ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Από τι κινδυνεύει η πιο δημοφιλής σειρά της TV και γιατί ο Bachelor πάει στο δικαστήριο

Το The Batchelor φαίνεται πως θα έχει περισσότερα επεισόδια στο δικαστήριο αντί στην οθόνη…

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Κίνδυνος για τον «Σασμό»

Η μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η τηλεοπτική σειρά Σασμός φαίνεται πως κινδυνεύει, αφού ένας Κρητικός προτίθεται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του Alpha για να σταματήσει η μετάδοση της σειράς.

Όπως υποστηρίζει, τα γεγονότα που περιγράφει η σειρά αφορούν την αληθινή ιστορία της οικογένειάς του και ότι τα πράγματα στην Κρήτη είναι πολύ τεταμένα. Μάλιστα, είναι πολύ εύκολο να τιναχθούν όλα στον αέρα, με κάποιον να πατήσει ξανά την σκανδάλη, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στον αέρα της εκπομπής «Open Weekend». Όπως αναφέρει ο ίδιος: «Έχω έρθει από την Κρήτη για να καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα στον Alpha, για το έργο "Σασμός". Αναφέρεται σε μια μεγάλη βεντέτα από το 1944 μέχρι το 1964, 20 χρόνια υπήρξαν 90 νεκροί. Η μία από αυτές τις δύο οικογένειες, ήταν η οικογένεια η δική μου. Πρέπει να σταματήσει αυτό το έργο γιατί έχουν αγριέψει τα πράγματα στην Κρήτη. Είναι ένα καζάνι που βράζει. Είμαστε όλοι στην κόψη του ξυραφιού. Αν βρεθεί κάποιος και πατήσει τη σκανδάλη ο πόλεμος θ' αρχίσει από την αρχή» δήλωσε. Ο παραπονούμενος είναι ο γιος της πραγματικής Καλλιόπης, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Όπως ανέφερε, θέλει να καταθέσει αγωγή για ηθική βλάβη και ζητάει ένα εκατομμύριο ευρώ που θα τα προσφέρει στο Χαμόγελο του Παιδιού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend».

Ως γνωστό η σειρά με την τεράστια επιτυχία στη φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι στηριγμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας, και έχει ως θέμα τον έρωτα και την κρητική βεντέτα.

Ανεξάρτήτως του πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, εάν θα κατατεθεί η αγωγή και τι θα αποφασίσει το δικαστήριο, η εμφάνιση του παραπονούμενου Κρητικοόυ αποτελεί άλλη μία πρώτης τάξης διαφήμιση για την σειρά που βρίσκεται σταθερά στην πρωτιά της τηλεθέασης σε Ελλάδα αλλά και Κύπρο.

Ο εργένης τρέχει στα δικαστήρια

Ο Σασμός δεν είναι η μόνη τηλεοπτική παραγωγή της φετινής σεζόν που αναμένεται να έχει… επεισόδια στα δικαστήρια. Ο πρωταγωνιστής του The Bachelor, Αλέξης Παππάς αναμένεται πως θα σύρει στα δικαστήρια τον πρώην SurvivorGr, Κώστα Παπαδόπουλο για μια συκοφαντική, όπως υποστηρίζει, δήλωση. Ο δικηγόρος του Παππά καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά του ζαχαροπλάστη που συμμετείχε στο Survivor. Όπως δήλωσε στο protothema.gr o δικηγόρος κ. Σούρλας «Μετά τους απαράδεκτους, συκοφαντικούς και αισχρούς, σκοπούμενους χαρακτηρισμούς του πρώην παίκτη του Survivor, Κώστα Παπαδόπουλου εις βάρος του εντολέα μου κ. Αλέξανδρου Παππά, ουδέν περιθώριο άφησε, πλην της προσφυγής στη Δικαιοσύνη με εντολή για κατάθεση μηνύσεως αλλά και προσφυγή ενώπιον και των Αστικών Δικαστηρίων».

Τι είπε ο Παπαδόπουλος που ενόχλησε τόσο πολύ τον Παππά; Σε εμφάνισή του στην κπομπή «Πρωινό» έκανε ένα ιδιαίτερα προσβλητικό για τον φετινό Bachelor. Όπως είπε: «Θα ακουστώ κακός, όμως ο Αλέξης Παππάς είναι η πιο ακριβή αρσενική ελληνική βίζ@τα. Δεν με εκφράζει και δεν θα το έκανα ποτέ να συμμετάσχω σε τέτοιο ριάλιτι. Είναι ένας ρόλος για τα λεφτά το να φιλιέσαι από εδώ και από εκεί. Δεν είναι σωστό για έναν άντρα». Πρόσθεσε ακόμα πως ο μόνος λόγος, για τον οποίο ο Αλέξης Παππάς συμμετέχει στο συγκεκριμένο show είναι τα χρήματα και ξεκαθάρισε πως αν ποτέ η κόρη του ήθελε να πάρει μέρος στο Bachelor, σίγουρα δεν θα της το επέτρεπε.

Στο ίδιο το ριάλιτι του τίποτε πάντως εξακολουθούν να συμβαίνουν πράγματα και θαύματα. Το πιο πρόσφατο είναι η εμφάνισή μιας από τις έγκλειστες που διεκδικούν τον εργένη με φόρεμα που ξεκάθαρα δήλωνε ότι δεν φορούσε εσώρουχο… Οι ίντριγκες και κάθε λογής κόντρα παραμένουν επίσης στην ημερήσια διάταξη αλλά η τηλεθέαση δεν… ξεκολλά. Κάποιοι μιλάνε για πρόωρο τέλος στο ριάλιτι και αναμένουν πως σύντομα θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση