ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάποια µάς είπε ψέµατα…!

Full excited σάς γράφω σήµερα, απολαµβάνοντας το απέραντο µπλε και το mohito µου από την ξαπλώστρα του Nammos στη Μύκονο… επιτέλους!

Gossip Girl

Gossip Girl

Full excited σάς γράφω σήµερα, απολαµβάνοντας το απέραντο µπλε και το mohito µου από την ξαπλώστρα του Nammos στη Μύκονο… επιτέλους! Λατρεµένος προορισµός, από το νησί που το καλοκαίρι δεν κοιµάται ποτέ. Όχι µόνο δικός µου αγαπηµένος προορισµός, αφού µια βόλτα στα σοκάκια να κάνεις συναντάς από διεθνούς φήµης αστέρες µέχρι και τις γνωστές Κύπριες influencers που για να µην απογοητεύσουν τους followers τους βγάζουν τη selfie τους στους ανεµόµυλους! Το τι γέλιο κάνουµε µε τη Celine δεν περιγράφεται. Έχω πει ξανά και ξανά πως αγαπώ οτιδήποτε είναι original, στα fake έχω αλλεργία. Το να προσπαθείς να το παίξεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι, στα µάτια µου φαντάζει γελοίο. Προτιµώ κάποιον που είναι αυθεντικός ακόµα και µε τις ατέλειές του, τις οποίες βρίσκω χαριτωµένες, αφού είναι σαν τις τελικές πινελιές σε έναν πίνακα ζωγραφικής.

Αυτό που µας έκανε φέτος εντύπωση, θετική οµολογώ, είναι πως ένεκα των τιµών που επανήλθαν στα φυσιολογικά, για το νησί, επίπεδα, ο κόσµος που συναντάµε είναι πιο aristocratic.

Anyway… πάµε στα πιο πικάντικα που έπεσαν στην αντίληψη του Theo και άφησαν άφωνο µέχρι και τον Francoise, ο οποίος δεν εντυπωσιάζεται και τόσο εύκολα. Λοιπόν, Κύπριος επιχειρηµατίας, προσφάτως χωρισµένος, ούτε χρόνο για να καταλάβετε, παραθερίζει στη Μύκονο µε την τέως γραµµατέα του και νυν σύντροφό του, η οποία µάλιστα είναι σε ενδιαφέρουσα. Ουπς! Κάποια µάς είπε ψέµατα… Η πρώην σύζυγός του διέρρεε στους κοσµικούς κύκλους ότι ήταν δική της επιλογή να γραφτεί ο επίλογος του, κατά τα άλλα, «ευτυχισµένου» γάµου της, αφού αυτή ήθελε να κάνει παιδιά ενώ, αντιθέτως, το ταίρι της όχι. Αυτό είχε υποστηρίξει και ο πατέρας της στον Francoise µε τον οποίο συνεργάζονται. Η κυρία έπεισε τους πάντες µε τους κακοπροαίρετους να λένε τα χίλια µύρια, καταδικάζοντας τον –γοητευτικότατο κατά τα άλλα– επιχειρηµατία ότι αυτός ήταν που δεν ήθελε να διαιωνιστεί το είδος. Τελικά, τίποτα δεν µένει κρυφό σε αυτή τη ζωή, όσο όµορφα και αν το καµουφλάρουµε.

Απολαµβάνοντας µε τη Celine τον ήλιο και τη θάλασσα είπαµε να κάνουµε ένα scroll στο Instagram και πέσαµε πάνω στη Μαρία Κορτζιά. Κούκλα! Έγινε ξανθιά και η αλλαγή στα µαλλιά τής πάει απίστευτα. Αυτό, ωστόσο, που µας άφησε speechless είναι η σιλουέτα της. Η γλυκύτατη Μαρία έχασε σε χρόνο ντε-τε τα κιλά της εγκυµοσύνης της. Πριν έναν µήνα γέννησε η κοπέλα το δεύτερό τους παιδί!

Υ.Σ Γνωστή influencer του νησιού εδώ και χρόνια κρατά κρυµµένο –πολύ καλά– ένα µυστικό το οποίο κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και µάλιστα από φίλους της! ∆εν θέλω να την αγχώσω, ξέρω ότι µε διαβάζει ανελλιπώς, αλλά οι δικές µου πληροφορίες λένε πως είναι θέµα χρόνου να την… καρφώσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Gossip Girl: Τελευταία Ενημέρωση