ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Το ψήσιμο μεγάλης μεταγραφής και η επιστροφή του «Αδύναμου Κρίκου»

Ο ALPHA φαίνεται πως δεν πρόκειται να είναι αδύναμος κρίκος. Τουλάχιστον για το καλοκαίρι...

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Ψήνεται σημαντική μεταγραφή;

Προσπάθεια για μεταγραφή μεγάλου ονόματος της κυπριακής TV κάνει συγκεκριμένο κανάλι. Όπως μαθαίνω έχει γίνει η πρώτη προσέγγιση χωρίς όμως να έχει υπάρξει ούτε συμφωνία, ούτε σημαντική πρόοδος. Δεν είναι καν σίγουρο εάν θα υπάρξει και συνέχεια, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου.

Τα φερόμενα ως εμπλεκόμενα μέρη τηρούν σιγή ιχθύος και δεν σχολιάζουν τις πληροφορίες ίσως και για να μην προκληθούν αχρείαστες παρεξηγήσεις. Στέλεχος του καναλιού που φέρεται να επιδιώκει τη μετεγγραφή αρκέστηκε να πει ότι «δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται οτιδήποτε. Σε κάθε περίπτωση ισχύει το κυπριακό «αν εν μήλον εν να ανθίσει».

Στο OMEGA o Aνδρέας Γιόρτσιος

Υπέγραψε συνεργασία με το ΟΜΕGA ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Ανδρέας Γιόρτσιος ο οποίος βρίσκεται στην επικαιρότητα και για την διαμάχη του με το ΡΙΚ. Το OMEGA δημοσιοποίησε φωτογραφία από την υπογραφή συμβολαίου με τον εκτελεστικό πρόεδρο του Omega, Ιωάννη Χάσικο για την παρουσίαση ενός εβδομαδιαίου βραδινού show. Περισσότερα για το είδος της εκπομπής αναμένονται σύντομα.
Στο μεταξύ συνεχίζονται οι επικρίσεις που δέχεται το ΡΙΚ από διάσημους που υποστηρίζουν τον Γιόρτσιο στην απόφασή του να αναρτήσει στην προσωπική του ιστοσελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκπομπών από το «Happy Hour» με το ΡΙΚ να διεκδικεί, όπως λέει την αποκλειστικότητα.

Ο Γιόρτσιος υποστηρίζει ότι πρόκειται για προσπάθεια φίμωσής του και μαζί με όλους τους άλλους υποστηρίζεται και από την Ένωση Συντακτών Κύπρου.

Στον ALPHA ο πιο Αδύναμος Κρίκος

«Ετοιμαστείτε, γιατί ο πιο ανατρεπτικός παρουσιαστής φοράει το μαύρο του κοστούμι, παίρνει το «ψυχρό» και «σοβαρό» του ύφος και ξεκινάει από Δευτέρα 12 Ιουλίου και καθημερινά στις 17:30 στον ALPHA Κύπρου ένα κύκλο επεισοδίων για δυνατούς παίκτες με στρατηγική, ταχύτητα και διπλωματία». Έτσι διαφημίζει ο ALPHA την προβολή του αδύναμου κρίκου μέσα από τη δική του συχνότητα.

Ως γνωστόν το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι σημείωσε τεράστια επιτυχία στο ΡΙΚ με την παρουσίαση του Τάσου Τρύφωνος. Στη συνέχεια το τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή και πάλιν τον Τρύφωνος διέπρεψε και στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Από τη Δευτέρα θα το βλέπουμε και στην Κύπρο, μέσα από τον ALPHA Κύπρου. Όπως αναφέρει το ίδιο το κανάλι τo παγκοσμίου φήμης τηλεπαιχνίδι που ξεκίνησε την πορεία του από το BBC θα προβάλλεται από τον ALPHA Κύπρου με ένα δυνατό κύκλο επεισοδίων και ερωτήσεις-απαντήσεις που θα αφήνουν τους τηλεθεατές… άφωνους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X