ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Από τον τυφώνα Survivor στη μονοτονία των πρωινάδικων

Μπορεί ένα χελιδόνι να φέρει την Άνοιξη;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Γράφει ο Χρύσανθος

Κούραση και μονοτονία αποπνέουν οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές των τηλεοπτικών καναλιών. Καμία σχεδόν πρωτοτυπία, πανομοιότυπα θέματα, ίδιοι καλεσμένοι, ίδιες ερωτήσεις, ίδιες απαντήσεις…

Την μια βλέπεις στο ΡΙΚ τον ένα επιδημιολόγο ή γιατρό που μιλάει για την πανδημία και ύστερα από μία ώρα τον βλέπεις στο Sigma. Kαι λίγο αργότερα στον Alpha. Το ίδιο συμβαίνει και με τους πολιτικούς που αρχίζουν από το ένα κανάλι και καταλήγουν συχνά και στα άλλα δύο, με το φαινόμενο να επαναλαμβάνεται κουραστικά και μονότονα, καθημερινά.

Αλλά και με τα θέματα της επικαιρότητας το ίδιο συμβαίνει. Όσοι μιλήσουν στο ένα κανάλι θα τους δεις λίγο αργότερα να μιλούν και στο άλλο και στο άλλο.

Μερικές φορές σου έρχεται να πετάξεις το τηλεκοντρόλ από τη βαρεμάρα.

Ζητείται πρωτοτυπία και θεμάτων και ερωτήσεων…

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε σε μεγάλο κανάλι μεταξύ προϊστάμενου και υφιστάμενου για τις συνθήκες εργασίας. Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται αντιπαράθεση για το συγκεκριμένο θέμα. Όπως αναφέρθηκε από πλευράς των εργαζομένων, το πρόβλημα όσο πάει και γίνεται πιο σοβαρό και οι συνθήκες πολύ πιο καταπιεστικές. Στο τσακ πάντως αποτράπηκε η λήψη δυναμικών μέτρων που θα είχαν σοβαρό κόστος και στην εικόνα του καναλιού αλλά και στα έσοδά του.

Η υπόσχεση που δόθηκε ότι οι συνθήκες αναμένεται να αλλάξουν σύντομα, δεν έγινε από κανέναν πιστευτή, όπως μου λέχθηκε.

Στην εφημερίδα Καθημερινή θα αρθρογραφεί από την Κυριακή 17 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή ο γνωστός δημοσιογράφος Σταύρος Χριστοδούλου. Με το γνωστό του ύφος και στυλ θα έχει δύο στήλες, τα Ιουλιανά και το Δια – Ταύτα, οι οποίες θα εμπλουτίσουν το κυριακάτικο πακέτο της εφημερίδας.

Ως τυφώνας σαρώνει την τηλεθέαση το Survivor. Την Τετάρτη 13 έφτασε μέχρι και 64.8% στα δυναμικά κοινά 18-54!

Συγκεκριμένα στην ώρα μετάδοσης του (22:09 - 25:16) κατέγραψε κοντά στο 38% στο Σύνολο Πληθυσμού ενώ έφτασε μέχρι το 55.9%. Δηλαδή το Survivor παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 184.748 τηλεθεατές. Πιο εντυπωσιακή ήταν η απόδοση του και στο δυναμικό κοινό, 18-54, που έφτασε μέχρι 64.8%. Στις Γυναίκες 18-54 έφτασε μέχρι 66.7% ενώ στους Άντρες 18-54 έφτασε μέχρι 61.6%.

Κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους αλλά καλούνται να απαντήσουν το ερώτημα: αρκεί ένα χελιδόνι για να φέρει την Άνοιξη;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X