ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χριστοδουλίδης: «Στις προσβολές απαντούμε με μήνυμα ενότητας»

«Μετά τους καρχαρίες, τα χρυσόψαρα, τους ελέφαντες και τους δούρειους ίππους, τώρα προβαίνουν σε άλλους εξίσου προσβλητικούς χαρακτηρισμούς»

Γραπτή δήλωση εξέδωσε το επιτελείο του ανεξάρτητου υποψηφίου Νίκου Χριστοδουλίδη, απαντώντας στις ανακοινώσεις του Επιτελείου Αβέρωφ και του ΔΗΣΥ. «Μετά τους καρχαρίες, τα χρυσόψαρα, τους ελέφαντες και τους δούρειους ίππους, τώρα προβαίνουν σε άλλους εξίσου προσβλητικούς χαρακτηρισμούς», αναφέρει ανάμεσα σε άλλα η επιστολή.

Γραπτή δήλωση επιτελείου ανεξάρτητου υποψηφίου Νίκου Χριστοδουλίδη

«Στις προσβολές απαντούμε με μήνυμα ενότητας»

Από την αρχή της προεκλογικής εκστρατείας, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης διακήρυξε ότι θα διεξάγει ένα προεκλογικό αγώνα αντάξιο του επιπέδου και του πολιτισμού του κυπριακού λαού. Με επιχειρήματα, πολιτικές προτάσεις και θέσεις και σεβασμό στη Δημοκρατία και στους ανθυποψήφιους του.

Τηρεί την υπόσχεσή του αυτή μέχρι σήμερα και δεν πρόκειται να την αθετήσει μέχρι το τέλος της προεκλογικής εκστρατείας.

Λυπούμαστε όμως να παρατηρήσουμε ότι στην πρόταση του κ. Νίκου Χριστοδουλίδη για μέγιστη δυνατή ενότητα και στην πρόθεσή του εφόσον εκλεγεί στην προεδρία της Δημοκρατίας να σχηματίσει Κυβέρνηση ευρείας αποδοχής, η απάντηση είναι προσβλητικές αναφορές που δεν περιποιούν τιμή στον πολιτικό μας πολιτισμό.

Μετά τους καρχαρίες, τα χρυσόψαρα, τους ελέφαντες και τους δούρειους ίππους, τώρα προβαίνουν σε άλλους εξίσου προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Είναι απορίας άξιο που τα ανακάλυψαν όλα αυτά μετά από εννέα χρόνια.

Δεν θα τους ακολουθήσουμε.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης στη δύσκολη εποχή που διανύουμε πολιτεύεται όπως πάντοτε και ζητά την ψήφο του κυπριακού λαού για να ενώσει και όχι για να διχάσει.

Τελικός κριτής, θα είναι ο κυπριακός λαός, στον οποίο έχουμε εμπιστοσύνη.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση