ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Από την Σακίρα στη Τσιακκίρα και από το δημαρχείο στο Big Brother

Άντε με το καλό να δούμε και κανονικούς δημάρχους να τρέχουν στο σπίτι και γιατί όχι και πολιτικούς πρώτης γραμμής

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το «Big Brother» και οι ειδήσεις που έρχονται από την Ελλάδα μιλάνε για πέραν των 10.000 υποψηφίων για να μπούνε στο «σπίτι»! Μεταξύ αυτών γιατροί, δικηγόροι, καθηγητής πανεπιστημίου, συγγραφέας ακόμα και ένας αντιδήμαρχος ο οποίος εγκαταλείπει τον πολιτικό στίβο προκειμένου να μπει κάτω από την εποπτεία του Μεγάλου Αδελφού!

Άντε με το καλό να δούμε και κανονικούς δημάρχους να τρέχουν στο σπίτι και γιατί όχι και πολιτικούς πρώτης γραμμής...

Πέραν των 10.000 είναι οι υποψήφιοι για να μπούνε στο «σπίτι» του Big Brother!

Πριν ακόμα ακουστούν τα τραγούδια όλων των χωρών που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον και δύο μήνες πριν από τον τελικό, άρχισαν τα όργανα για τα φαβορί. Το τραγούδι της Λιθουανίας, λένε πάει με... χίλια και ψηφίζεται μέχρι στιγμής πρώτο στα στοιχήματα. Αντιλαμβάνεστε τι θα ακούσουμε όταν αρχίσουν να μπαίνουν στη λίστα και οι υπόλοιπες χώρες και ειδικά η Κύπρος...

Σας έγραφα για την εμφάνιση της Σακίρα και του Πικέ στην καρναβαλίστικη παρέλαση της Πέγειας, σύμφωνα με όσα υποσχέθηκε ο δήμαρχος Μαρίνος Λάμπρου αλλά με τίποτα δεν μπορούσα να φανταστώ τι είχε ο άνθρωπος στο μυαλό του. Το πλήθος που και οι κινηματογραφιστές που έσπευσαν να δουν το διάσημο ζεύγος στην παρέλαση της Πέγειας έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν πέρασε από μπροστά τους το άρμα του Δήμου Πέγειας. Στο άρμα, ένα φορτηγό που διαφήμιζε δομικά υλικά, κρεμόταν μία αφίσα με φωτογραφία του ζεύγους και τον τίτλο, σε άπταιστον κυπριακή: «Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΣΙΑΚΚΙΡΑ ΤΖΑΙΟ ΠΙΚΕΤΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΓΕΙΑΣ». Όπου βασίλισσα Τσιακκίρα ήταν μία ωραία νεαρά ενώ ο Πικέττος της Πέγειας ήταν ο ίδιος ο Δήμαρχος! Ο Λάμπρου έβαλε τα αθλητικά του, μια στολή αλλά Πικέ, έβαλε και μια φωτογραφία του ποδοσφαιρικού σταρ στο κεφάλι του και έκανε σούταρε μπάλες με... μπρίο.

Δεν λέω καρναβάλια έχουμε και... όλα επιτρέπονται. Ακόμα και η βάναυση κακοποίηση της αισθητικής.

Δεν ξέρω όμως εάν μετά από το βίντεο του καρναβαλιού η Σακκίρα και ο Πικέττος θα εξακολουθήσουν να θέλουν να γίνουν δημότες της Πέγειας.

Νέα ταξιδιωτική εκπομπή ετοιμάζει το Sigma. Όχι τοπική αλλά... παγκόσμια. Ο ηθοποιός Χάρης Αριστείδου θα πάρει σβάρνα τις χώρες και θα τις μεταφέρει στην οθόνη του Sigma από τις 21 Μαρτίου που θα γίνει η πρεμιέρα.

Η στήλη εύχεται καλή επιτυχία αν και η περίοδος του κορονοϊού ευνοεί οτιδήποτε άλλο από εκπομπές ταξιδίων και τουρισμού...

Τι λέει η τηλεθέαση;

O Alpha και ο ΑΝΤ1 μονομάχησαν χθες για την πρώτη θέση στη τηλεθέαση. Το αποτέλεσμα ήταν ο Alpha να καταλάβει την πρώτη θέση στη γενική τηλεθέαση, με μικρή διαφορά από τον δεύτερο ΑΝΤ1 ενώ το Omega βρέθηκε στην τρίτη θέση. Στο δυναμικό κοινό την πρωτιά κατέλαβε ο ΑΝΤ1 με τον Alpha να βρίσκεται στη δεύτερη θέση και το Omega στην τρίτη. Στον πάτο της τηλεθέασης μεταξύ των πέντε μεγάλων καναλιών της Κύπρου βρέθηκαν το Sigma και το ΡΙΚ1 που κατέλαβαν τις τελευταίες θέσεις τόσο στη γενική τηλεθέαση όσο και στο δυναμικό κοινό.

Δείτε πιο κάτω τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Η σειρά που κατέλαβαν τα τηλεοπτικά κανάλια για τη χθεσινή μέρα στη γενική τηλεθέαση:
ALPHA: 13,3%
ANT1: 13,2%
OMEGA : 11,3%
PIK1: 7,6%
SIGMA: 7,3%
PIK2: 2,5%
ΕΡΤ World: 1,8%

Η σειρά που κατέλαβαν τα τηλεοπτικά κανάλια για τη χθεσινή μέρα στη τηλεθέαση για το δυναμικό κοινό:
ANT1: 16,9%
ALPHA: 11,5%
OMEGA: 10,4%
SIGMA: 5,6%
PIK1: 3,5%
PIK2: 1,4%
ERT: 1,4%

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρύσανθος

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X