ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Από τις εκλογές στη Γιουροβίζιον και το Big Brother...

Ποια αλλαγή θα έχει η νέα σειρά που ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου για το MEGA;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Σε κυπριακό κανάλι γίνεται το... έλα να δεις με το πρόγραμμα για τις βάρδιες των εκλογών. Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν πως δεν βγαίνει με τίποτα το πρόγραμμα και οι υπερβολικές απαιτήσεις για τις ταυτόχρονες μεταδόσεις. Κάποιοι μάλιστα απείλησαν ακόμα και με παραιτήσεις εάν δεν υπάρξει τροποποίηση του προγράμματος και αύξηση των εργαζομένων για τις συγκεκριμένες βάρδιες.

Στελέχη του σταθμού προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή αν και είναι δύσκολο να το καταφέρουν.

Το θέμα θα πρέπει, όπως μου λέχθηκε, να ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα και το αργότερο μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Διαφορετικά όλοι οι σχεδιασμοί θα καταρρεύσουν και το μεγαλεπήβολο πρόγραμμα του σταθμού, το οποίο έχει εξαγγελθεί, θα μετατραπεί στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό ανέκδοτο.

Όλο και καλύτερα φαίνεται να πηγαίνει η Κύπρος στην Γιουροβίζιον αλλά και η Ελλάδα, μετά τις νέες πρόβες των εκπροσώπων τους.

Το τραγούδι της Κύπρου, το... επεισοδιακό El Diablo με την Έλενα Τσαγκρινού έφτασε να βρεθεί στην κορυφή των επιλογών των δημοσιογράφων ενώ και η Ελλάδα τα πάει πολύ καλά στα προγνωστικά. Και οι δύο χώρες βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα. Η Στεφανία Λυμπεράκη από την 14η θέση βρέθηκε στην 10η θέση ενώ η Έλενα Τσαγκρινού βρίσκεται στην 7η θέση.

Ο πρώτος ημιτελικός που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Μαΐου στον οποίο συμμετέχει και η Κύπρος θα δείξει και την δυναμική του τραγουδιού μας.

Η Ελλάδα συμμετέχει στον δεύτερο ημιτελικό που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 20 Μαΐου ενώ ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου.

Πυρετωδώς ακούω ότι ετοιμάζεται ο Ανδρέας Γεωργίου για τη νέα σειρά του η οποία θα προβάλλεται αυτή τη φορά στο Mega. Πρόκειται για τη σειρά «Η γη της ελιάς» στην οποία θα συμμετέχει όχι μόνο ως σεναριογράφος αλλά και ως ηθοποιός. Απ’ όσα ακούω από αθηναϊκή πηγή, η νέα σειρά δεν θα προβάλλεται αργά όπως οι προηγούμενες σειρές του, το «Μπρούσκο» και οι «8 λέξεις» αλλά αρκετά πιο νωρίς, μάλλον στις 7.00 το βράδυ. Και αυτό για να δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με παρουσιαστή τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Εάν η απόφαση οριστικοποιηθεί θα σημαίνει πως η σειρά δεν πρέπει να έχει περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους, κάτι που δεν συνέβη με τις προηγούμενες σειρές του Γεωργίου.

Και αυτός ίσως να είναι ένας αυξημένος βαθμός δυσκολίας...

Ο Γιώργος Τσαλίκης θα είναι ο νέος παρουσιαστής του Big Brother σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο δεύτερος γύρος του ριάλιτι της ίντριγκας θα επιστρέψει στη νέα τηλεοπτική σεζόν αλλά στην παρουσίασή του δεν θα βρίσκεται ο Χάρης Βαρθακούρης και μάλλον δεν πρόκειται να υπάρχει στη σκηνή του ούτε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο Γιώργος Τσαλίκης φαίνεται ότι αναλαμβάνει την παρουσίαση του εν λόγω ριάλιτι ενώ τον ρόλο του βασικού σχολιαστή αναμένεται να τον έχει η Ναταλί Κακκαβά.

Τώρα πόσο νομίζει ότι θα προσθέσει στην καριέρα του Τσαλίκη η παρουσίαση του συγκεκριμένου ριάλιτι, είναι καθαρά δικό του θέμα…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση