ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Από το ΡΙΚ στην στρατόσφαιρα και πίσω στην Παραδοσιακή Βραδιά

«Ελάτε στην παρέα μας να απογειωθούμε/ τζιαι που ψηλά εν πιο καλά να φάμεν τζιαι να πιούμεν…»

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Συμπαντικό φολκλόρ

Είπαμε ότι το φολκλόρ και η λαϊκούρα μπορεί να συγχωρεθεί σε κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές. Ιδιαίτερα όταν αυτές ασχολούνται με την λαϊκή παράδοση και γενικώς λαϊκά θέματα, όπως ας πούμε η Παραδοσιακή Βραδιά. Νομίζω όμως πως το τρέιλερ με τον Μιχάλη Χατζήμιχαηλ ντυμένο πιλότο και την ωραία Άντρη Καραντώνη ντυμένη αεροσυνοδό να τραγουδούν σε άπταιστη κυπριακή την επιστροφή της εκπομπής τους ξεφεύγει από κάθε φαντασία.

Το σενάριο του τρέιλερ ήθελε τους συντελεστές της Παραδοσιακής Βραδιάς να είχαν εργοδοτηθεί σε αεροπλάνο για το καλοκαίρι αλλά να αντελήφθησαν πως δεν κάνουν για αυτή τη δουλειά και να δηλώνουν παραίτηση για να επιστρέψουν στο φολκλόρ του ΡΙΚ. Ψυχαγωγικότατο.

Ο δε Χατζήμιχαηλ δήλωσε πως μετά την προβολή του τρέιλερ πολλοί τον ρωτούσαν εάν όντως είχε δουλέψει ως πιλότος το καλοκαίρι!

Άντε με το καλό η επόμενη στάση και το νέο τρέιλερ να είναι στον διεθνή διαστημικό σταθμό. Τώρα που υπάρχει και πολυκοσμία στο διάστημα θα είναι ό,τι πρέπει. Καλεσμένο στην Παραδοσιακή Βραδιά να είναι το σύμπαν όλο. Ξέρετε το think global act local; Ε, ακριβώς το αντίθετο: think local act global!

Το ποτήρι μισοάδειο

Μεγάλη αγωνία επικρατεί σε μεγάλο κανάλι που βλέπει τα ποσοστά τηλεθέασης να συρρικνώνονται εκεί που ανέμενε να αρχίσουν να ανεβαίνουν και μάλιστα θεαματικά. Όπως μαθαίνω αιτία της συρρίκνωσης είναι ο πολύ σημαντικός ανταγωνισμός που υπάρχει στη νέα τηλεοπτική περίοδο, ο οποίος άρχισε μάλιστα πολύ νωρίς. Οι αρμόδιοι του σταθμού τρέχουν και δεν φτάνουν για σωστικές ενέργειες και αναμένουν να λανσάρουν τις νέες εκπομπές τους μπας και… γυρίσει ο τροχός.

Η αλήθεια είναι πως βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν και πολλά μπορούν να αλλάξουν. Ωστόσο κάποιοι εξακολουθούν να βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο είναι θορυβημένοι ότι η κακή γι’ αυτούς αρχή μάλλον θα έχει και κακή συνέχεια.

Όντως αρνήθηκε!

Και τώρα η είδηση της ημέρας. Την βρήκα σε δυο-τρία sites να την προβάλλουν δεόντως με φωτογραφίες και… περιγραφές! Τίτλος; «The Bachelor: Η Αθηνά αρνήθηκε να φιλήσει τον Αλέξη Παππά»!!!. Τα θαυμαστικά δικά μου.

Σύμφωνα με την είδηση, ο Bachelor Αλέξης Παππάς έκανε βόλτα με την Αθηνά που τον διεκδικεί μαζί με τόσες άλλες έμμισθες και σε κάποια στιγμή βρέθηκαν πολύ κοντά. Ο Bachelor έκανε, λέει την κίνηση να την φιλήσει αλλά αυτή κράτησε χαρακτήρα και τον απέφυγε λέγοντάς του: «Περίμενε είναι η πρώτη ημέρα. Μην το κάνεις αυτό». Αυτός φαίνεται να τα έχασε. Γύρισε προς την κάμερα και διερωτήθηκε απευθυνόμενος προς όλους τους τηλεθεατάς: «Χυλοπίτα; Αυτό μου συνέβη μόλις;». Στη συνέχεια υποσχέθηκε στην Αθηνά ότι θα την περιμένει μέχρι να είναι έτοιμη. Αυτή συνέχισε να κρατάει χαρακτήρα και του είπε: «Δεν μοιράζω φιλιά με το πρώτο ραντεβού». Το κόκκινο τριαντάφυλλο του Αλέξη όμως το πήρε. Δεν μας είπαν αν το μάδησε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X