

Όπως μαθαίνω τα προβλήματα έχουν να κάνουν τόσο με τις συνθήκες εργασίας όσο και με τον προγραμματισμό, που είναι και τα δύο… «άθλια». Ο χαρακτηρισμός δεν είναι δικός μου αλλά στελέχους του σταθμού το οποίο προειδοποίησε εδώ και καιρό ότι με τα μυαλά που κουβαλούν κάποιοι, αν όχι ένας, στην ηγεσία η κατάσταση στα σίγουρα θα χειροτερεύσει. «Όχι μόνο δεν πρόκειται να βρεθούμε στην πρώτη ή στην δεύτερη θέση της τηλεθέασης αλλά μάλλον θα καταλήξουμε στην τελευταία. Θα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι ακόμα και με την προτελευταία» ανέφερε παντελώς απογοητευμένος.

Λόγω του κακού προγραμματισμού και του μειωμένου προσωπικού τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται καθημερινά και οι εργαζόμενοι μόνο παράπονα έχουν να κάνουν. Αυτό αναπότρεπτα αντανακλά, σύμφωνα με την πηγή μου και στην ποιότητα της παραγόμενης εργασίας αλλά και στην προτίμηση που δείχνουν οι τηλεθεατές.

Όπως προέβλεψε: «Στα σίγουρα κάποιοι θα ξυπνήσουν όταν αρχίσουν να διαβάζουν τα νούμερα της τηλεθέασης αλλά θα είναι αργά». Διευκρίνισε πως τα προβλήματα είναι σε όλους τους τομείς δραστηριότητας του καναλιού, από το δημοσιογραφικό τμήμα μέχρι τις παραγωγές και τις δημόσιες σχέσεις…

Η Φαίη δεν μάσησε!

Του την είπε κανονικά του Βασιλάκου, πρώην «Batchelor» η Φαίη Σκορδά, όταν βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και του πήρε συνέντευξη μαζί με τον Λιάγκα. Προς τιμήν της, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την άποψη της για το reality του τίποτε.. «Να αναλύσουμε τι είναι το Bachelor δεν θέλω γιατί δεν θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου με τον Alpha. Εγώ σαν γυναίκα διαφωνώ. Θέλω να είμαι ευγενική γιατί επί προσωπικού είναι ένα γλυκό και καλό αγόρι. Δεν θα ήθελα να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το format που μπορεί να είναι και σε όλες τις χώρες. Δεν είναι θέμα υποκειμενικό. Το πώς τοποθετούν την γυναίκα δεν είναι θέμα υποκειμενικό», είπε η Φαίη.

Ρώτησε μάλιστα τον Βασιλάκο αν όλα στο Bachelor γίνονται βάσει σεναρίου, με τον πρώτο πρωταγωνιστή του ριάλιτι να απαντά: «Σε εμένα δεν υπήρχε σενάριο. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος αυθόρμητος και όπως λειτουργώ με τις κοπέλες στην έξω μου ζωή, έτσι λειτούργησα και με τις κοπέλες στο Bachelor»…

Η Φαίη όμως δεν μάσησε και του απάντησε χωρίς περιστροφές: «Τώρα ήρθες να δώσεις συνέντευξη να πεις την αλήθεια ή τώρα θα δουλευόμαστε μεταξύ μας; Θα προτιμούσα να πεις πραγματικά ότι δεν μπορώ να μιλήσω για ένα πρότζεκτ που έχει τελειώσει». ΟΥΠΣ!

Για να είμαι όμως δίκαιος, πολύ μου άρεσε η ανάρτηση του Βασιλάκου για τον νέο Batchelor ότι και ο ίδιος νιώθει να έχει συναισθήματα για τον Πάππα. Αν μη τι άλλο έχει χιούμορ.

Η δυναμική είσοδος της Χριστιάνας

Δυναμικά μπήκε αυτή την εβδομάδα στη νέα τηλεοπτική σεζόν η Χριστιάνα Αριστοτέλους με την ομάδα της που έχει ανανεωθεί όπως και το σκηνικό της εκπομπής της. Το ποσοστό τηλεθέασης που κατέγραψε έφτασε μέχρι και το 20% κάτι που κρίνεται άκρως ικανοποιητικό από τον σταθμό. Ασφαλώς όλοι γνωρίζουν ότι η μεγάλη προσπάθεια είναι όχι μόνο να αυξηθούν πρόσκαιρα τα ποσοστά αλλά να διατηρηθούν. Η έμπειρη πια Χριστιάνα φαίνεται πως ξέρει καλά τη δουλειά της. Η μεγάλη δοκιμασία θα φανεί όταν θα έχει ξεκαθαρίσει ο ανταγωνισμός. Εάν δηλαδή υπάρξει…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση