ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Από το «Big Brother» στις «8 λέξεις» και σ' ένα χωρισμό

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ετοιμάζεται να εισβάλει στο σπίτι του Big Brother

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Στις 6 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πρεμιέρα του «Big Brother», ο οποίος αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στην τηλεθέαση. Σε αυτό τουλάχιστον ελπίζουν το ΣΚΑΪ στην Ελλάδα και το Sigma στην Κύπρο. Ως γνωστόν, παρουσιαστής του ριάλιτι θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος ενδέχεται να εμφανιστεί πριν από την επίσημη πρεμιέρα με κάποια live. Μαζί του, όπως φαίνεται, θα είναι και ο Ανδρέας Μικρούτσικος που έγραψε τηλεοπτική ιστορία παρουσιάζοντας το πρώτο Big Brother πριν από σχεδόν 20 χρόνια. O Μικρούτσικος εκτός του ότι θα σχολιάζει στο live τις εξελίξεις του ριάλιτι θα μπαίνει και στο «δωμάτιο της αλήθειας» στο «σπίτι» με στόχο να ανακατέψει την τράπουλα και να φέρει σε αντιπαράθεση τους διαγωνιζόμενους.

Μιλάμε για πολλή ποιότητα...

Εντατικά γίνεται η προεργασία και τα γυρίσματα για δύο σειρές του Alpha που με τη νέα σεζόν στοχεύουν την κορυφή της τηλεθέασης ή «λίγο πιο κάτω» αλλά όχι «πολύ». Πρόκειται για τις «8 λέξεις» που, όπως ακούω, επανέρχονται μετά την παύση λόγω πανδημίας με ανανεωμένο σενάριο, έντονες σκηνές και νέα πρόσωπα. Κάποιος μου είπε πως υπάρχει ο κίνδυνος η σειρά να θυμίζει και λίγο παλιό Sigma.

Η δεύτερη εκπομπή θα είναι η νέα, πολλά υποσχόμενη κωμική σειρά του Φώτη Γεωργίδη, για την οποία δεν αφήνονται, ακόμα, πολλά να διαρρεύσουν.

Και ενώ γύρω μας συμβαίνουν όλα αυτά τα ενδιαφέροντα ένα δελτίο τύπου ήρθε και επισημοποίησε το «μόλις χώρισα» για την Έλια Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται να τα πήρε στο κρανίο από τις φήμες και τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, τον οποίο παντρεύτηκε με κάθε λαμπρότητα και δημοσιότητα πριν από ένα έτος. Μη αντέχοντας τις ανακρίβειες και τα όσα γράφονταν αποφάσισε η ίδια να δώσει τη δική της αλήθεια. Να επιβεβαιώσει πως όντως μόλις χώρισε αλλά χωρίς να δώσει καμιά... πιπεράτη ή άλλη λεπτομέρεια. Παραπονέθηκε μόνο που όλοι γράφουν γι' αυτήν χωρίς να την έχουν ρωτήσει. «Ανέκαθεν ήθελα να απασχολώ το κοινό μέσα από την δουλειά μου ως ηθοποιός και καλλιτέχνης και όχι μέσα από την προσωπική μου ζωή. Πολλές φορές στο παρελθόν και εφόσον μου ζητήθηκε να τοποθετηθώ, το έκανα χωρίς υπεκφυγές και με ευχαρίστηση. Λυπάμαι ωστόσο που αυτή την φορά, δεν ερωτήθηκα και δεν κλήθηκα να απαντήσω ή να τοποθετηθώ απέναντι σε οποιοδήποτε δημοσίευμα».

«Νιώθω όμως την ίδια στιγμή την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι έδειξαν και δείχνουν, διακριτικότητα και ενσυναίσθηση απέναντί μου. Η δέσμευσή μου, είναι ότι θα προσπαθήσω να συνεχίσω να προσφέρω με ήθος και αξιοπρέπεια μέσα από τη δουλειά μου, καθώς μέσα από αυτήν επικοινωνώ, δημιουργώ και ‘αναπνέω’. Πεποίθησή μου είναι ότι η προσωπική μου ζωή, δεν αφορά -και δεν πρέπει να αφορά- κανένα», καταλήγει ανακοίνωση της Έλιας.

Εγώ πάντως δεν κατάλαβα, ήθελε τελικά ή όχι να κάνει δήλωση στα ΜΜΕ; Ποια ανάγκη έχει όμως, αφού και με το δελτίο τύπου μια χαρά έκανε τη δουλειά της και έδωσε τελικά την απάντηση που αυτή ήθελε. Ακόμα και χωρίς να ερωτηθεί!

Τι λέει η τηλεθέαση;

Στη γενική τηλεθέαση για τη χθεσινή μέρα την πρώτη θέση κατέλαβε το ANT1, τη δεύτερη ο Alpha, την τρίτη το ΡΙΚ, την τέταρτη το Omega και την πέμπτη θέση το Sigma.

Στο δυναμικό κοινό την πρωτιά διατήρησε επίσης ο ΑΝΤ1 με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Alpha, στην τρίτη θέση το Sigma, στην τέταρτη το Omega και στην πέμπτη το ΡΙΚ1.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Στη γενική τηλεθέαση η σειρά των καναλιών για τη χθεσινή μέρα ήταν:

ANT1: 14,4%

ALPHA: 12,9%

PIK1: 11%

OMEGA: 10,1%

SIGMA: 7,7%

PIK2: 1,7%

ERT WORLD: 1,3% 

Στο δυναμικό κοινό η τηλεθέαση που κατέγραψαν  τα κανάλια για τη χθεσινή ημέρα ήταν:

ANT1: 19,8%

ALPHA: 12%

SIGMA: 9,3%

OMEGA : 8,4%

PIK1: 4,1%

PIK2: 1,6%

ΕRΤ World: 0,6%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X