ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Η κανονικότητα, οι δημοσιογράφοι, η Άντρια και ο Μερκής!

Ποια εφημερίδα «ψάχνεται» αλλά για τους λάθος λόγους;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Η επιστροφή στην «κανονικότητα» για αρκετούς λειτουργούς του Τύπου δεν ήταν και τόσο «κανονική» όσο αναμενόταν.

Κάποιοι δημοσιογράφοι παρέμειναν στα σπίτια τους και κάποιοι δέχτηκαν προτάσεις για μείωση εισοδημάτων, ωρών εργασίας αλλά και επιστροφή στην εργασία τους από τον Σεπτέμβρη και... βάλε.

Αν για κάποιους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας υπάρχει επιστροφή στην κανονικότητα μετά την άρση των μέτρων, για τους λειτουργούς του Τύπου, έντυπου και ηλεκτρονικού, δύσκολα θα υπάρξει...

Σε ποια καθημερινή εφημερίδα έχει αρχίσει ξανά η μουρμούρα και ο φόβος όχι μόνο για απολύσεις αλλά και για οριστικό κλείσιμο ή για μετατροπή της σε εβδομαδιαία;

Η γνωστή, ιστορική εφημερίδα ψάχνεται ξανά, αλλά για λάθος λόγους αυτή τη φορά...

Τα σενάρια είναι η πολλοστή φορά που επαναλαμβάνονται αλλά τώρα φαίνεται να είναι πιο σοβαρά από ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, μόνο για ένα λόγο δεν προχωρούν προς το παρόν τα πλάνα και αυτά είναι οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Μέχρι τότε αυτοί που λαμβάνουν τις αποφάσεις είναι αποφασισμένοι να κάνουν «υπομονή και... οικονομίες».

Κάτι που σημαίνει ότι οι δημοσιογράφοι και άλλοι εργαζόμενοι της εφημερίδας δεν θα... καλοπεράσουν.

Ήδη οι εκδόσεις βγαίνουν με προσωπικό πιο κάτω από τον αριθμό ασφαλείας ενώ οι οφειλές της εφημερίδας στα ταμεία των δημοσιογράφων όλο και αυξάνονται, χωρίς να ενοχλείται απ' αυτό η Ένωση Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ) και χωρίς να αντιδρά...

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα περίεργα που συμβαίνουν γύρω μας, ο φόβος του κορωνοϊού, ο καύσωνας και οι άνεμοι, έπεσε και η βόμβα με την Άντρεα Κυριάκου και τον Γιώργο Μερκή! Το hot ζευγάρι έγινε ακόμα πιο hot ποζάροντας στην παραλία και φορώντας το ίδιο μαγιό! Σε ό,τι έχω ιερό σας λέω, το έχουν κάνει! Το είδα στη φωτογραφία που ανάρτησαν όλες σχεδόν οι lifestyle ιστοσελίδες, με τα ίδια μου τα μάτια.

Και σκέφτηκα πόσα πολλά μας επιφυλάσσουν σε εποχές που δεν θα έχουμε τα προβλήματα με τον κορωνοϊό και τον καύσωνα. Θα μας κάψουν!

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτος σταθμός στη μάχη της τηλεθέασης αναδείχθηκε χθες το Omega στη γενική τηλεθέαση ενώ στο δυναμικό κοινό την πρωτιά διατήρησε ο ΑΝΤ1.

Στη γενική τηλεθέαση πρώτος σταθμός ήταν το Omega ενώ τη δεύτερη θέση μοιράστηκαν ο Alpha και το ΡΙΚ1, στην τρίτη θέση βρέθηκε ο ΑΝΤ1 και στην τέταρτη το Sigma.

Στο δυναμικό κοινό πρώτος σταθμός ήταν ο ΑΝΤ1, δεύτερο το Omega, τρίτο το Alpha,
τέταρτο το Sigma και πέμπτο το ΡΙΚ1.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Η σειρά που κατέλαβαν τα τηλεοπτικά κανάλια για τη χθεσινή μέρα στη γενική τηλεθέαση:
OMEGA : 12,5%
ALPHA: 11,9%
PIK1: 11,9%
SIGMA: 9%
PIK2: 2,1%
ΕRΤ World: 1,4%

Η σειρά που κατέλαβαν τα τηλεοπτικά κανάλια στην τηλεθέαση του δυναμικού κοινού για τη χθεσινή μέρα:
ANT1: 12,8%
OMEGA: 12%
SIGMA: 11%
PIK1: 4,2%
PIK2: 3,2%
ERT WORLD: 0,9%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση