ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Έρχονται πρεμιέρες με την ελπίδα να έρθουν και τηλεθεατές...

Αναλυτικά τα νέα προγράμματα ανά σταθμό

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Σαββατοκύριακο με πρεμιέρες είναι αυτό που μας έρχεται, όπως και η νέα εβδομάδα που θα ακολουθήσει.

Αν έχει κάτι για το οποίο ξεχωρίζει η νέα τηλεοπτική περίοδος, είναι η μυθοπλασία που επανέρχεται δυναμικά, με όλους τους σταθμούς να προβάλλουν νέες και κάποιες πολλά υποσχόμενες σειρές.

Στο τηλεοπτικό παιχνίδι μπαίνουν και τα ριάλιτι, κυρίως τα μουσικά, τα οποία θα ανταγωνιστούν για τη μεγάλη μάχη της τηλεθέασης.

Αναλυτικά τα νέα προγράμματα ανά σταθμό:

Στον Alpha κάνουν πρεμιέρα στις 8 Σεπτεμβρίου το πολυαναμενόμενο "8 λέξεις" αλλά και το "Αστέρια στην Άμμο" των Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου, στις 16 Σεπτεμβρίου η "Γυναίκα χωρίς Όνομα", στις 21 Σεπτεμβρίου ο νέος γύρος για τις "24 ώρες", στις 27 Σεπτεμβρίου το "Λούης Night Show" και από τις 29 Σεπτεμβρίου το "Soundtrack of Love" με την Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Οι πρεμιέρες του Sigma: ''Γαλάτεια'' (Δ' Κύκλος) με... επιστροφή στο παρελθόν των πρωταγωνιστών στις 8 Σεπτεμβρίου, "Άλλα λόγια θκειε παπά" στις 9 Σεπτεμβρίου, "Guess my age" με τον Γιώργο Λιάγκα στις 10 Σεπτεμβρίου. Στις 14 Σεπτεμβρίου η "Παραδοσιακή Βραδιά". Αργότερα θα κάνουν πρεμιέρα και η σειρά "Πολυκατοικία", το τηλεπαιχνίδι "Boom" με τον Σάκη Τανιμανίδη και "Καλό μεσημεράκι" με τον Νίκο Μουτσινά και την Ματίνα Νικολάου. Αναμένεται με ενδιαφέρον και το ''Room Service Πλιζ'' του Αλέξανδρου Ρήγα.

Στον ΑΝΤ1: "Αν ήμουν πλούσιος", νέα καθημερινή κωμική σειρά, στις 16 Σεπτεμβρίου, Το "πρωινό" με τη Φαίη Σκορδά στις 16 Σεπτεμβρίου ενώ το "Πέτα τη φριτέζα" που έκανε ήδη πρεμιέρα προβάλλεται με ψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Οι πρεμιέρες του Omega: "O τροχός της τύχης" στις 8 Σεπτεμβρίου, "Greece's Next Top Model" στις 8 Σεπτεμβρίου, "Στη φωλιά των Κου Κου" στις 9 Σεπτεμβρίου, το νέο "Έλα να δεις" με την Μαρία Ιωάννου στις 9 Σεπτεμβρίου, "ΜΕΣΗΜΕΡΙ#YES" στις 9 Σεπτεμβρίου και το πολυαναμενόμενο ''X-Factor'' στις 11 Σεπτεμβρίου.

Στο ΡΙΚ1 ξεχωρίζουν η πρεμιέρα του "Happy Hour" με τον Ανδρέα Γιόρτσιο στις 9 Σεπτεμβρίου και βεβαίως η πρεμιέρα του νέου πολυαναμενόμενου "Ο πιο αδύναμος κρίκος" με τον Τάσο Τρύφωνος που θα γίνει στις 18 Σεπτεμβρίου.

Τι λέει η τηλεθέαση;

Λίγο πριν αρχίσει επίσημα η νέα τηλεοπτική σεζόν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ετοιμάζονται για νέες επιδόσεις και πρωτιές, με στόχο την πολυπόθητη διαφήμιση. Με τη νέα εβδομάδα τα ποσοστά τηλεθέασης αναμένεται να τροποποιηθούν αφού νέες σειρές και εκπομπές θα κάνουν πρεμιέρες.

Ας δούμε, όμως, πώς ήταν η χθεσινή μέρα για τα τηλεοπτικά κανάλια, βάσει των μετρήσεων που έκανε η Nielsen.

Στη γενική τηλεθέαση πρώτος σταθμός με σχετική διαφορά από τους υπόλοιπους ήταν ο ΑΝΤ1 με δεύτερο τον Alpha και τρίτο το Sigma. Στο δυναμικό κοινό πρώτος σταθμός ήταν πάλι ο ΑΝΤ1 με πιο μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Alpha ενώ Sigma και Omega βρέθηκαν πολύ κοντά.

Αναλυτικά, στη γενική τηλεθέαση πρώτος σταθμός ήταν ο ΑΝΤ1 ο κατέγραψε 15,2%, δεύτερος ο Alpha με 12%, τρίτος το Sigma με 10,3%, τέταρτο το ΡΙΚ1 με 9,2% και πέμπτο το Omega με 7,7%.

Τα πιο μικρά κανάλια κατέγραψαν: EΡΤ World: 1,6%, Smile: 1,2% και ΡΙΚ2: 1,1%.

Στο δυναμικό κοινό πρώτος σταθμός ήταν ο ΑΝΤ1 με 19,9%, δεύτερος ο Alpha με 13,3%, τρίτος το Sigma με 7,6%, τέταρτος το Omega με 7,1% και πέμπτος το ΡΙΚ1 με 5,3%.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρύσανθος

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση