ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χρίστου: Aπέκλεισε τη συμμετοχή του κόμματος σε Κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής

Οι δηλώσεις του Χρίστου Χρίστου

Το ΕΛΑΜ δεν θα συμμετέχει σε μια κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής, όπως δήλωσε ο Πρόεδρός του Χρίστος Χρίστου ύστερα από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Από την πλευρά μας δεν θα συμμετέχουμε σε αυτό το σχήμα. Το ΕΛΑΜ παραμένει μια ανεξάρτητη πολιτική δύναμη», ανέφερε.

Όσον αφορά το Κοινοβούλιο, ο κ. Χρίστου είπε ότι κάθε νομοσχέδιο όπως και κάθε πρόταση νόμου, ανεξαρτήτως από το που προέρχεται θα μελετάται και το κόμμα θα λαμβάνει απόφαση «προς το δημόσιο συμφέρον, προς το καλό της κοινωνίας ή προς το καλό της πατρίδας μας».

Ερωτηθείς κατά πόσο τους προτάθηκε κάτι συγκεκριμένο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είπε ότι «δεν μας προτάθηκε κάτι συγκεκριμένο αφού εμείς δεν πρόκειται να συμμετέχουμε σε οποιοδήποτε νέο σχήμα».

Παράλληλα ανέφερε ότι με τον Πρόεδρο αντάλλαξαν απόψεις για θέματα τα οποία τους απασχολούν όπως είναι το Εθνικό ζήτημα στο οποίο το ΕΛΑΜ έχει συγκεκριμένη γραμμή εναντίον της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, αλλά και το μεταναστευτικό, το οποίο χαρακτήρισε πολύ σοβαρό θέμα για την Κύπρο και είπε ότι θα πρέπει να παρθούν μέτρα το συντομότερο.

ΠΗΓΗ: KYΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X