ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξύλο σε βουλευτή του κόμματος Κιλιτσντάρογλου (Vid)

O βουλευτής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Μέχρι τώρα, από τον δεύτερο γύρο των εκλογών στην Τουρκία, δεν έχουν λείψει ούτε τα ευτράπελα, ούτε όμως και τα επεισόδια. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Cumhuriyet, ήδη ξυλοκοπήθηκε ένας βουλευτής του κόμματος του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος(CHP) Οζγκούρ Οζέλ, ο βουλευτής του κόμματος, Αλί Σεκέρ και εκλογικοί αντιπρόσωποι του κόμματος ξυλοκοπήθηκαν σε χωριό στην Σανλιούρφα.

Τι ανέφερε σε ανακοίνωση του ο Οζέλ

Σε ανάρτηση του στο twitter ο Οζέλ κατήγγειλε ότι ο βουλευτής Κωνσταντινούπολης διαφώνησε με παρατυπίες στην εκλογική διαδικασία με αποτέλεσμα η ομάδα των εκλογικών αντιπροσώπων της αντιπολίτευσης να ξυλοκοπηθεί και να τους σπάσουν τα κινητά τηλέφωνα τους. O βουλευτής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

Νωρίτερα η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ανώτατης Εκλογικής Επιτροπής, τα αποτελέσματα είναι πιθανό να ανακοινωθούν νωρίτερα την Κυριακή από ό,τι στον πρώτο γύρο πριν από δύο εβδομάδες.

Ο Αχμέτ Γενέρ δήλωσε ότι η καταμέτρηση διήρκεσε περισσότερο στις 14 Μαΐου, επειδή το ψηφοδέλτιο περιλάμβανε 24 πολιτικά κόμματα που διεκδικούσαν το κοινοβούλιο και τέσσερις υποψηφίους που διεκδικούσαν το προεδρικό αξίωμα.

«Δεδομένου ότι σε αυτές τις εκλογές διαγωνίζονται μόνο προεδρικοί υποψήφιοι, πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν νωρίτερα», δήλωσε, προσθέτοντας ότι η ψηφοφορία προχωρά χωρίς προβλήματα.

Η απαγόρευση μετάδοσης της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων είναι πιθανό να αρθεί γύρω στις 18:30 τοπική ώρα.

Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X