ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετά τον ντόρο τα αλλάζει το Υφ. Πολιτισμού

Επανέρχεται με νέα ανακοίνωση το Υφυπουργείο Πολιτισμού για την 42χρονη

24news team

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το Υφυπουργείο Πολιτισμού με την οποία δίνει διευκρινίσεις για τον διορισμό 42χρονης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Σε συνέχεια της πρωινής ανακοίνωσης, το Υφυπουργείο Πολιτισμού επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε, Συμβατική Σχέση, ούτε διενέργεια πληρωμής προς το άτομο για το οποίο υπήρξαν δημοσιεύματα για εργοδότησή του ως Συμβούλου στο Υφυπουργείο.

Διευκρινίζεται ότι το εν λόγω άτομο εργάστηκε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε δοκιμαστική βάση σε θέματα Επικοινωνίας του Υφυπουργού και χωρίς πληρωμή, αλλά αποφασίστηκε γύρω στα τέλη Απριλίου ότι το Υφυπουργείο Πολιτισμού δεν θα προχωρούσε σε σύναψη Σύμβασης Εργοδότησης με το άτομο αυτό.

Ανεξάρτητα από τα πιο πάνω και για πρόταξη όλων των γεγονότων, αναφέρεται ότι το εν λόγω άτομο πληροί σήμερα το κριτήριο της κατοχής λευκού ποινικού μητρώου.

Έτσι ξεκίνησε ο ντόρος για την 42χρονη

Στο στόχαστρο για ακόμη μια φορά βρίσκεται η Κυβέρνηση του Χριστοδουλίδη με φόντο και πάλι τους διορισμούς. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τον διορισμό του Μιχαλάκη Μιχαήλ στην ΕΔΥ, της 19χρονης στο Υφυπουργείο Τουρισμού, της αισθητικού που διορίστηκε στο Προεδρικό για να εκτελεί γραμματειακά χρέη, ακόμη μια περίπτωση έρχεται στο προσκήνιο.

Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρέθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Χατζηγιάννης, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Χαραυγή», ο Υφυπουργός, έχει διορίσει σε θέση συμβούλου πρόσωπο που βαρύνεται με ποινική καταδίκη για απάτη. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η 42χρονη είχε καταδικαστεί στο πρόσφατο παρελθόν σε φυλάκιση με αναστολή για υπόθεση κυκλοφορίας πλαστών εισιτηρίων εισόδου σε συναυλία, ενώ αυτή τη στιγμή εκτελεί καθήκοντα συμβούλου του Υφυπουργού Πολιτισμού Μιχάλη Χατζηγιάννη για θέματα Τύπου και Μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε πως έκανε την απάτη η 42χρονη ΕΔΩ.

Υφυπουργείο Πολιτισμού - «Ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση»

Μετά το δημοσίευμα που είδε το φως της Δημοσιότητας, το Υφυπουργείο Πολιτισμού εξέδωσε ανακοίνωση, σε σχέση με τον σάλο που προκλήθηκε.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται σε σύμβαση μερικής απασχόλησης με συγκεκριμένη Σύμβουλο διαχείρισης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης μεταξύ του Υφυπουργείου και της ιδίας, το Υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση, ούτε και διενεργήθηκε οποιαδήποτε πληρωμή προς το εν λόγω άτομο.

Πώς διαψεύσθηκε η πρώτη τοποθέτηση του Υφυπουργείου

Ως συνέχεια της πρώτης ανακοίνωσης από το Υφυπουργείο Πολιτισμού ότι «ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση, ούτε και διενεργήθηκε οποιαδήποτε πληρωμή προς το εν λόγω άτομο», η εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ» έφερε στο φως εικόνα από τον φάκελο των εισερχόμενων ηλεκτρονικών μηνυμάτων στα δημοσιογραφικά γραφεία, όπου φαίνεται ως αποστολέας μηνύματος από πλευράς Υφυπουργείου η 42χρονη, δείχνοντας ότι ενεργούσε εκ μέρους του υφυπουργείου Πολιτισμού και του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Επίσης, η ιστοσελίδα «Διάλογος» αναφέρει πως τους ισχυρισμούς τους Υφυπουργείου τους διαψεύδει και το ίδιο το Υφυπουργείο, καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχε αποστείλει έγγραφο «Excel» με το όνομα της 42χρονης καταχωρημένο στον κατάλογο συμβούλων του Υφυπουργείου Πολιτισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X