ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Από τη Γιουροβίζιον στο Δώσε Βάση και στην Ελευθερία του Survivor

Χωρίς βάση έμεινε τελικά το χωρίς βάση αφού κατεβάζει πρόωρα ρολά

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Στο φουλ βρίσκονται οι μηχανές του ΡΙΚ για τον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Όπως ακούω από πηγή μου που γνωρίζει, ειδικά φέτος, μετά τις έντονες αντιδράσεις που σημειώθηκαν κατά του El Diablo, ο σταθμός θέλει να έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Κάποιοι πάντως οραματίζονται επανάληψη της επιτυχίας της Φουρέιρα η οποία ως γνωστόν έφτασε μέχρι τη δεύτερη θέση.

Υπάρχουν και κάποιοι που διερωτώνται: Γιατί όχι και στην πρώτη θέση; Αφού θεωρούν πως το τραγούδι μας αξίζει την πρωτιά.

Επιβεβαιωμένα πια το «Δώσε Βάση» του Alpha που παρουσιάζει η Ιωάννα Λαμπροπούλου, κατεβάζει ρολά πριν από ότι είχε προγραμματιστεί λόγω χαμηλής τηλεθέασης μιας και τα νούμερα τηλεθέασης που κατέγραψε δεν ήταν τα αναμενόμενα από τον σταθμό.

Η ίδια η Ιωάννα Λαμπροπούλου επιβεβαίωσε την είδηση με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έγραψε μάλιστα και ένα αποχαιρετιστήριο σε όλους τους συντελεστές χωρίς να αφήσει κανένα παραπονούμενο. Μεταξύ άλλων τους έγραψε: «Είστε σπουδαίοι. Σας ευχαριστώ, πρώτη φορά με λέγαν βασικιά και γούσταρα! Περάσαμε τέλεια! Και το αγαπήσαμε πολύ! Και απέκτησα ακόμη μια οικογένεια. Εν τω μεταξύ με τόσες οικογένειες ελπίζω μια που ούλλες να έσιει λεφτά. Δώσε Βάση σ´αυτά που αξίζουν! Μην δώσεις βάση σε ανυπόγραφα δημοσιεύματα και κακιούλες. Δώσε Βάση στις κυπριακές παραγωγές. Και αγάπα λίγο παραπάνω αυτές που ρισκάρουν. Εις το επανιδείν. Αυτή η τηλεόραση, σιγά σιγά αλλάζει».

Η Ιωάννα πάντως εξακολουθεί να βρίσκεται στον Alpha αφού συμμετέχει στη σειρά «Κάμπινγκ». Όμως εκείνο το «Εις το επανιδείν» ίσως και να υπόσχεται κάτι νέο… 

Πρόσωπο της βραδιάς της συνένωσης των κόκκινων και των μπλε του Survivor έγινε η «δικιά μας» Ελευθερία Ελευθερίου. Για τους λάθος όμως λόγους… Το πολυαναμενόμενο και πολυσυζητημένο πάρτι συνένωσης των δύο ομάδων που έγινε την περασμένη Κυριακή, φανέρωσε το νέο πρόσωπο και σώμα των παιχτών. Ήταν όλοι τους καθαροί, φρεσκοπλυμένοι, αδυνατισμένοι και καλοντυμένοι.

Στο πάρτι που ετοίμασε η παραγωγή του ριάλιτι, οι παίχτες εκτός από μπόλικο φαγητό και κόκτειλ το διασκέδασαν με τη ψυχή τους λαμβάνοντας μέρος και στον διαγωνισμό τραγουδιού. Λέμε τώρα… Αν το ονόμαζαν διαγωνισμό παραφωνίας θα ήταν ακριβέστεροι…

Και επειδή στο φετινό Survivor συμμετέχουν τρεις επαγγελματίες τραγουδιστές, ο Τριαντάφυλλος, η Ελευθερία Ελευθερίου και Ηλίας Μπόγδανος, τέθηκαν εκτός συναγωνισμού.

Και ενώ όλοι βρίσκονταν μέσα στην τρελή χαρά, παραφωνούσαν κανονικά αλλά μοίρασαν και βαθμούς, Ελευθερία Ελευθερίου αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να δείξει τι νιώθει για κάποιους από τους συμπαίκτες της. Και το έκανε με την δική της βαθμολογία μοιράζοντας δυάρια και τριάρια… Εκείνο όμως που τελικά κατάφερε ήταν να… βαθμολογηθεί η ίδια από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως του Twitter, οι οποίοι την χαρακτήρισαν κομπλεξική, κακιά και… τελεφερίκ. Κάποιοι θυμήθηκαν και την 17η έβδομη θέση που έλαβε στη Γιουροβίζιον και την τρόλαραν κανονικά.

Η παραγωγή όμως είχε κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια της αφού οι διαφημίσεις και οι τοποθετήσεις προϊόντων έφτασαν στην υπερβολή. Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν ότι το παρατράβηξαν και ενόχλησαν με την διάρκεια και την επανάληψή τους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X