ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Απ’ το «Survivor» στο «MasterChef», η αγωνία και η προσμονή

Όλοι αναμένουν τώρα με αγωνία τη συνέχεια και τους αριθμούς που θα βγάλουν οι τηλεμετρήσεις

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Ενώ το νέο «Survivor» μόλις άρχισε, έστω και με αναποδιές, δηλητηριάσεις και αποχωρήσεις για ψυχολογικούς λόγους, προς στιγμή κερδίζει τη μάχη της τηλεθέασης. Τουλάχιστον στην Ελλάδα η πρεμιέρα του έχει σαρώσει και έκανε τους υπεύθυνους του Σκάι να τρίβουν με ικανοποίηση τα χέρια. Για το Sigma ακόμα δεν μάθαμε.

Όλοι αναμένουν τώρα με αγωνία τη συνέχεια και τους αριθμούς που θα βγάλουν οι τηλεμετρήσεις. Η βιασύνη να βγει το νέο «Survivor» στον αέρα δεν ήταν καθόλου τυχαία. Αντιθέτως ήταν πολύ σκόπιμη και στόχευε να μην υπάρξει κενό στην ψηλή τηλεθέαση των ριάλιτι που έχουν ολοκληρωθεί.

Ωστόσο ο ανταγωνισμός δεν μένει με δεμένα τα χέρια. Κάθε άλλο…

Όπως μεταδίδεται από την Αθήνα, η παραγωγή του «MasterChef» τρέχει με χίλια να βγάλει σύντομα στον αέρα το ριάλιτι μαγειρικής από τον STAR στην Ελλάδα και το Omega στην Κύπρο. Το νέο «MasterChef» θα έχει αρκετές αλλαγές αν και οι κριτές θα παραμείνουν οι ίδιοι: Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Μια από τις πιο σημαντικές αλλαγές Σύμφωνα είναι ότι οι κριτές δεν θα είναι πια μέντορες αλλά θα κρίνουν από κοινού όλους τους υποψήφιους όπως σε παλαιότερες εκδόσεις του ριάλιτι. Μάλιστα όσοι εξασφαλίζουν και τα τρία «ναι» των κριτών θα μπαίνουν απευθείας στο σπίτι.

Στο νέο κύκλο αναμένεται να δούμε νέους κανόνες στις ομαδικές δοκιμασίες με τους παίκτες να έχουν μεγαλύτερες αποστάσεις μεταξύ τους απ’ ότι παλαιότερα, θα φορούν απαραίτητα γάντια και θα ετοιμάζουν ατομικές μερίδες για κάθε κριτή για να μην τρώνε όλοι από το ίδιο πιάτο.

Πολλοί αγωνιούν ποιοι θα εκπροσωπήσουν στον νέο κύκλο την Κύπρο. Αν δηλαδή οι Κύπριοι παίκτες θα έχουν την επιτυχία του «εν κουλί» και του «επίπλου» των δύο τελευταίων γύρων του παιχνιδιού.

Στο Οmega απ’ όσα ακούω αναμένουν με μεγάλη αγωνία την έναρξη του ριάλιτι που θεωρούν σίγουρο ότι θα χτυπήσει ξανά στην κορυφή της τηλεθέασης.

Σε ποιο τηλεοπτικό κανάλι υπήρξε μεγάλη αναποδιά τις γιορτινές ημέρες, ίσως από κακό προγραμματισμό, ίσως από έλλειψη προσωπικού, ίσως λόγω και των δύο και απειλήθηκε αντιπαράθεση μεταξύ στελεχών;

Την κατάσταση έσωσε τελικά η επίκληση του πνεύματος των γιορτινών ημερών και απ’ ότι φαίνεται η αντιπαράθεση πήρε μετάθεση για αρχές του νέου έτους…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X