ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπ. Υγείας: «Ήμουν πάντα και θα συνεχίσω να είμαι στο πλευρό των ασθενών»

Η Υπουργός Υγείας συναντήθηκε με την ηγεσία της ΟΣΑΚ

Ανακοινώσεις

«Ήμουν πάντα και θα συνεχίσω να είμαι στο πλευρό των ασθενών».

Αυτό επεσήμανε η Υπουργός Υγείας Δρ. Πόπη Κανάρη, στο πλαίσιο συνάντησης που είχε με την ηγεσία της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου(ΟΣΑΚ). Η ευαισθησία μου, ανέφερε η κα υπουργός, έχει καταδειχθεί, μέσα από την μακρόχρονη εθελοντική μου προσφορά στο Καραϊσκάκειο ίδρυμα για 22 χρόνια. Πρόσθεσε δε πως η φωνή των ασθενών πρέπει να αποτελεί καταλύτη στις προσπάθειες του Υπουργείου Υγείας για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας.

Η Δρ. Κανάρη ανέφερε παράλληλα πως η σημερινή συνάντηση με την ΟΣΑΚ αποτελεί την πρώτη από μια σειρά συναντήσεων κατά τις οποίες θα τεθούν επί τάπητος, όλα τα θέματα που πρέπει να συζητηθούν. Εξέφρασε την πεποίθηση πως μέσω συλλογικής προσπάθειας θα βρεθούν λύσεις σε θέματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

«Έχω πραγματοποιήσει αρκετές επισκέψεις κατά τις τελευταίες μέρες νοσοκομεία και έχω εντοπίσει κάποια προβλήματα. Πλέον, αυτό που προέχει είναι να δώσουμε λύσεις, με συγκεκριμένες εισηγήσεις και δράσεις. Αυτό θα το πετύχουμε σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς όπως η ΟΣΑΚ, με την οποία θα έχουμε στενή συνεργασία», ανέφερε η κα υπουργός.

Καταλήγοντας, η Δρ. Κανάρη, τόνισε πως ύψιστος στόχος του Υπουργείου Υγείας είναι η στήριξη και αναβάθμιση του ΓΕΣΥ όπως και η διασφάλιση της οικονομικής βιωσιμότητας του.

Από της πλευράς του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου κ, Μάριος Κουλούμας ευχήθηκε στην Υπουργό Υγείας κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει, όπως ανέφερε, να επιτελέσει. Η ΟΣΑΚ, σημείωσε ο κ. Κουλούμας, αποτελεί τον κύριο σύμμαχο και συνεργάτη του Υπουργείου Υγείας, στην προσπάθεια για επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στον τομέα της υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X