ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Από τη Γιουροβίζιον στο νέο MasterChef

Με εκπλήξεις έρχεται το νέο MasterChef που το OMEGA το περιμένει πως και πως

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Τρέχουν για τη Γιουροβίζιον

Αν και είναι σχετικά νωρίς στο ΡΙΚ, σύμφωνα με πληροφορίες μου, γίνεται μεγάλη συζήτηση για την κυπριακή συμμετοχή στη Γιουροβίζιον. Όπως μου ανέφερε μία πηγή μου, κάποιοι εργάζονται εδώ και καιρό για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει και έχουν μάλιστα συζητήσει ήδη με περισσότερους από δύο καλλιτέχνες ως υποψήφιους για την εκπροσώπησή μας.
Εκείνο που μου λέχθηκε είναι πως τα τραγούδια για τα οποία γίνεται λόγος θα είναι στα αγγλικά και το ένα ανήκει σε μεγάλο καλλιτέχνη.

Στόχος, όπως μου αναφέρθηκε είναι να επιλεγεί το νέο τραγούδι αρχές του έτους ώστε να δοθεί η ευκαιρία για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και προώθηση της κυπριακής συμμετοχής στις χώρες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

Του χρόνου το νέο «MasterChef»

Αρχές τουν νέου έτους θα αρχίζει το ριάλιτι μαγειρικής «MasterChef» που πολλοί περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία, ιδιαίτερα τα κανάλια STAR στην Ελλάδα αλλά κυρίως το OMEGA που θα το προβάλλει στην Κύπρο. Και αυτό γιατί τα τελευταία χρόνια το «MasterChef» έφερε στα δύο κανάλια πολύ ψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ιδιαίτερα στην Κύπρο ήταν η αιτία να καταλάβει το OMEGA ακόμα και την πρωτιά στην τηλεθέαση. Με τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην παρούσα τηλεοπτική περίοδο, με την μυθοπλασία να κερδίζει το στοίχημα, το OMEGA αναμένει πως και πως την έναρξη του ριάλιτι. Απ’ ότι μάλιστα ακούω υπήρξε και μια μικρή απογοήτευση που η έναρξή του μετατέθηκε στη νέα χρονιά, αφού το κυπριακό κανάλι το προγραμμάτιζε για τα τέλη Δεκεμβρίου, όπως είχε αρχικά υπολογιστεί. Οι συνθήκες όμως έχουν αλλάξει και η παραγωγή του ριάλιτι εντός του 2021 κρίθηκε αδύνατη γι’ αυτό και δόθηκε παράταση για αρχές του 2022.

Τα γυρίσματα πάντως βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και όπως γράφεται σε ελλαδικά ΜΜΕ, οι κριτές φέρονται να έχουν δηλώσει ότι φέτος το επίπεδο είναι πολύ ψηλό, τα γυρίσματα πολύ απαιτητικά και θα υπάρξουν αλλαγές και εκπλήξεις που θα εντυπωσιάσουν τους τηλεθεατές. Αναμένεται πως στον έκτο γύρο του ριάλιτι μαγειρικής θα υπάρχει έντονο το στοιχείο των ταξιδιών στο εξωτερικό σε επιλεγμένους γαστρονομικούς προορισμούς. Εάν βεβαίως το επιτρέψουν οι συνθήκες της πανδημίας. Κάποιες από τις εκπλήξεις, όπως αναφέρεται, θα είναι εμφανείς από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της παραγωγής με στόχο να κερδίσουν και να κρατήσουν τους τηλεθεατές από την αρχή.

Έρχονται οι άνδρες

Μιας και βρίσκομαι στο STAR σας μεταφέρω και μια άλλη πληροφορία που μου ήρθε από την Αθήνα. Αφορά το «Shopping Star» το οποίο στην Κύπρο προβάλλεται επίσης από το OMEGA. Φαίνεται πως η παραγωγή προχωρεί με γοργούς ρυθμούς για την ετοιμασία του «Shopping Star», με άνδρες. Σχεδόν εφτά χρόνια μετά την παραγωγή του «γυναικείου» «Shopping Star» ήρθε η ώρα της ανανέωσης με την είσοδο σε αυτό και ανδρών. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί κατά πόσον οι άνδρες θα διαγωνίζονται μαζί με τις γυναίκες στο ίδιο επεισόδιο, όπως έγινε και στο «GNTM» ή αν θα γυριστούν ξεχωριστά «ανδρικά» και «γυναικεία» επεισόδια. Η έρευνα του STAR φαίνεται να έδειξε ότι υπάρχει χώρος και για τους άνδρες στη συγκεκριμένη παραγωγή και ότι αυτό θα… τσιμπήσει τηλεθέαση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση